Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 72

• 34 748
  • 757
  •   1
Отговори
# 135
Иванита, то зависи от самата ти стойка, не знам как да ти го обясня. Ако хванеш въжето с двете ръце като за лицева опора във въздуха, няма да се пуснеш да си съвсем до долу в права линия - това е най-трудното, а ще си в по-изправено положение, да речем, че ще си съвсем леко наведена, тоест краката ти ще са леко назад, а не много назад, че да си до долу. Представи си тялото си като тези линии: - трудно; \ лесно.  Laughing
Иначе в ютуб има много, с въжето само въображение ти трябва и да знаеш с кое упражнение за коя зона работиш: https://www.youtube.com/results?search_query=trx+exercises+for+beginners+

abs, има дадена регистрация за руския сайт Wink

# 136
С Дима пак се позамотах-22мин  Blush ама тия лицеви хич не са ми силна страна и ме бавят  Rolling Eyes Коригиращата част я направих в два кръга, но не съм засичала време. Завърших и с 10мин кардио с табата на по 30сек без почивка. Скачане "на въже" по различни начини, планински катерач, жабешко пляс и др...

Сега погледнах тези TRX тренировки, то TRX са самите колани ли? И не са ластични, нали? Много добре изглеждат тези тренировки  Peace

Вчера направих крем супа от нахут и моркови, какичка я яде, без да пита от какво е и много я хареса, ММ като чу нахут и си сипа само половин купичка  hahaha бил си изял полезностите на обяд, че ял "някаква супа със зелении" hahaha

Аз имам мускулна треска от двата дни от кросфита, ама чудно защо само на левия пръсец  Thinking

# 137
  • Berlin
abs, има дадена регистрация за руския сайт Wink
Благодаря, ще ми извади очите. Laughing

# 138
Мари Лин, да въжетата са TRX. Ти не си ли в София? Знам къде има тренировки по ТРХ, ако искаш, може да пробваш Simple Smile Не са ластични.

# 139
В София съм, Мери, ама ако пускат и с деца там, може да отида  Joy
Шегувам се, нямам време за тренировки извън къщи. Имам едни ластици и мислех нещо да модифицирам, ама гледам, че не трябва да се разпъват и ще си остана с гледането за сега. Ако реша, че много искам, може да помоля майка ми да ми измайстори нещо. С трега предполагам може да стане     Thinking но ако започна да тренирам това, ще трябва да оставя Руми, а не ми се иска за сега  Peace

# 140
Здравейте  Simple Smile

Отчитам горна част и корем
1. ренегадско гребане на една рък,  флайс, колело за корем  - 12, 10, 8, корем 1 мин
2. раменна преса, рамо настрани, корем
3 бицепс, трицепс, корем

Тук добавих след всяко упр. допълнителни 3 повторения. Изненадана съм днес от себе си, доста увеличих килограмите, което ме радва.

# 141
Мари Лин, все още нямат детски кът  Mr. Green Но имат часове както през седмицата, така и уикенда Simple Smile някъде имах сниман моя ТРХ, ама не знам къде Grinning виж в гугъл изображения Simple Smile

# 142
А, кога тренираш с него? След Руми допълнителни упражнения или по цяла допълнителна тренировка?

# 143
О, отдавна не съм тренирала, стои закачен навън за лоста ми  Grinning иначе правя отделна тренировка, а не отделни упражнения след някаква тренировка. Хващам си го и отивам на стадиона  Peace

# 144
  • София
Тоз TRX дето обсъждате на мен ми се струва сложна наука. Grinning

Днес отчитам UFC Fit - "Fat Fighter"  + крака и дупе:
- butt burns по 50 на крак
- https://www.youtube.com/watch?v=mLiHXd_8YoY

# 145
Тоз TRX дето обсъждате на мен ми се струва сложна наука. Grinning
Само така си мислиш  Wink Най-любими са ми тренировките за корем с ТRХ-а  Flutter
За вчера  - power plate и интервално кардио. Днес планувам рамена, бицепс и трицепс, но разполагам с малко време и ще видим. Може да го оставя за утре и днес да импровизирам нещо бързо за корем. С храната за сега нямам залитания. Но нямам и минуси  Cry

# 146
Тези въжета и ТРХ искам и аз да ги пробвам, ама...малко сложно. Вкъщи няма къде да го закачам, трябва в парка ..
За днес Дима - 16 минути + 2 кръга от втора част. Ден 52 с Лесли
 За закуска череши и кисело мляко с ленено семе и чиа. А за обяд омлет с извара, пушена сьомга и салата  Peace

# 147
Дилянка, тази пушена сьомга не я ли намираш за много солена? Това е единственото, което ме спира да я купувам, освен цената, разбира се  Grinning. Обикновено си взимам сельодка (херинга) в сос. И тя е солена, но напоследък започнах да я обезсолявам във вода.

Днес се движа добре с храната.
Закусих 3 с.л. овесени ядки, 1 суп.л. какао, 1 с.л. конопено семе и 1/2 ч.л. мака (все още не смея да увелича количеството на маката до 1 ч.л. Така и не разбрах как се разбира кога си достигнал макс. праг на действие). Доколкото си спомням Румяна е посочила, че взима по 1 с.л., което ми се вижда много newsm78.  
За обяд - печени тиквички на фурна, салата от марули и краставички с малко авокадо и 1 филенце от херинга (обезсолено) с 1 ф. хляб Бонус (днес го приключвам и мисля да си наложа вето на хляба за лятото Grinning).
Вечерята ще е подобна - тиквички с тофу и салата от краставици с 1 ф. хляб Бонус.
И плодове.

Днес мисля да тренирам малко по-късно - замислила съм Ден 29 от 90ДП.

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 15:35 от simpatikonia

# 148
Симпа, солена ми е, затова изяждам по половин. Но пък беше на промоция в Лидл и си взех, защото така или иначе си купувам пушена сьомга, която ми излиза златна. За херингата не се бях сетила, ти откъде я взимаш? До нас има и Берьозка, може да разгледам

# 149
  • Stavanger,Norway/ Varna
А познайте кой закуси с вратни пържоли  Mr. Green, ама едва чаках.
Коремът ми сутринта беше залепнал за гърба направо. Обобщено, за пет дни мазен пост имам свалени 3 стабилни кила и едно четвърто което ту го има, ту го няма. Намаление на обиколки имам основно в талията (не очаквах да има накъде точно тук), докато бедрата са мръднали с не повече от 0,5 см, което е нищо  newsm78. Иначе, дънките са ми една идея по- широчки. Не ми се яде сладко, от това съм много доволна, само пържоли и пастет са ми в главата 😄.
Днес ММ направил сефтето на колелото дето го поправя вчера- 15 км по черен път, карал и по баирите даже Simple Smile. Прибра се лазейки, ама да си го похваля, че той иначе не е по кардиото. Даже си е правил планове да ходи до залата след колелото, но му дойде в повече и ше пропусне. Аз сега се качвам и аз, но само за проба тук в квартала, че без шлем ме е страх. В петък на заплата си купувам и шлем 😎

Общи условия

Активация на акаунт