Wayward Pines - някой гледа ли?

• 34 716
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Един приятел, който е чел книгите ми каза (нищо друго, забранил съм му, хаха), че Итън убива шериф Поуп (героя на Терънс Хауърд) чак в края на първата книга?! :о
Това ме наведе на мисълта (дано, дано не е така), че това минисериал и че няма да има втори сезон. Но когато почнах да гледам никъде не пишеше, че е мини-сериал.
Поразтърсих се и ето какво пише тук:
The plot of Crouch's first novel in the trilogy, Pines (2012), is covered over the first five episodes of the TV series. The second and third novels, Wayward (2013) and The Last Town (2014), make up the remaining five episodes
Ако е истина много жалко, защото си го харесах много сериала, но какво да се прави...
Е, добре де остават значи само 5 епизода и как за толкова малко ще ни разкажат толкова много...?  Crossing Arms Confused

# 361
Значи само един сезон  Cry
Но от друга страна може и да е за хубаво. Че като е много сезони става едно разтегляне.
А кой знае. Може да измислят нещо за втори сезон.  Praynig

# 362
  • Berlin
Има някаква логика. Шаямалан едва ли ще се върже с амнайсе сезона. Той филми трябва да прави.  Laughing

# 363
  • Вестерос
Още в началото като излезе пилотката април имаше статии из нета, че е мислен за 1 сезон само, който да покрива и 3-те книги. За втори в интервютата казваха "ще видим, може и да има, но реално 1 сме мислили."

# 364
И какво стана сега - аз си пазех книгите за след края на сезона, а се оказва, че трябва да почвам да чета, при това бързичко.  hahaha

Вече почнах, де. Засега ми се струва, че адаптацията е много добра, всичко най-важно е запазено.
Само че в книгите сестра Пам е
Скрит текст:
млада и красива, изобщо не е страшна. Все пак одобрявам интерпретацията й в сериала, много запомнящ се образ е.  Confused Grinning

# 365
  • София
В началото на темата някой беше писал, че сериалът ще си е мини-сериал, само тези серии. Не помня вече от интервю с Шаямалан ли беше взета информацията или от някъде другаде. Като цяло на мен ми допада да е мини-сериал, не ми се гледат 100 серии.

Хареса ми последната серия, интересно беше, макар че наистина много въпроси се породиха. Само не разбрах защо ще е тази пауза от 2 седмици, не ми се чака толкова. Crazy

# 366
  • МАРС
Днес, докато разгръщах вестника попаднах на тази статия, та за всички, които се чудят, как така хората са еволюирали, ето още един отговор, при това доста реален:

# 367
Трънци ерата Гатака. Започва ерата Wayward Pines  smile3508

# 368
Направих няколко скрийншота от промото за следващия епизод другата седмица.

http://prikachi.com/images.php?images/600/8177600e.jpg

Снимка на градчето отгоре. Явно толкова е голямо на повърхността, но подозирам стават много неща под земята.

http://prikachi.com/images.php?images/605/8177605t.jpg

Тук да не би да показват на някои криогенните камери? Тази червена врата в дясно врата ли е или камера с приспан човек?

http://prikachi.com/images.php?images/609/8177609e.jpg

Ето камерите за наблюдение.

http://prikachi.com/images.php?images/616/8177616t.jpg

Тези пък кои са? Новоразмразени?

http://prikachi.com/images.php?images/618/8177618i.jpg

А тази апокалиптична картинка е страшна. Да не би градчето да е нападнато вече или хората в него да са се разбунтували?

Пускам линкове, че нещо не могат да се покажат директно картинки.

# 369
За последната снимка имам три теории.
Първата е поглед към миналото. Мутантите нападат хората по градовете.
Втората е в самия град, когато не са крили истината в началото. Може би така ще опитат да представят нещата, че като знаят истината и се бунтуват. Не виждам логика тук.
Третата е, че ще стане бунт, защото ще се разкрие истината, но не ми е логична тази теория. Никой не би искал да излезе навън.
Мисля, че първата е най-вероятна.  newsm78

За първата сигурно наистина има много неща под самото градче.
И ще видим храната от къде си я доставят. Аз тая храна се побърках, ама съм зодия рак. Но все пак храната е важна за оцеляването и трябва да се знае  Laughing

# 370
Добра новина за нетърпеливите - новата серия я има по тракерите.
Лошата новина е, че няма и английски субтитри.

# 371
Нали уж щеше след две седмици да има серия  newsm78
Не че се оплаквам де

Бързо ще има субс. Надявам се

# 372
Изгледах снощи. Всичко се разбра. Simple Smile Не му е/било лесно на Пилчър...

# 373
Да, отговориха ми на въпроса защо цялата тази конспирация. Не му е било лесно,
Скрит текст:
но и има какво да се желае относно подхода му на първоначално набиране на "материал".

# 374
Интересна серия, аз също си отговорих на някои въпроси.

Крайно неправдоподобно
Скрит текст:
"събуждане" на хората от криогенните камери, създаване и финансиране на проекта, запазване на културно-историческите ценности. Пък и на кого са му притрябвали, след като се гради общество по модела на Дивия Запад?

Очевидно подборът
Скрит текст:
не е елитен, поне не само. Включени са и хора като шерифа с лоша социална перспектива. Най-после си обясних поведението му.

С интерес очаквам
Скрит текст:
бунта, атентата или каквото ще е там, в следващия епизод.

Общи условия

Активация на акаунт