Wayward Pines - някой гледа ли?

• 34 670
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Скрит текст:
Не разбирам как някой те отвлича, после се събуждаш в някакъв град и изобщо не правиш нищо да се прибираш вкъщи, да си видиш близките. Дори и да ти казват стой си тук, мълчи си, това е твоят град, да ти дадат къща. Аз ще се побъркам, ако не си видя близките и ще хукна през стената. А те всички седят и си кротуват...

Надявам се да не взривят стената, че много хора ще отидат и ще им се затрие първото поколение. Ще стане мазало, но пък така и другите могат да разберат какво има в реалния свят. Как пък никой друг освен този доктор не е открил тази мутация... Не виждам шанс да се справят с абитата. Малко като Адам и Ева ми идва

# 421
Скрит текст:
Не разбирам как някой те отвлича, после се събуждаш в някакъв град и изобщо не правиш нищо да се прибираш вкъщи, да си видиш близките. Дори и да ти казват стой си тук, мълчи си, това е твоят град, да ти дадат къща. Аз ще се побъркам, ако не си видя близките и ще хукна през стената. А те всички седят и си кротуват...

Надявам се да не взривят стената, че много хора ще отидат и ще им се затрие първото поколение. Ще стане мазало, но пък така и другите могат да разберат какво има в реалния свят. Как пък никой друг освен този доктор не е открил тази мутация... Не виждам шанс да се справят с абитата. Малко като Адам и Ева ми идва

Е как да не правеха нищо.   Laughing Итън какво правеше? Бевърли също май каза в началото, че се е опитвала. Кейт също.  Всички са били така.

# 422
  • София
Скрит текст:

Е как да не правеха нищо.   Laughing Итън какво правеше? Бевърли също май каза в началото, че се е опитвала. Кейт също.  Всички са били така.

но останалите  - дремят и все едно  Rolling Eyes

# 423
  • Вестерос
Нали казаха, че в началото не се сещали кои са, може с нещо да им потискат спомените.

# 424
Скрит текст:

Е как да не правеха нищо.   Laughing Итън какво правеше? Бевърли също май каза в началото, че се е опитвала. Кейт също.  Всички са били така.

но останалите  - дремят и все едно  Rolling Eyes

Как точно предлагаш да се покаже, че не всеки им е дремело? Ще стане сапунка като Дързост и красота. Останалит хора са събудени преди 12 години.  Показано е достатъчно. Няма да гледаме 20 епизода глупости. А и забравяш екзекуциите.

# 425
  • Berlin
Кейт и колегата, Итън и неговия, жена му и синът му не са правели нищо, а точно пътуваха към УП.

# 426
  • София
Извинявам се предварително, ако вече е дискутиран тук един момент, който на мен ми убягва, и ми се иска да ми го изясните - в първия епизод....

Скрит текст:
Др.Дженкис говори с агент Адам в нормални градски условия и изглежда точно както в далечното бъдеще, спрямо онзи миг на катастрофата на Итън... В този разговор, Адам иска да отмени всичко/каквото и да значи това/, ако не било късно вече, а др.Дженкинс му връща, че вече всичко е приключило и да не се тревожи...
Разбирам го, като някакъв вид разговор, преди да стартират операцията, но защо пък доктора изглеждаше напълно по същият начин, както в далеееееееееечното бъдеще? В ретроспецкиите до сега, се бяха постарали, доктора да изглежда различен, разбира се по-млад и с повече коса  Simple Smile И защо след като агент Адам знае какво ще последа-ако е това което предполагам - замразяване за бъдещето, той не е от замразените/или поне аз не го разпознавам измежду жителите на Пайн/...

Вие как го разбирате това мое объркване/пропуск или недоразбиране на ситуацията? Единственото обяснение, което ми хрумва е, че
Скрит текст:
момента на разговора с агент Адам в нормалния град Айдахо, е много близо до момента на замразяване на доктора и другите участници?!?? Но пък самите жители на Пайн също бъркаха коя година е актуаланата и доколкото помня, Итън остана бая втрещен, когато разбираше коя година смятат за актуална жителите в Пайн - например Бевърли си мислеше, че е 2000г...

