Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 4

• 132 287
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
гуги знае всичко  Blush
късмет  Hug

Цитат
Филчев Конект ЕООД

Интернет магазин за дамска мода.

Посещения: 7973 | Дата на регистрация: 06-05-2012

За контакти:

Телефон: +359 888739027
E-mail: Влезте, за да видите email адреса
Уеб сайт: www.snejolina.com

# 226
  • Враца
гуги знае всичко  Blush
късмет  Hug
Благодаря много, но не е това. Грешката е моя, решила съм, че фирмата е ФиЛчев, оказа се само Фичев.  Blush
Поправих си поста

# 227
Град :    Трявна; ул."Агел Кънчев" 52
gsm :    0898457879
email :    fichev_@abv.bg

производство на дамско облекло - стандартни и МАКСИ размери.

# 228
  • Пловдив
Привет на дамите тук. До сега не бях виждала тези теми и не съм чела предходните.
От известно време гледам този сайт и се чудя дали да поръчам. Има ли някой, който е поръчвал от тук?
http://www.szafaani.pl/

# 229
  • София
Здравейте, дами!
Отдавна не съм се разписвала тук, сега моля да ми препоръчате място или сайт където мога да намеря хубави зимни (по възможност шушляк с пух или вата) якета, с качулка, къси или малко по-дълги, но не около коляно. Може да има пух на качулката.
Имам купчина палта и искам нещо топло за снежни дни.
 Hug Hug Hug

# 230
Много якета с пух има в Пийк енд Клопенбърг, от 100 до към 400 лева. Не знам за колко голям размер говорим, но до 48-50 европейски има със сигурност и са страшно много- къси, дълги, всякакви
От днес има  до -70% в Маркс и Спенсър, но там, ако не се лъжа, не видях яке с пух. Но има иначе якета.

# 231
  • София
Много якета с пух има в Пийк енд Клопенбърг, от 100 до към 400 лева. Не знам за колко голям размер говорим, но до 48-50 европейски има със сигурност и са страшно много- къси, дълги, всякакви
От днес има  до -70% в Маркс и Спенсър, но там, ако не се лъжа, не видях яке с пух. Но има иначе якета.
Много благодаря за информацията, устойва ме идеално, нося 46-48 европейски размер
И в М&S ще хвърля едно око.
 bouquet

# 232
Моля...и аз съм такъв размер, и доста точих лиги, изкушавах се да взема някое яке, ама устоях  Grinning Това миналата седмица де, но не вярвам пък да са ги изкупили
Маркс и Спенсър ще го затварят пролетта и все чакам да пуснат финално намаление, но уви, май само с чакането ще си остана. Да добавя,  в магазина в дъ  мол  има много стока,  много якета и си струва да се посети днес или тия дни,  току що бях там

Последна редакция: ср, 13 яну 2016, 14:17 от ♥ HAPPY ♥

# 233
  • София
Задължително ще мина да разгледам значи Hug

# 234
  • София
Много полезна темичка  bouquet

Аз съм височка хубава жена  Mr. Green и също виждам зор с дрехи и обувки №42!
Обувки в последно време от Стил 99 и едно магазинче в подлеза на Окръжна Болница, продават на ф-ма производител от гр. Костенец /избяга ми името сега! Имаше такъв и на пазара Слатина, но не съм сигурна дали още работи.

Също на пазара Слатина един магазин от миналото лято, които зареждат по-интересни неща.
Официални рокли съм купувала две от Люсил на Дондуков, случих и някакво промо, за по 60-70 лв за брой, супер доволна! От Миролио също.

От Роска имам панталон, хич не ми харесва изработката!
Онлайн от asda.george, отговарят на размера, но възкъсички ми идват.

# 235

Маркс и Спенсър ще го затварят пролетта и все чакам да пуснат финално намаление, но уви, май само с чакането ще си остана.

Ооо, вярно ли това? Sad
Жалко...
А дали и за магазина в Парадайз ли се отнася? Rolling Eyes

# 236
В маркс и спеснсър е супер намалението,  освен това за 3 намалени плащаш само 2 . Якета от 250 на 55-99 лева!  Дънки 35-49 лева.

# 237
  • София
В маркс и спеснсър е супер намалението,  освен това за 3 намалени плащаш само 2 . Якета от 250 на 55-99 лева!  Дънки 35-49 лева.

До кога е намалението? Дано не е било до вчера...

# 238
В предвид че ги затварят, аз лично се надявам да продължи и да включат всичко  Mr. Green
Днес ще проверя пак и ще пиша.
Но ми се струва че дори и да продължава, уикенда се е пообрало...имаше наистина много хора  Sunglasses
Друг е въпроса, е ако правеха такива разпродажби и преди, нямаше да са на загуба  Laughing
Tази парка си взех на 99 лева, взех една същата и за дъщеря ми и получих бонус дънки http://www.marksandspencer.com/thinsulate-hooded-zip-parka/p/p22 … 7110?prevPage=plp
Колебаех се между него и това http://www.marksandspencer.com/pure-cotton-technical-hooded-park … 3555?prevPage=plp
А имаше избор и на палта, дънки...абе има Simple Smile
Има останали главно големи размери, затова писах в тази тема Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 фев 2016, 09:22 от ♥ HAPPY ♥

# 239
  • София
Хепи, мерси за информацията.. да нахраня децата и се изстрелвам натам..
Едни дънки спешно ми трябват, а техните ги харесвам... имам 2-3 чифта почти нови 18 ски, но определено ми трябва 16 Laughing
Надявам се това да имаш предвид под големи размери Peace

Общи условия

Активация на акаунт