Не спираме да вярваме, че животи ще даряваме! (бъдещи мами над 35)

• 24 725
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
Танзу, аз мисля че е бир късметлийски деня ви. Ако не беше за вас - намаше да си вземеш заповедта.
Който е на диета да заповяда на зелена салата с риба тон от консерва и чаша бяло вино.

# 406
Амини аз теб забравих да поздравя, и зло да те забрави. Честит рожден ден, каквото си поискаш да се случва, много здраве и късмет.
Танзу напротив, късметлийски е бил деня ти, само с добри хора те е срещнала съдбата.
Анн 79 благодаря, и аз търсих рецепти подобни, но тук няма нишадър, а не могат да ми пратят по пощата, не разрешават лекарства, течности, храна. Предния ден пристигна сина на приятелката ми и ми данесе цинабсин- хомеопатично за синузита и еуфорбия спрей. Те стават за бременни и кърмачки. Зъба ме почна след това и се мажа с един антисептичен гел Елугел, засега върши работа. В краен случай ще го вадя.
Ива миши, за зетя май ще се наредм на опашка.
Пиаф, да не плашим Перу и чакащите обебване, ама така е, и още има. Аз не съм спала от 2,5 години, и свикнах. Как беше приказката, преди да забременея спях по корем, бременна спях полулегнала, като родих се научих и права. Гушки за капитана.
Даре как мъ улучи, пращам свежи лимони и маслини. Сядам ей сега и аз, поне мислено да си кажем наздраве.
п.п.Фоксииии дзяяяяк, как е как е???

# 407
  • София/Стара Загора
Един ден на не успее човек да пише и сте изписали света, докато изчета и запомня всичкооооо, ама се справих, добре, че е старият Word,  да си водя бележки  Mr. Green

Перу, вече си майка на една прекрасна дълго чакана принцеса и е нормално да се чувстваш неподготвена и със смесени чувства. Всичко ще си дойде на мястото малко по малко и скоро няма да има спомен от първоначалните ти притеснения. Радвай се на малката душичка и не се поддавай на лоши мисли. Не се подценявай, никоя жена не е била готова, дори и да го е искала много, за това какво ще е след раждането. И Днес определено и на мен ми „звучиш“ доооста по-добре

Даре, прекрасни одеалца. Майсторица си със златни ръце и искрена душа.

Мира, да ти е жива и здрава абитуриентката и само успехи да я следват в живота, а това, което е направила с косата си е просто неоценимо. Момо е истински малък мъж. Прекрасни деца имаш

Мамче, да ти е жив и здрав и твоят отличник и винаги да имаш поводи за радост и гордост с него

Кали, не се вторачвай в признаци, бременна си, трябва да си сигурна в това, а хормоните на никого не прощават

Танзу, нека тази заповед ти донесе така мечтаното бебче, а защо не и две (ако искаш) наведнъж, а перипетии от днес не са лош знак, те са да ти покажат, че колкото и отчаяно да изглежда понякога положението, то винаги се оправя и краят е щастлив

Амини, честит рожден ден! Бъди здрава, заобиколена от любими хора, винаги намираща лъч светлина и вярваща в постигането на мечтите. Пожелавам ти една от тях се сбъдне след 9-10 месеца
Скрит текст:

Коте, май кипи трескава подготовка за посрещане на най-новия член на семейството ви, но трябва все пак редовно да се отчиташ, че те мислим  Hug

Лили, да ти е честита новата придобивка и да си я ползваш със здраве и да я пълниш редовно, много добре изглежда

Зазу, дано скоро нещата при вас да се стабилизират и ТМ да не ти създава повече такива грижи

Звездичке, добри новини за изследванията, отдъхни си малко и занапред всичко ще е ОК

Сигма  Hug да се оправя бързо малкото ти сладко съкровище  Praynig

Рансън, а какво става с теб, освен че намираш всеки ден по няколко четирилистни детелини

Ели, добре си решила с раздвижването, и аз сега казах на ММ, че като си остана вкъщи ще работя над себе си Joy и мисля да раздвижа малко велоергометъра, че само прах му бърша и си „простирам“ дрехи на него  Joy

Уанче, страхотно си се справила с подготовката на сватбата, много стилно и прекрасно. Изглеждате щастливи, спокойни и много влюбени, а момчето ти е един прекрасен младеж и да не си казала на никого, че снимките са любителски, справил се е страхотно

Цвети, дано се окажат верни предположенията на другите девойки и няма нищо страшно около теб…включи се скоро с хубави новини

Може ли някой компетентен по отношение на БТ и НОИ да ми каже какво се случва, ако ми предложат работа и аз откажа, както и вярно ли е, че вместо да ми изплащат  обезщетението всеки месец, могат да ми го изплатят наведнъж за започване на собствен бизнес. Има ли такова нещо???

# 408
  • София
Даре аз не съм на диета ама много уважавам тая салата и виното..

# 409
  • В градината...
Уанче, всичко е толкова красиво, свежо, стилно и очарователно. А ти си наистина много нежна и естествена.
Само хубави мигове от тук нататък  Hug

# 410
  • На остров
Перу  Hug
Как е малката Ида Heart Eyes

Благодаря на всички за милите думи, не сме първа младост и хубост вече, но това е положението  Mr. Green .

# 411
Уанче видях снимките - прекрасно тържество сте имали.Много стилни сте, ти сияеш, младоженеца е щастлив, а момъка хубавец.Много хубава маса, а букета е прекрасен .Дълги години щастлив живот и едно бебе съвсем скоро.
Цвети аз нищо не разбрах  newsm78. Ще чакам да се похвалиш, до тогава стискам палци всичко да е наред.
Танзу и аз мисля, че късмет имате.Мани ги тези знаци от съдбата, дръж заповедта и това лято бременна.Мислех да ти пиша да се видим ако имаш време, че съм точно по трасето с ремонтите по Цариградско.Добре, че не съм споменала.Виж от магистралата можеше да дойда да ви взема  JoyАз мисля, че това е началото на края на вашата борба  Hug

# 412
  • София/Стара Загора
Уанче, забравих да кажа, че роклята ти много ми хареса, една такава ефирна, лека и нежна, за момините сълзи имам един много силен спомен - в двора на баба и дядо, имаше една малка лехичка 9може би метър на метър, и там всяка година имаше момина сълза и много обичах да си ги гледам и да им се любувам, даже май в училище писах нещо за тях

# 413
Венци, чакай, бе човек  Mr. Green нали трябва да се информирам първо  Naughty

Амини, честит рожден ден! Много здраве, усмивки , любов и пътешествия ти пожелавам, а останалото когато и както му е времето, а то ще дойде.

Уан, прекрасни изглеждате, кво й е на втората младост. Вчера си мислех, че ако не зная на колко години съм, бих казала, че съм на 34-35  Joy

За Цвети само стискам палци, дано тя да е добре  Hug

# 414
  • при моите деца .....
Привет!

От около седмица не съм имала време, не съм чела….
Но разгледах снимките – Мира, дъщеря ти е прекрасна! Много свежа, естествена, очарователна! Пожелавам й много късмет в живота.
Уанче, много ми харесва всичко на сватбата. Прекрасно украсени маси. Вие сте чудесни. Пожелавам ви много щастие!

Връщам се да чета!

# 415
  • при моите деца .....

Боби, ти някоя книжка щеше да ми препоръчаш? Отнесе се покрай абитуриентските вълнения?

Ох, дори съм забравила коя съм имала предвид....
Наистина много натоварена съм покрай абитуриентските вълнения, пък и забравям повече сега като бременна....
От 2-3 седмици не съм чела....
Последно четох продължението на Диамантената династия на Шелдън - Диамантената наследница.

Сега нямам време, а и библиотеката е в ремонт....
Имам една на Александра Маринина, може нея да започна...

# 416
оф кво направих
май пратих на някою съобщение, вместо да пиша в темата ... дано да е свой човек Wink
Маринина ми допада. Акунин чела ли си? Също е увлекателен.
Цвети само надничам да се появи .... ако е бременна ни се провали троянската сливова ....

# 417
  • при моите деца .....
За последен път се включвам днес  Mr. Green
но прочетох до 10 страница, а до утре ще забравя  Embarassed
Манди, пожелавам ти късмет с новото начинание!
Жане, честита принцеса…. Хубаво е да имаш момиче!  Hug
Перу, прекрасна форумна одежда.... Прекрасни часове, дни, години с принцесата ви пожелавам!
Относно заразата с готвенето – наистина я има…. Аз правя поне 1-2 десерта на седмица… от известно време…..
И днес направих кекс, дъщеря ми дори ме похвали.
След въпросите към новодошлите – установих, че при включването ми не съм отговорила на един важен – обичам бира, сега пак пийвам понякога по малко….

Да споделя, че ми излезе резултата на втория БХС
Вашият риск за болестта на Даун е 1 от 900 бременни
Вашият риск за болестта на Едуардс е 1 от 1500 бременни

БХС - ИНТЕГРИРАН РИСК
Вашият интегриран риск за болестта на Даун е 1 от 600 бременни
Вашият интегриран риск за болестта на Едуардс е 1 от 220 бременни

Успокоих се. Изглежда ми добър!
До колкото разбрах - препоръчва се ФМ в 19-23 г.с., която аз смятам да направя.
Записала съм си час за ФМ в Марковс – на 09.06.

Ще изпратя резултатите и на проф. Кременски да ги коментира. Но днес отново нямах време.

Излезна ми и резултата за TSH - 2.0 - ще увеличим отново дозата на Еутирокса на 175 мг.

Хубава вечер!

# 418

Цвети само надничам да се появи .... ако е бременна ни се провали троянската сливова ....
Е,що бе Даре?Вие ще пиете,тя ще преглъща hahaha

# 419
Боби, браво за БХС.

Уанче, сватбата у вас ли беше? Стилно, всичко подбрано, ТМ има вкус човека, и късмет има, че те е срещнал.

Общи условия

Активация на акаунт