ето момента за който говоря - качеството не е добро, но дава идея

Скрит текст:

Нямах време да прочета всичките страници назад в темата, за това се извинявам, ако вече това е обсъждано.

# 427
  • Вестерос
Хората са отвличани не за една година, а няколко години- Бевърли 1998,9 не помня, Кейт 2013, Иън 2014..... и са събуждани по различно време после и затова такива разлики се получават. Реално Иън е отвлечен 1 година след Кейт и другия агент, но са го събудили 12 години след Кейт. Явно хората, които работят зад кулисите в бъдещето или самият Пилчър са решили тогава да го събудят него. Всичко останало е като ретроспекция. Разговорът с агента и Пилчър мисля, че е малко преди Пилчър сам да се замрази. Според мен е за това, че жената на Иън много се рови и така са решили и нея да замразят , защото реално и Иън ще създава голяма бъркотия в бъдещето и са решили да не рискуват.

# 428
Според мен когато професорът говореше със шефа на Итън е било точно преди замразяването си и така, както изглежда в момента- в бъдещето, а ретроспекциите, когато е с много коса и по-млад е било години преди момента, в който говори със шефа. В противен случай трябва да има пътуване във времето Simple Smile

# 429
  • Вестерос
Затова писах , че всичко останало са ретроспекции- ретроспекция 2014, ретроспекция около 2000, май и преди това имаше по-назад във времето, доста и то сигурно, щом Пам е била млада, когато са отвлекли (забравих му името), който умря последно.

# 430
  • София
Tiffany Aching, принцеса_Фиона - благодаря за включванията- горе-долу ми се подрежда картината с тези обяснения  Simple Smile
Всъщност затова и са наложени тези правила/заповеди да не се говори и обсъжда никога миналото...
Защото ако това се случи, хората ще осъзнаят необичайната ситуация да са събрани от различини години.
Сериала става все по-интересен и си мисля, че ще има още обрати и измами с поднесеното инфо  Simple Smile
Помните ли The Village на M. Night Shyamalan?  Wink

# 431
Кейт и колегата, Итън и неговия, жена му и синът му не са правели нищо, а точно пътуваха към УП.
Помня че Кейт каза, че в началото не се е била примирила, Итън искаше също да напусна града. Това планира и жена му.

Според мен когато професорът говореше със шефа на Итън е било точно преди замразяването си и така, както изглежда в момента- в бъдещето, а ретроспекциите, когато е с много коса и по-млад е било години преди момента, в който говори със шефа. В противен случай трябва да има пътуване във времето Simple Smile
Обаче, когато го даваха в момента на размразяването, той изглеждаже по-млад отколкото когато говореше с шефа. Това е объркването.
Мисля, че е пропуск.  newsm78

The Village съм го гледала, но не помня финала  Laughing

# 432
  • София
Обаче, когато го даваха в момента на размразяването, той изглеждаже по-млад отколкото когато говореше с шефа. Това е объркването.

Elora Danan - напълно права си  Simple Smile
Свалих 6-ти епизод да го видя отново този миг и наистина...

Скрит текст:
в момента на размразяването, проферсор Дейвид Пилчър изглежда като изваден от по-младите му години...
Също остава неясно за мен, защо в първия епизод, когато Итън се събуди в болницата в УП, професора се представи като доктор Дженкинс, а в последствие, като Дейвид Пилчър? И защо Итън така бързо забрави, че е срещал въпросната персона по-рано в болницата  Rolling Eyes

# 433

Elora Danan - напълно права си  Simple Smile
Свалих 6-ти епизод да го видя отново този миг и наистина...

Скрит текст:
в момента на размразяването, проферсор Дейвид Пилчър изглежда като изваден от по-младите му години...
Също остава неясно за мен, защо в първия епизод, когато Итън се събуди в болницата в УП, професора се представи като доктор Дженкинс, а в последствие, като Дейвид Пилчър? И защо Итън така бързо забрави, че е срещал въпросната персона по-рано в болницата  Rolling Eyes

Може би е страничен ефект от размразяването  Thinking

# 434
  • София
Поднасям извинения на Diavolo    bouquet  Grinning

Wink

хмм, макар че то Дяволът да приема всякакви форми и да е навсякъде, та това твоето не е съвсем грешка...  Laughing Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт