Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 72

• 34 744
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
simpa, забравих да похваля едни красиви берачки на ягоди, които беше показала в една съседна тема. Красавици  Grinning Hug

Бобче, ти си желязна. Ще издържиш  Grinning  Hug

Брей този моят козирог направо ме бие по инат. Когато реши е толкова дисдиплиниран с храната, аз как не мога така Crazy

Страхотна TRX тренировка си спретнах днес от този плейлист - https://www.youtube.com/playlist?list=PLFxqPC8_hPZcrDLmV3CbV6tm0kDt7gTFN
Получи се около час със загряване и малко разтягане.
TRX Advanced Fitness Workout в три кръга с по 2мин. кардио интервал помежду им ми отне точно 30мин.
В 2мин. кардио интервалите правех - 15 бърпита с отскок, 30 скок звезда, високи колене или планински катерач 30 на крак, 15 бърпи с отскок, високи колене.

TRX Fitness Workout - Killer TRX Training + TRX Boost your Metabolism по два рунда.

# 121
Да отчета за днес една тренировка за бицепс и трицепс, в гигантски сетове, 4 серии всеки, 35 мин, за която нямах изобщо настроение  Mr. Green + сладичко тези 2 дни когато ММ си беше вкъщи( ето колко дълго ми изтрая волята  Mr. Green ).

Вив,  Hug

Би, доволна ли си от TRX тренировките. Напиши няколко реда за твоята позиция по въпроса. Само това нямам.  Joy

Лек ден!

# 122
Въх, Свет, как може  Joy трябва и с такова да се обзаведеш  Grinning много е добро! Може да си направиш страхотни тренировки както за горна част (страхотни МТ съм си докарвала), както  и за долна част  Peace

А какво стана с твойто корабно въже?

# 123
Мери, вчера получих потвърждение, че са го изпратили и съм в очакване.  Mr. Green Вече съм замислила комбинация гума, корабно въже + щанга.  smile3508 До къде ще ми стигнат силите, това вече е друг въпрос.  Mr. Green

# 124
Мисля, че се надценяваш  Laughing корабното въже натоварва цялото тяло и след него, ако можеш да направиш качествено нещо друго, искам да направиш видео  Grinning Но, ако не се раздадеш на макс с него, мисля че ще стане  Peace

# 125
Мери, никога не съм тренирала с въже и сега разглеждам упражнения:
https://www.youtube.com/watch?v=1pzpaYrhdOo
https://www.youtube.com/watch?v=Dq6-O7Rp2hY
Какво би ме посъветвала, как да си структурирам тренировката, какъв да бъде работния интервал....ако ти се пише , разбира се.  Wink с две думи... Mr. Green

Като за начало си поръчах по-късо въже-25 фита ( 7,62 м) с дебелина 1,5 инча ( 3,81 см ).

# 126
Свет, на мен максимума ми за първия и последен път (за сега) беше 30 секунди, това  чудо е бру-тал-но!!  Crazy Иначе си видяла видовете упражнения, може да си направиш и тренировка само с въжетата, а вече като го усвоиш и усетиш, може да включиш и гумата според мен Simple Smile Може да си направиш и тренировка вид табата 20/10. Говоря наизуст в момента, не съм чак толкова запозната, след време ти ще ме насочваш  Mr. Green

# 127
  • Stavanger,Norway/ Varna
Svet, или си направи ТРХ система като мен, отнема не повече от час. Много съм доволна от моята и тази година ще си я нося в България да си я опъвам в морската градина.
ММ изведнъж се сети, че може да ми оправи старото колело и сега работи по въпроса  Mr. Green, щото аз като искам нещо, го искам сега и веднага и ме знае, че няма да мирясам.
Ако успее да го направим, утре се пускам по пътищата в наше село  Crazy

# 128
  • 1st floor
Отчитам Dynamic Core. С храната съм екстра, даже се престарах - към 1000 ккал ги докарах едва...Шкембето поспадна, надявам се утре или след ден-два да е изчезнало съвсем! Laughing

# 129
  • Пловдив
И аз отчитам днешната Амбър на Румяна. Време не съм засичала, движех се с нея.
Този тип тренировки много ми допада. Дали от това, че днес тренирах след работа, а не както обикновено сутрин, но бях като излязла от банята  Crazy

Хоум, честити минусчета!
Бобче, ти си желязна  Hug.

Свети, представих си те с гумата, въжето и щангата  Heart Eyes. На мен само при мисълта ми треперят краката.

НеПоКоРнА, защо толкова малко ядене, та ти си толкова слабичка..

Другата седмица заминавам за Австрия в командировка. Гледам, че хотелът е на уникално място. Стига времето да позволява, мисля да тренирам навън. Така няма да се налага да се съобразявам със съседите по стаи. Има страхотен СПА Център, но НЯМА фитнес..
Не знам, само мен ли ме пращат в хотели без фитнесзали  Crossing Arms.

# 130
  • UK
Ето ме и мен!  Party

Отчитам от неделя много прилично хранене, след ол инклузива (като изключим 4 макаруна, оригинални от Париж и пица за вечеря днес) Rolling Eyes  и тренировки, както следва:

Неделя: Скини Рулс, Кардио 1.
Понеделник: Скини Рулс, Коре 1.
Вторник: (почивка по график от Скини Рулс), 60 мин пилатес за цяло тяло

Четох ви на диагонал, после ще дочитам.

Гуги, поздрави, че си завършила тежкото състезание. Другият път по-леко!

Бобче, их, добри резултати! Дръж, стискай, леко захранване!

# 131
Свети, на мен TRX тренировките са ми любими. Натоварват по един различен начин от тренировката с тежести, а и като друг плюс много добре се отразяват на корема  Peace
На мен лично ми дават едно разнообразие в тренировъчната рутина, което съм забелязала че ми влияе добре. Смяната в начина на трениране, но пък никакво спиране докато добре се изцедя  Grinning

# 132
  • 1st floor

НеПоКоРнА, защо толкова малко ядене, та ти си толкова слабичка..

Поогладнях след тернировка и хапнах още 200 ккал.  Laughing
За слаба - не съм толкова слаба в долната половина. Има какво да се пипне. Wink Обаче днес съм ужасно щастлива от канатара. След двата дена с добро хранене се престраших да се метна - ми, нямам никакъв плюс от безумното хранене в последните седмици. Шкембето просто е било подуто, сега се прибра. Laughing Мерки и теглилки - всичко е същото. Сега ще поработя малко за побутването на още един кг. bowuu

# 133
И аз се сдобих с нещо като ТРХ въжета, но няма "халкички" за краката.
Поразгледах из нета, но не намерих упражнения като за начинаещи. Има ли такива въобще?

# 134
  • Berlin
Момичета, PiYo само от този руски сайт ли мога да дръпна в 1ви пост? Имам рег. само в Замунда и много се пазя да не правя по други места. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт