Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 72

• 34 742
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
Амбърка я подхванах в 6:20...защо, като я гледах снощи реших, че няма скачане и тропане... Тия скачащи напади ми видяха сметката. Предусещам мускулна на бедрата.
Иначе си дадох доста зор днес, че вчера много ме хвана срам с времето и направих първата част за 12:23мин. Доволна съм. Пирамидална тренировка не бях правила, хареса ми.
Втората част я наптавих в два кръга за 10мин Simple Smile Хубаво е да гоня време, не скатавам толкова, както обикновено хаха. Пък и трябваше бързо да приключа, да приготвям какичка за градинка.

Аз откакто родих второто нямам никакъв ПМС. Само първия ден имам лен диакомфорт, ама това не ми пречи да се възползвам и да съм зла през тези 6дни хаха

Бобче, 3кг за 4 дни са уааууу. Не вярвам да е само вода Simple Smile
Все забравям и Хоум да поздравя за резултатите... Браво, страхотни резултати Simple Smile

Аз обаче нещо съм бъгната...отслабвам, стягам се, обаче корема ми все стърчи... Сякаш е взет от някоя дебелана и е сложен на моето тяло... Вода ли задържам, разширен стомах ли... Като го стегна, се виждат плочки почти, като съм я свободно състояние, сякаш съм в шести месец :/ иде ми да се гръмна

# 106
  • Пловдив
Здравейте!
Мари лин, да не би да е от храната? ? В смисъл, че някоя не ти действа добре - да не би да прекаляваш със зеленчуците? На някои дори горките зеленчуци не им влияят , както трябва /Вики например/
Мери, казва каката, казва, ама нали се сещаш, че аз освен евентуално Уориър 1 и 2 друго не знам? Ни делфин, ни умряло куче, нито жива риба са ми ясни ... Е, и кресънт поуз съм чувала и правила, ама я бях забравила, че от чичо Тони насам не съм правила йога видео. Та туй имах предвид. А и си мънка под носа, явно това е вид спокойно йога говорене, но мен не ме кефи. Разбира се, иначе мацката е сладкиш и няма да зарязвам засега, когато имам време, ще си правя, белкем науча позите.
Льоли, правя йога, да, вчера ми беше първи ден  hahaha, а втори я има , я не  Grinning
гуги, забравих да ти кажа вчера, че това, което трябва да имаш за спортни постижения, го притежаваш в излишък - хъс и воля. Така че дерзай и само внимавай за контузии, другото ще ти се нареди, страхотна си  bouquet
Аз отчитам Стренгт от Асайлъм  Confused , 50 мин, ох, ох, ох.... След това за първи път в живота си веднага след тренировка направих дълъг стреч - релийф, 23 мин. Просто съм решила да работя сериозно върху гъвкавостта си, нали човек е силен, колкото е най-слабата му страна, в такъв случай аз съм много, много слаба. Та ще се напъвам, колкото мога, че с годините е важно да сме по-гъвкави, а не да вървим от дърво към скала.
Маги, дай линк към тази кака, ще я пробвам и нея, не ми пречи   bouquet
Весел ден!

# 107
Любче, ами усили си звука като ти мънка  Joy Много ме радва пък мен как говори, мога да си я пусна за фон цял ден да ми върви  Heart Eyes
Eто я йогата, която Маги спомена - https://www.youtube.com/user/yogawithadriene тази кака май задържа повече в дадена поза, не съм я пробвала, но с такова впечатление останах, може да ти е още по-скучна Grinning

# 108
Благодаря на всички за пожеланията. Simple Smile Hug

Отчет - долна част
3 рунда по 12 бр
1. хип тръстер
2.скачащи напади
3. добро утро
4. бг клек
5. страничен напад
 Много добра  Simple Smile

# 109
  • Пловдив
Мери[/b, мерсаж!  Не ми е скучна мадамата,  просто не знам какво кога да правя , а не ми е удобно да си кривя врата към компа непрекъснато 😀 но,ще стане, и таблет имам,с него ще е  лесно. Hug

# 110
  • София
Благодаря ви за вниманието, момичета!  bouquet То сега тепърва ще става трудно свалянето на кила, но е ясно, че с постоянство ще стане.
Би, и на мен UFC Fit за сега много ми допада, най-вече заради разнообразието.
simpatikonia, нищо че имаш "фал старт" Simple Smile Днеска почвай с пълна сила да следиш целите.

Mari Lin, и моя корем е така, но аз си имам още мазнини там.

Отчет - по план UFC Fit - Cardio Cross Train и  Ab Assassin.

# 111
Влизам като Мери вчера да кажа, че съм жива, хахаха. Днешната Амбър ми разказа играта -11:03 като време + 2 кръга от втората част  Peace + ден 51 на Лесли.
А за закуска блаженство- ягоди и черешииии  Crazy
Бобче, 3 кг са супер! Дано си ги задържиш  Peace
На морето ще тренирам във водата - за какво са ми гири, като мога да плувам с часове  Peace Даже нямам търпение вече  Party

# 112
Любче, сякаш не прекалявам със зеленчуците, по една неголяма салата на обяд и на вечеря...  newsm78 Освен от млечните нещо, ама тях ако махна, и аз ще изчезна  Confused Ама той сякаш не е подут, просто си е плондир. Иначе от бирата ми се подува зверски и ставам като в осми месец  Embarassed

# 113
  • София
Еха, Бобче, откъде изкочи толкова вода от тебе?!? Изненадана съм, та ти беше и преди фаста супер релефна, представям си сега как си?  Heart Eyes

Аз съм обезсърчена и отчаяна от себе си. Вчера се върнах от едно морско рандеву за няколко дни, и честно казано изобщо не знам как ще се съблека на плажа, никак не се харесвам, а не знам какво да направя вече. Поне да можех да се примиря, но и това не мога  Laughing и въобще ... гадна работа.

Льоли  Hug Hug Hug

# 114
Оф, Вив, да се съберем двете и да си теглим куршума?  Joy Пробвай като Бобчето, че и аз се чудя  Thinking захранването ще ми е проблем после.. ще го пробвам у дома, че сега никой няма да ме остави да си правя експериментите..

Един приятел на МП се е навил да тренира с мен, ама не можем да се улучим да отидем заедно до залата, ще му взема акъла с тия кросит тренировки на Румяна, притеснявам се, че ще припадне хахаха  Laughing Laughing Laughing

# 115
  • Stavanger,Norway/ Varna
Не знам и аз от къде излезе толкоз вода, ама е вода, защото все вися в тоалетната. Днес е последн ден, но се чудя дали да не веигна калориите от 1000 на 1300 и от утре ще захраня с вратни пържоли 😄.
Вече усещам умора от малкото калории. Днес зорлем ми дойдоха 5К тичане и след корема като се изправих и ми се зави свят.
Днес ще си изкарам поста, но с повече калории и от утре вдигам протеина и леко въглените само от зеленолистни. В четвъртък ще въведа плод и така. Това е планът ми за захранване, дано не оплескам нещата и да се върне тази мити вода, че с месеци няма източване 😕

# 116
  • София
Мерче, правила съм фаст аз, но винаги си връщам сваленото, защото аз по принцип съм трудна в контрола. Ако волята ми беше като на Бобчето, нямаше да имам проблем и щях да си задържа, но при мен нещата не са такива. То и затова не отслабвам, защото нямам дупе да намаля количествата.
Бобче, евала   bouquet Казвам ти го от сърце! Не стига че пет дни издържа, а и захранване ще правиш по план ... Този контрол за мен е достоен за уважение   bouquet

Отчитам повторение на миналата седмица на 90 ДП, защото я правих до сряда и после заминах и там го карах на тичане по крайбрежната  hahaha Не е за мен тичането, определено. Страшно ми е неприятно,а празците направо ми се сковават, така се натоварват. Може и  от обувките да е, но не е моят номер  Crazy

# 117
Изневерих на Руми Embarassed В залата се чувствам по-комфортно, отколкото в къщи. Взех си карта за power plate фитнес от чисто любопитство, ама след три кръга на тия уреди, се метнах на железата. Отчитам гърди и гръб, монотонно кардио. Мисля да използвам картата в нетренировъчните дни и да комбинирам с кардио. А Руми ще я оставя за моментите, в които не мога да стигна до залата. Само йогата не знам кога ще вместя. С храната съм по план, ама почти всеки ден си качвам по 200-300 гр. Не знам до кога ще я карам така  ooooh!

# 118
  • Stavanger,Norway/ Varna
Вив, чакай да издържа и захранването и тогава ме хвали Mr. Green. Преди малко споменах във фейса как ми се плющят филии с пастет и краставица, не мога да си ги изкарам от главата. Ама удържам фронта за сега. Ще видим дали като въведа въглените няма да се отвори бездна  Crazy

# 119
Днес отново съм с ранна тренировка и ставане в 05.00 часа  Grinning
Много обичам да отивам на работа натренирана и ранното ставане хич не ми тежи.
Тъкмо днес стана на въпрос кой в колко часа става за работа (започваме в 07.00). За колегите ми ставане в 05.30 е рано... Ако разберат, че ставам в 05.00 и то за да скачам, направо ще ме обявят за луда. Затова си мълчах кротко ... и доволно  Wink.

Сутринта тренирах Ден 26 от 90ДП, макар и само един кръг.
После обичайното тичане до спирката и качване 13 етажа стълби.
А също и няколко серии клекове в почивките.
Довечера може да отида да потичам в спортната зала.

Днес определено съм по-добре с храната. Не липсваха изкушения, но поне успях да овладея количествата - 1/3 парче пица, малко парче бяло месо от пилето и малко ориз. Следобед -
череши.

Затягането на хранителния режим пак се отлага за утре  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт