Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 4

• 132 351
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
  • София
От тази фирма преди година си купих няколко неща. Изглеждаха наистина много добре. След първото обуване на техен панталон, самият плат се разкъса от вътрешната страна на краката, а не е бил по мен. Написах им няколко коментара за артикула в сайтът им и всичките бяха изтрити от модератор. А аз отговор от тях така и не получих. Занесох панталона на свекито - да го зашие, тя е текстилен инженер. каза ми, че самият плат се къса докато го боде иглата на машината и е ужасно некачествен. От трите неща, които си купих тогава от тях - двете не ставаха за носене след няколко обличания. Иначе имат хубави стоки, но колко са качествени незнам....

# 436
  • София
Здравейте, момичета!

Много ми хареса споделеният /не помня от кой/ сайт  www.kik.de
Моля някой с немски, къде точно са таблиците с номерациите  newsm78

Иначе тази събота обикалях за рокля някаква, панталон.. е пълен неуспех!
На Пиротска под колоните и по Графа посетих двата магазина. Едните рокли са ми супер големи, другите са ми много къси! Там нали са от турска фирма, явно не са се сетили, че освен едрички, има и високи хора  Confused

Нещо всекидневно си търся, ако някой се сети - рокля памук, вискоза, полиамид, дължина под коляното /висока съм 174 см.

# 437
Уайкики и в Пийк енд клопенбърг има хубави неща, не къси.

# 438
  • Sofia
Разбрах,че в НМ има големи номера дрехи,но не съм ходила...Някой купувал ли си е,как са моделите,цените?

Купих си шест бр.цели бански от ВУ...по 3-4лв./бр.,видимо нови,много съм доволна Crazy

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 17:36 от Doli

# 439
Разбрах,че в НМ има големи номера дрехи,но не съм ходила...Някой купувал ли си е,как са моделите,цените?

Купих си шест бр.цели бански от ВУ...по 3-4лв./бр.,видимо нови,много съм доволна Crazy

Аз имам две рокли от ХиМ и си изкарвам лятото с тях. Тук не се одобриха особено, но на мен си ми харесват и са ми супер удобни.
Купих си също две трикотажни поли от Лидл. Ето я едната, другата е същата, но сива. Едната рокля от ХиМ е ето тази, която носих и зимата, но си е лятна трикотажна с презрамки.  А другата е ето тази.

# 440
  • Sofia
Харесват ми роклите.
 Полите аз си ги шия.
Търся интересни туники,т-шърти,ризи,блузи,да не са кичозни и лъскави...много трудно си избирам всичко, умея да шия/но все по-рядко го правя/ и ги оглеждам детайлно...В магазините за големи, са все едни безформени, чувалести,а и доста скъпи Confused
Обувките са ми друг голяяям проблем,42 Embarassed

# 441
Има и подходящи за едра фигура модели, има и такива, които смятам, че не са добри и аз няма да облека. Има читави материи, има и боклучави. Цените когато няма намаление, са височки. Чакам една туника утре, която на намаление взех за 17 лв, не струва повече. Имам същата, подарък от приятелка, ама доста бързо стана на топчета и все пак за 17 лв си струва, защото ми харесва как стои. Имам и друга, която беше 55, сега е 35, ми 35 е поносима сума за нея, 55 е много, ама и тя ми стои добре.  Blush Аз съм 2XL по техните мерки. Flutter

# 442
  • София
Харесват ми роклите.
 Полите аз си ги шия.
Търся интересни туники,т-шърти,ризи,блузи,да не са кичозни и лъскави...много трудно си избирам всичко, умея да шия/но все по-рядко го правя/ и ги оглеждам детайлно...В магазините за големи, са все едни безформени, чувалести,а и доста скъпи Confused
Обувките са ми друг голяяям проблем,42 Embarassed

Аз съм 42-43. От години пазарувам само от Интернет - хем по-евтино, хем имам много обувки вече Simple Smile

Аз лично ХМ не ги харесвам - боклуци на не ниски цени. Тук (Белгия) има C&A, много повече ми допада, а и изборът за големи размери е сериозен. Има и други магазини за едри дами, направо се родих.

# 443
  • Sofia
Не смея от интернет,искам да ги видя,пробвам...
И аз харесвам С&А Peace

# 444
Не смея от интернет, искам да ги видя, пробвам...
Ами виж ги, пробвай ги в реален магазин и после си ги поръчай от интернет, 5 пъти по-евтино излиза понякога.

# 445
  • София
Не смея от интернет, искам да ги видя, пробвам...
Ами виж ги, пробвай ги в реален магазин и после си ги поръчай от интернет, 5 пъти по-евтино излиза понякога.

Абсолютно!  Laughing И като се престрашиш един-два пъти, после няма да се спреш Simple Smile

# 446
  • София

Има едно магазинче за, ами, гастрономи  Mr. Green до пазара в Младост - страната откъм зеленчуците, в края (към центъра) свършва до един доста дълъг блок - там надолу, под... книжарница и др. подобни - е магазинчето.

# 447
  • Sofia
за какво е магазина?

# 448
  • София

Дрехи. С подходящи размери за по-размерните... Не някакви велики, маркови и ит.н., но пък с добри цени.

# 449
  • София
Магазина за големичките хора в Младост 1 на пазара продава същите турски дрехи, като тези на Пиротска и Графа. Не е толкова добре зареден, но основните неща - панталони, дънки, туники са с по 5-8-10-12 лв/бр по-евтини от другите  Wink

Кажете моля от къде обувки онлайн? Аз също съм №42 след като родих. Ботуши успях да намеря две поредни зими от Бг ф-ма в Костенец. Друго - от Стил 99, Декатлон. От разпродажба на Кларкс, от амазон също 1-2 чифта, но дори на -50% са си скъпички.  В Дайхман НИКОГА не улучвам да има голям номер, направо ги мразя вече! Немските магазини с Рийкен ги знам, но и там са ценички....

Общи условия

Активация на акаунт