Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 4

• 132 340
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
  • Стара Загора
Харесват ми като модел.
Дали имат по-големи номера и други цветове?

Имало е, но сега ги поизкупиха, защото бяха много намалени. Имало е черни и бели.
Ето линк

# 511
  • София
Дами, помагайте, търся си дънки за есента, скини или слим, задължително да не са дълбоки. Нося EU 46-48, по номерациите на H&M 50, в този диапазон.
Ако сте срещали някъде из София ще се радвам да споделите. bouquet
Само да кажа, че H&M не е вариант, защото всички модели са ми ужасно дълбоки и ми идват до под мишниците горе-долу Laughing

# 512
Ми уайкики, ама много се разпускат, вземи номер по малки

# 513
  • Варна
Напоследък само от Уайкики си купувам дънки. И аз препоръчвам да се пробват. купих си такива, номер по-малки, но може би трябваше да са два номера надолу...

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 16:53 от кали 08

# 514
  • София
Благодаря ви! Hug
Имам Уайкики съвсем наблизо, ще мина да видя. Не съм си купувала дънки оттам, само един панталон доста отдавна и той също ми идваше дълбок и почти не съм го носила, затова и не съм заглеждала дънките.

# 515
Здравейте момичета , показвам ви магазин в Бургас от който си закупих големи дрехи. Снимката в Гугъл не отразява актуалното състояние , но магазина е точно на този ъгъл срещу пазара. https://www.google.bg/maps/@42.4931505,27.4655055,3a,38.9y,211.3 … 12!8i6656!6m1!1e1
Ако някоя от вас отиде до там моля да ми пише на съобщение марката на дрехите от новата им стока -нещо като спортен комплект в черно в размер 6ХL. Искам да го потърся в София, защото го видях в малък размер и нямах време да ги чакам до следващия ден.
Държа да отбележа , че имат и мъжки дрехи големи размери.

това до краснодар ли е, какви са цените?

да точно до Болеро /бивши Краснодар/одобрих. В интерес на истината бързичко им се изчерпват големите номера.

# 516
Дами, помагайте, търся си дънки за есента, скини или слим, задължително да не са дълбоки. Нося EU 46-48, по номерациите на H&M 50, в този диапазон.
Ако сте срещали някъде из София ще се радвам да споделите. bouquet
Само да кажа, че H&M не е вариант, защото всички модели са ми ужасно дълбоки и ми идват до под мишниците горе-долу Laughing

Купих си от веригата  https://www.facebook.com/Outlet55th/photos от магазина на пл. Славейков. Аз нося същия размер и влязох в номер 35. Плитки са с леки дискретни скъсвания, ластични са , не се разпускат. Единствено ако сте с по-висок може малко да са ви къси.

# 517
  • София
Купих си от веригата  https://www.facebook.com/Outlet55th/photos от магазина на пл. Славейков. Аз нося същия размер и влязох в номер 35. Плитки са с леки дискретни скъсвания, ластични са , не се разпускат. Единствено ако сте с по-висок може малко да са ви къси.
Благодаря! Ще мина и оттам bouquet

Вчера мерих в Уайкики, дойдоха ми 5-6см под бюста. По-плитки не видях. Аз ли съм дефектна, те ли, не знам вече Crazy Joy
Ще мина пак тези дни, вадеха нова стока, дано има нещо за тапи като мен Blush

# 518
Мимичета, спешно трябва да си купя нещо елегантно за повод. От Бургас съм. Няма значение дали магазина ще е онлайн или физически, просто нямам нищо подходящо за обличане, а размери 4-5-6 пъти ХЛ не се намират лесно... Хем да е хубаво, хем да не е бабешко, хем да не е чалгарско. Търся елеганта дреха, нямам предпочитания каква - костлюм, рокля, туника и панталон... Само да ми хареса. Ако имате идея от къде бих могла да си взема ще съм ви много благодарна да ми споделите Simple Smile

# 519
  • София
Мимичета, спешно трябва да си купя нещо елегантно за повод. От Бургас съм. Няма значение дали магазина ще е онлайн или физически, просто нямам нищо подходящо за обличане, а размери 4-5-6 пъти ХЛ не се намират лесно... Хем да е хубаво, хем да не е бабешко, хем да не е чалгарско. Търся елеганта дреха, нямам предпочитания каква - костлюм, рокля, туника и панталон... Само да ми хареса. Ако имате идея от къде бих могла да си взема ще съм ви много благодарна да ми споделите Simple Smile

Дай ориентир за размер, това с XXXXL na какво немско/английски/европейско или българско отговаря?

# 520
Онзи ден получих 20-22 размер от тази туника в червено. За мен е разкошно.

# 521

H&M

Например:
1
2
3

waikiki

# 522
Тази блуза я мерих на място в магазина. Идеята е много добра, но дантелата е също от трико, скърца между пръстите, толкова е изкуствено. Малко идва къса, аз съм висока 174 см. Полото около врата не е скроено много удачно и не ляга, а стърчи някак си. Най-прекрасни са ръкавите. Изобщо идейно е замислена, но не е добре изпълнена. Confused А и топа отдолу е тесен по тялото, пък блузата е... как се казва... скроена веревно като ръкавите и ако трябва да ти е по мярка в раменете, надолу стои къса и въз широка.
Абе, с други думи - на модела на снимката стои прекрасно, но иначе е добре да се пробва, аз съм висока и едра, но нямам стърчащ тумбак, общо взето в дрехи имам такива пропорции(по-едри, но иначе такива) и тази блуза не стои добре. По-склонна съм да мисля, че ще стои добре на ниска и по-кръгла фигура без талия.

# 523
  • Берлин
За Бургас - умирам от яд, че не си спомням името на улиците, но ще се опитам да те насоча към 2 магазина. 1ят се намира от църквата,която реновираха на центъра /май Кирил и Методий/-тръгваш в посока да излезеш на Търговската гимназия. Стана объркано, но няма как да го обясня. Улицата е Възраждане или Лермонтов /ще видиш магазина на левия тротоар/
2ят магазин - на кръстовището на ул.Македония с Патриарха /в посока центъра/-малко,забутано магазинче е, до него има някакви прежди, кучешки храни - но там има попадения.
Имаше 1 магазин на самия център - скъпарски доста, но с огромен избор някъде близо до пресечката на Ботева с Фердинандова.
Опитвам да си спомня повече с най-добри чувства, ако се сетя-ще ти пиша

# 524
  • Бургас
Здравейте,

и аз съм в големите номера, сега след второто раждане, 46 европейска номерация.
Ще дам линк, от който съм си купувала няколко рокли, в алиекспрес е. Отговарят на таблицата, която е дадена, и не са умалени моделите.
https://valuefashionshop.ru.aliexpress.com/store/all-wholesale-p … 147860.0.0.tX4tGf
В един български сайт ги предлагат на тройни цени. Пратките пристигат сравнително бързо - две, три седмици.
Надявам се че съм била полезна. Peace

Общи условия

Активация на акаунт