Wayward Pines - някой гледа ли?

• 34 652
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • София

Може би е страничен ефект от размразяването  Thinking

Elora Danan - не мисля, защото...

Скрит текст:
размразените Итън, Тереза и синът им не изглеждаха променени физически или пък оглупели след размразяването Grinning  Ще чакаме развръзката  Rolling Eyes

# 436
Според мен е някаква недомислица, грешка на продуцентите Simple Smile

Скрит текст:
Евентуално кадри от някакъв тест на системата, докато е бил още млад и преди разговора

# 437

Може би е страничен ефект от размразяването  Thinking

Elora Danan - не мисля, защото...

Скрит текст:
размразените Итън, Тереза и синът им не изглеждаха променени физически или пък оглупели след размразяването Grinning  Ще чакаме развръзката  Rolling Eyes
За страничен ефект имах предвид това, че Итън е забравил, че е срещнал Пилчър в болницата.

# 438
За страничен ефект имах предвид това, че Итън е забравил, че е срещнал Пилчър в болницата.
Скрит текст:
В книгата Пилчър казва, че при всяко следващо събуждане хората се връщат към събитията от най-първото си замразяване, т.е. "забравят" всичко, което се е случвало междувременно при следващите събуждания. А Итън е бил замразяван общо 3 пъти.
За жалост всички тия подробности са ги пропуснали във филма.

# 439
  • Вестерос
Според мен си е същият, просто е без очилата и затова изглежда по-млад при размразяването, отколкото при разговора с агента преди замразяването.

Оф писала съм го навсякъде Иън  ooooh! Joy

И последно Диаволо, нали си мъж, че се обърках  Rolling Eyes

# 440
  • София
Elora Danan -   Най-вероятно ще се окажеш права, защото няма друго логично обяснение, защо Итън не помни д-р Дженкинс  Simple Smile

hellymod - много интересно инфо  newsm10 Това заплита още повече сюжета...

# 441
  • Berlin
Последният еп. още не съм гледала, но защо от книгата
Скрит текст:
Итън е размразяван и после пак замразяван? Crazy

# 442
Последният еп. още не съм гледала, но защо от книгата
Скрит текст:
Итън е размразяван и после пак замразяван? Crazy
Така е в книгата, а причината е, че е имал проблем с интеграцията в УП и според доктора това се е наложило. По-напред бях писала, че във филма доста от нещата са променени.
Интересно ми е да видя как ще представят по-нататък историята и доколко ще се отклонят от оригиналната. Обаче пак казвам - дори и с тези разминавания сериалът е доста добре направен, според мен.

# 443
hellymod

Скрит текст:
А в книгата Кейт прави ли атентат? Взривява ли стената?

# 444
hellymod

Скрит текст:
А в книгата Кейт прави ли атентат? Взривява ли стената?

Скрит текст:
Не, до края на втората книга нямаше никакъв атентат, но пък и историята се развива по съвсем друг начин. Изобщо не е ставало и дума за бомба, камо ли за взрив. Сега съм в началото на третата книга и не ми се вярва изобщо да има взривяване на стена.

# 445
  • София
И последно Диаволо, нали си мъж, че се обърках  Rolling Eyes

ъъъ, честно ли, ха сега де?  newsm78

е, мъж де, мъжко дяволче  Crazy

# 446
Гледа ми се екшън  Mr. Green

# 447
Искаш зомбитата да влязат, а? Rolling Eyes

# 448
Препоръчвам ти тогава трилогията  Grinning

# 449
  • КиТ
Аз отдавна се кавих да го гледам и сега си направих маратонче от 6те излязли епизода  Crazy,ама вярно,ли само един сезон,ще имаааааа  Twisted Evil
Много добър серил,страшно зарибяващ  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт