Wayward Pines - някой гледа ли?

• 34 591
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
И на мен не ми хареса какво стана накрая, но съм положително впечатлена от идеята да развият и покажат точно този финал. Защото по този начин достоверно завършват портрета на американското общество, който започнаха още от началото, например с шерифския произвол (This is my town!).

Дано тази нощ не сънувам абита. Ужаси не гледам и изобщо нямам тренинг, щях да припадна.  ooooh!

# 616
  • Belgium
Оха, какъв финал!  Party

Изгледах го най-после и сега на спокойствие изчетох всички спойлери из темата, включително и края на книгите.

Съгласна с Deetron и Songes - за мен не е задължително да има някакъв дори и привиден happy end, за да ми хареса сериала. Филмовият финал е доста правдив за мен, крайната хиперболизация на пост-Пилчър обществото е идеалната поанта. Сериалът е много силен (особено поради факта, че не е разводнен) и го слагам в Топ 5 мои лични фаворити.
Скрит текст:
Единствено ми е мъчно, че саможертвата на Итън дойде леко безмислена в крайна сметка.

Не бих се учудила обаче, ако Фокс решат да има втори сезон.

Ще видим с какво ще го заместя, може би ще пробвам Bates Motel, чувам добри отизви.

# 617
И за мен е много силен сериал. По принцип рядко следя сериали и предпочитам да са кратки. Този единствен сезон беше смислен и динамичен от началото до края.

# 618
  • МАРС
Вижте сега, не може всички сериали да имат щастлив край(за справка Game of Thrones). Mr. Green
Аз понеже съм фенка на трилърите, съм доволна от неочаквания обрат.
Аман от тривиални финали в стил ''американците идват и спасяват света''.

# 619
  • Belgium
Ооо, Сиско, до края на Game of Thrones не се знае ний дали ще сме живи.

То такова писане и пренаписване е, че свят да му се завие на човек  hahaha

# 620
  • МАРС
Те там с такава скорост го екранизират, че Джордж Мартин не може да смогне да пише човечецът.
Накрая май ще им каже това  Mr. Green Joy

# 621

Дано тази нощ не сънувам абита. Ужаси не гледам и изобщо нямам тренинг, щях да припадна.  ooooh!

Аз съм калена с филми на ужасите. Абита не съм сънувала, но нали гледам The Strain и тая нощ сънувах тия страшни вампири, трепеха хора, но накрая на съня ги бихме  Sunglasses

Иначе много се радвам, че умря оново русо създание наречено учителка  Mr. Green

Последна редакция: пт, 24 юли 2015, 23:20 от Elora Danan

# 622
  • Вестерос
Абитата не ми бяха страшни, а вампирите от другия са ми гнусни  Laughing

# 623
И гнусни и страшни са. В началото не ми бяха страшни. Но като се увеличиха и започнаха да нападат града ме достраша.
Абитата са по-лесни за убиване.

# 624
Абитата уж ги водят интелигентни хищници, а те по- малоумни и от зомбита. Ти го стреляш, трепиш, то пак към тебе идва.

Някой ще разкаже ли края по книгите?

Чудя се какво ли стана със сестрата на Пилчър, Тереза и останалите...някакси накрая имах много въпросителни.

# 625
  • Belgium
Краят на книгите, който е съвсем различен, го има няколко страници назад в мнение на hellymood  Peace

# 626
Изобщо не очаквах такъв финал. От една страна ми харесва, от друга не. Саможертвата на Итън беше безмислена. Първото поколение няма да оцелее. Тези лапета са толкова психясали, че ще се бесят и колят за добро утро.

# 627
  • На високо
И мен краят ме изненада неприятно, макар че уж бях подготвена за кофти завършек. Жегна ме и смъртта на Итън, и възтържествуването на идеите Пилчър в крайна сметка. Това че краят повтори началото, тази цикличност, колкото и да е достоверна, остави една горчивина в мен. И аз не обичам захаросаните истории, но малко светлина в края на тунела не би навредила. Не че я нямаше съвсем надеждата, но трябваше да са по-щедри с финалната порция.

# 628
Краят на книгите, който е съвсем различен, го има няколко страници назад в мнение на hellymood  Peace

Peace чела съм коментара, но той не отговаря какво се случва с голяма част от персонажите.

Авлига и аз съм на същото мнение. Малко не му достигна на финала, за да е хубав завършек на сериала.

# 629
Peace чела съм коментара, но той не отговаря какво се случва с голяма част от персонажите.
Писала съм за тези, които ги има във филма, защото в книгите има и други. Краят, който преразказах от книгите, се отнася за Итън, Тереза, Бен и Кейт. Краят на Пилчър и на Пам също съм го споменала накратко.

Джия, за кой друг персонаж се интересуваш?

В книгите има персонажи, които изобщо не се появяват във филма, напр. жената и дъщерята на Пилчър. И обратно – във филма също има персонажи, които липсват в книгите.

Общи условия

Активация на акаунт