Не спираме да вярваме, че животи ще даряваме! (бъдещи мами над 35)

• 24 706
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
  • В градината...
Шери, излишно е да казвам, че ме разплака  Hug

# 436
Шери, излишно е да казвам, че ме разплака  Hug
Перу Hug.Ти имаш още много време да гушкаш твоето птиче.Радай му се във всеки един момент,макар че ще има моменти ,в които и до 100 да броиш,пак няма да е достатъчно.
Как е малката Ида?Вече по -спокойни ли  сте и двете в къщи?

# 437
оф
сега няма да се спи, така ли?
1. не разбрах нищо за Цвети
2. не разбрах кога е термина на Фокси

Перу, как е реактивния самолет? Мисля вече нито ти, нито ТМ ще чувате съседския прегракнал петел.

# 438
  • На остров
Така е Даре, а много ми спи и на мен.

# 439
Ти си младоженка Simple Smile какво правиш още тук? Така де - отиваю при младоженеца Wink

# 440
  • София
Аз залагам на Коледа или 1.1.2016г.

Шери мило стихче и мен ме просълзи, погледнах Лили и си казах- има време, обаче помислих и за сина ми.. и осъзнавам, че това са едни от най- хубавите години в моя живот.

# 441
Амини, пожелавам ти да си здрава и до следващия рожден ден да станеш Мама. Praynig
Освен най-важното - да си много щастлива, успешна, обичана и да посетиш много нови и интересни места Hug
Перу, много сте ми мили и тримата. Да нагушиш Ида от лелите си тук Hug. И определено звучиш по-спокойна Grinning
Мира, невероятен жест от прекрасното ти дете. Както Дари е казала, много жени имат нужда от такива хора със сърца Hug
Цвети, силно се моля да е бебешки пулс и надеждата на всички тук да се сбъдне Praynig
Танзу, историята от днес завършва щастливо – с мила директорката, мил жест и заповед в ръка. Другото го забрави Hug
Боби, добре са ти резултатите Hug
Шери, пропуснах стихотворението целенасочено, че като нищо ще ревна Hug
Утре ще гледам снимките, че сега заспивам права Tired

# 442
Ще има награди за всички познали в лотарията  Mr. Green
31 декември
ама не си мисля, че ще ме остави някой да чакам тамън Нова година

# 443
Фокси,не ти и трябва-ще изтървеш празника LaughingМоят брат е роден на 1.01.рано сутринта.

# 444
Шери, да го докараме до там, ще му мислим.  Hug
Засега хоризонтът е до другата седмица

# 445
Така, вече има шанс да спя с половин око Simple Smile
Фокси, успешна ще е до края! Стискам всичките си палци, да знаеш!

# 446
Знам, Даре  Hug
Да спиш сладко и дълбоко, за розовите сънища нищо няма да казвам  Mr. Green

# 447
Иих Фокси, дано се появи на някоя по - нормална дата , че много гадно баш на голям празник  Sunglasses 

# 448
Амини, зло да те забрави! Ч.Р.Д!  bouquet Да си жива и здрава и скоро мама на поне 2  baby_neutral baby_neutral
Коте, стига с тази работа Naughty Оставяй мъжете да се оправят.Събери малко сили, че то не остана  Flutter

# 449
Добро утро девойки

Първо закуската
Скрит текст:
После напитките
Скрит текст:

Цвети, всички са спали с едно отворено око снощи  Mr. Green  Така че чакаме  Crossing Arms

Фокси, братовчед ми е роден на 24 декември. Никога не съм забравила кога е роден. А дори и когато не се празнуваше Коледа, родата почти всяка година беше събрана заради неговия рожден ден. Дъжд, сняг - всичко по колите и в Търново  Mr. Green  Най-големите емоции винаги са били свързани с неговия рожден ден, щото познай как се минава Шипка на 24 декември  hahaha

Дописвам се: Не ми се ходи на работа след вчерашния ден. Чувствам се като премазана от трактор  Sick

Общи условия

Активация на акаунт