Wayward Pines - някой гледа ли?

• 34 648
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
По всичко изглежда, че ще има и втори сезон. Не само Фокс, но и навсякъде другаде в мрежата, вкл. и IMBD, го изписват като първи сезон, което означава, че би трябвало да има следващ.

# 451
  • Вестерос
Диаволооооооооо, не се закачай  Mr. Green

Пламе, уж да, но може да има и втори, не се знае със сигурност.

Това, което съм чела е интервю с Мат Дилън, където казва, че ще се снима един сезон, също и преди премиерата април някъде съм чела , че е замислен като един сезон, но казваха още тогава, че в зависимост от интереса може да има и втори Simple Smile

# 452
Това че го изписват като първи не значи, че ще има втори.
Има сериали само с един сезон и пак си ги пише.
Но дано да има, защото е интересен.

# 453
Да, зрителските квоти показват дали си струва да се прави втори сезон.

Спомням си обаче, че за Extant не беше точно така - въпреки, че зрителският интерес първоначално не беше това, което продуцентите очакваха, решиха да му дадат шанс и сега снимат втория сезон.
При него например и до ден-днешен към заглавието му никъде не пише първи сезон.

# 454
  • КиТ
Това че го изписват като първи не значи, че ще има втори.
Има сериали само с един сезон и пак си ги пише.
Но дано да има, защото е интересен.

И аз щях да напиша същото,колко серили са били прекратявани и ще бъдат прекратявани/на първи сезон и си се водят първи сезон  Peace/

# 455
Да, зрителските квоти показват дали си струва да се прави втори сезон.

Спомням си обаче, че за Extant не беше точно така - въпреки, че зрителският интерес първоначално не беше това, което продуцентите очакваха, решиха да му дадат шанс и сега снимат втория сезон.
При него например и до ден-днешен към заглавието му никъде не пише първи сезон.

Eкстант скоро почва. И в имдб си пише втори сезон
http://www.imdb.com/title/tt3155320/
Скоро го изгледах. Много е интересен, въпреки ниската оценка. Чудя се защо му е толкова ниска.  newsm78

# 456
  • Вестерос
Ама той е с Холи Бери  Shocked Тегля  Joy

# 457
  • КиТ
Оле къв пропуск пак имаш  hahaha
На мен в началото ми хареса,ама нещо към края почна да ми става безинтересен и очаквах,че ще го спрат  Mr. Green Ама нещо,не се случи,ще му дам пак шанс като почне,дано е по-добър 2ри сезон  Peace
А сега гледах началото на новия сезон на Under the dome и съм яко в шах Crazy Joy

# 458
  • Вестерос
Наваксвам вече  Laughing

# 459
  • Вестерос
Ето снимка от излизането по повод обсъждането за възрастта. Същият е като при разговора.

# 460
Честно казано ми секна първоначалният ентусиазъм от сериала. Има ужасно много нелогични и недомислени неща, реакции, които ме дразнят. Rolling Eyes

# 461
  • КиТ
Ето снимка от излизането по повод обсъждането за възрастта. Същият е като при разговора.

Обаче после като обикаляше опустошения град ми се стори по-млад  Thinking

# 462
Не знам. Може би и сценаристите се объркват кога да го правят млад и кога стар  Joy hahaha

# 463
  • Бургас
Здравейте,

кога излиза седми епизод?

# 464
  • Gotham City
Най-сетне догледах епизода.
Обясниха ли как доктора се срещна с шефа му? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт