Wayward Pines - някой гледа ли?

• 34 717
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • Berlin
По Фокс май е нямало епизод снощи, защото днес не го повтаряха. Simple Smile Ще го тегля и аз явно.

# 376
Значи епизодът е изтекъл нелегално, така ли? След като не е излъчван по Фокс.

# 377
По Фокс снощи нямаше нов епизод. Повтаряха епизоди 1-5 без прекъсване.

Аз чета книгите в момента. Скоро ще започвам последната трета част.

# 378
Ооо, нов епизод ли има? Ще го потърся след малко. Няма да чета спойлерите дотогава.

Гледах:

Скрит текст:
Какво стана сега? Кейт и мъжа й ще взривят част от стената и ще пуснат абитата вътре? Пилчър допуска една основна грешка с метода да държи всички в страх и да екзекутира. Винаги ще има хора, които ще се правят, че са послушни, но всъщност ще търсят начин да избягат. И Итън, и тази фракция ... Сега 2 седмици ли ще чакаме за новия епизод?

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 20:40 от MaxiTan4e

# 379
  • София
Аз ще си чакам серията по Фокс идния четвъртък, няма да мога да чета и пиша дотогава Sad
ей, как ме нервират тези простотии с изтекли епизоди не е истина  Close

# 380
У дома така или иначе не го гледаме по телевизията, тъй че нямаме скрупули.  Blush

# 381
В адиктед има субс вече на английски, та се чудя дали да го почвам, за да се успокоя, пък после пак с бг да го гледам 

На мен ми е чудно как така изтичат newsm78

# 382
  • София
да бе, първо Троновете, а сега и този.
Аз от някакъв си мой личен кодекс никога не дърпам торенти при положение, че има легален начин да гледам и често си патя ама какво да направиш, пусти инат.  Simple Smile

# 383
  • Вестерос
Наистина отговориха на много въпроси. Супер епизод беше.

# 384
Гледах го с английските букви. Измъчих се и на места много неща не схванах. Пак ще се гледа

Скрит текст:
Хубав епизод. Дава много отговори.
Това с убийствата и екзекуциите наистина трябва да спре. Аз се чудя защо група А е реагирала така. Лично аз в началото ще бъда депресирана, но не мисля, че бих отишла навън или да се самоубия. Ще си седя в градчето и ще кротувам.
Много неща е запазил - история, изкуства и други тинтири минтири неща. Но най-важното е забравил да запази. ИНТЕРНЕТАААА smile3514
Добре че Пилчър се съгласи да се спрат екзекуциите. Като вариант мисля следното. Когато някой нарушава правилата - да му се казва истината. Даже ако не вярва - да го пуснат на разходка из гората и една разходка до съседните градове с хеликоптера.
Всъщност е нормално да реагира така група А. Защото са били отвлечени и това не е било по-тяхно желание.
Интересно ми е тази мутация като са я открили - били ли са тези хора диви?
Не разбрах как си е подбирал хората, които ще отвлича.
Като се замисля сега, лично аз ако разбера истината  и че са ме отвлекли, ще хвърля як бой на този Пилчър. Първо се пита, после се приспива.  Crossing Arms

# 385
  • София
И аз се запитах
Скрит текст:
каква е гаранцията, че тези замразено/събудените нямат същата мутация и също някой ден да мутират в абита?!?

# 386
И аз се запитах
Скрит текст:
каква е гаранцията, че тези замразено/събудените нямат същата мутация и също някой ден да мутират в абита?!?

Скрит текст:
Още на миналия епизод точно това и аз се питах.
Но сега си мисля друго. Не можаха ли просто да изолирах тоя ген. Някакво лечение, нещо друго  newsm78

# 387
Скрит текст:
Докторът когато излизаше от камерата не беше ли по-млад,отколкото когато говореше с прекия началник на Итън ?

# 388
Хареса ми епизода, но
Скрит текст:

щом е бил толкова богат е можел да си купи хора, които да бъдат приспани. Безперспективни, затворници или просто последователи. Не е нужно да прави отвличания против волята и да рискува после хората да се разбунтуват. Тези 200 човека персонал щяха да са напълно достатъчни. Ной се е справил и с доста по-малко в Ноевия ковчег. Няма нужда от толкова хиляди и да рискува да го заловят от ФБР за отвличания. Ако го бяха хванали целия проект пропада  Laughing

# 389
Хареса ми епизода, но
Скрит текст:

щом е бил толкова богат е можел да си купи хора, които да бъдат приспани. Безперспективни, затворници или просто последователи. Не е нужно да прави отвличания против волята и да рискува после хората да се разбунтуват. Тези 200 човека персонал щяха да са напълно достатъчни. Ной се е справил и с доста по-малко в Ноевия ковчег. Няма нужда от толкова хиляди и да рискува да го заловят от ФБР за отвличания. Ако го бяха хванали целия проект пропада  Laughing
Скрит текст:
Според мен ги е подбирал по няаккъв признак и безперспективни или пък затворници може би не са съвсем най-доброто за продължаването на човечеството? Най-малкото ще има проблеми от криминално естество Simple Smile

Може би се е надявал, че като се събудят и им кажат истината ще осъзнаят каква привилегия им е дадена, ама първата група нали прие лошо нещата ...

Общи условия

Активация на акаунт