Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 72

• 34 749
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
bob4enka, радвам се да те видя доволна и щастлива  Hug.
Явно усилията са си заслужавали. Честито за постигнатия резултат Peace

Дилянка, опаковката херинга е на  VICI 240 гр (190 гр чисто тегло на рибката).
Сега виждам, че има и вариант "Леко осолена", но не съм го виждала в магазинната мрежа. Освен това и цената, на която я взимам от Кауфланд и Билла е с лев по-ниска - около 3.60 лв я купих последно. Пропуснах да кажа, че я има и насипна - от витрината на Билла (100 гр. са 1,49 лв).

# 151
Simpa, виждала съм я  Peace Благодаря ти, ще я опитам  Hug

# 152
За днес отчитам тренировка за крака и корем, 40 мин, с 2 прекъсвания  Mr. Green. Бяха съвсем кратки прекъсванията, така че не успях да си проваля тренировката.  Mr. Green Станах в 5.30, но дребосът ми се събуди още на една трета от тренировката и ... Mr. Green Утре ще стана в 5, пък да видим.... Mr. Green

Би,Мери, Бобче, мерси за споделените мнения за ТРХ тренировките. Разгледах и плейлистата, която Би беше пуснала и определено ми харесаха. Сега ще си дочакам корабното въже обаче и ще видя до къде ще го докарам с него, че на много станове започнах да тъка.... Mr. Green

Бобче, и мен никак не ми пречат пържолите на закуска... Mr. Green

Спорни тренировки!

# 153
Едвам се справих с Ден 29 от 90ДП - усещам, че още ми е тежко от обяда  Sad
Нямах време да изчакам повече време, че трябва да се стягам за работа.
Уж хапнах лека храна и съвсем малко количество, но явно парчето риба обърка нещата  Grinning.

Добре си поддържам МТ тези дни и съм доволна.

# 154
За днес Дима - 16 минути + 2 кръга от втора част.
Леле, Дилянка, ти си машина  Shocked даже май на Руми времето беше над 17м, а аз с моето се засрамвам много   Blush

Аз за днес съм доволна от храненето, дори се наложи да обядвам навън в движение и предпочетох да си взема едно кисело мляко с един банан, вместо джънк. Горда съм със себе си  Peace Само дето на вечеря правих на децата плодови млекца с ягоди и аз си хапнах и после и шепа череши...  Tired ама не устоях, някакви страхотни съм купила и нямаше как само да ги мириша  Blush

Симпа, тези ядки и семена само така, без мляко ли? Много малко ми се вижда  Shocked Аз май закусвам твърде големи количества, сигурно това ми спира слабеенето. Днес след тренировка закусих 150гр Кис.мл.2,9%, 100гр извара, 10гр. сусамов тахан, 10гр чиа (предваротелно накисната) и 1ябълка нарязана вътре-130гр. Става една голяма купа, ама ако не закуся добре, после цял ден ми е гладно и нервно.   #Crazy Това всичкото излиза към 300кал

# 155
Симпа, тези ядки и семена само така, без мляко ли? Много малко ми се вижда  Shocked
Не съм смятала калориите, но съм си нагласила количеството така, че да ми е тамън. Свикнала съм да се ограничавам до 30 гр. овесени ядки на закуска. По рецептата на Румяна ядките трябва да са 40 гр., също и конопеното семе (обаче то е доста калорично и съм го намалила до 1 суп. л.), има и лъжичка мед, но открих, че ми е сладко и без него  Grinning.

Днес преглеждах няколко режима на Румяна и предвиждам някои рестрикции в дневния ми хранителен режим. Имам да чистя още 2-3 кг мазнинки и ще трябва да съм по-стриктна в количествата.
Ха дано, ама надали  Joy

# 156
Mari Lin, добре ти е закуската. Аз днес не съм тренирала, домързя ме. Ама не ме мързи да ям през половин час  ooooh!

# 157
Става една голяма купа, ама ако не закуся добре, после цял ден ми е гладно и нервно.   #Crazy Това всичкото излиза към 300кал
Не е толкова важно колко калории ти е закуската, важни са калориите за целия ден.

Мен лично най-много ме засища кисело мляко, един банан и малко ядки - овесени, ленено и конопено семе, чия... После ми става едно сито, спокойно и щастливо Blush.

# 158
Аз се засищам повече, когато има чиа. С овесени ядки огладнявам по-бързо  Peace

# 159
С кисело мляко + банан; кисело мляко + овесени ядки/чия = след 2 часа съм озверяла от глад! Как ви засища, не знам. Колко сме различни Grinning

# 160
  • Пловдив
Хелоу!
МериЛин идеална закуска, и калориите не са много.Аз сутрин рядко съм гладна,но ям по навик, така или иначе ако тренирам, трябва, ако не,прооускам, но на обед ям двойно,та де е Киро... Сега, на Дилянка обеда адски ми харесва, направо с кеф ще го хапна. На мен сьомгата не ми е солена, ям я с краставица почти винаги и за съжаление почти не се одържам да опаткам 100 грама,без да ми мигне окото. Иначе в Карфур има,по 200 грама, около 6-7 лв., значително по-евтина идва.
Отчитам Бак ту дъ Кор, 45'.
За храна-закуска йок,обяд шоколад и една мамина питка,вечеря запеканка от тиквички, извар,яйца и подправки. Калории не са ужасно много, но... Храната е просто отврат,за сведение, съм на уж редуциране.
Весела вечер!

# 161
С кисело мляко + банан; кисело мляко + овесени ядки/чия = след 2 часа съм озверяла от глад! Как ви засища, не знам. Колко сме различни Grinning
Два часа засищане е супер постижение за мен.
Затова смятам този специалитет за добре засищащ Grinning

Трябва най-после да му сметна калориите, че поне да съм наясно колко ям.
Щото слагам поне 2 с.л овесени ядки, по една ленено и конопено семе...
Май доста калории се събират. И ако изям и цялата кофичка мляко, както става обикновено...
Дебела работа става, май  newsm78

# 162
Да добавя към днескашната тренировка и 30 минутна такава с гумата. Моткахме се с дребоса в двора и изведнъж в мен се породи желание да тренирам, а тъкмо си правех кафе. Зарязах кафето и се метнах на гумата.  Mr. Green

Иги, аз оставям погрешни впечатления, май.... Mr. Green ...карам си я яваш-яваш, но дори и това е по-добре от варианта да подпирам дивана...( май взех да се повтарям, но не искам да заблудя накого с думите си... Joy ).

Лека нощ!

# 163
Симпа - закуската ти, ако ядеш 30 гр овесени ядки и кофичка кисело мляко (400 гр) е 350 калории Simple Smile))
МариЛин, и аз се очудих на себе си. Но това е състезаваме се само със себе си. Първият ден бях по-бавна от нея.
За вечеря хапнах суши, ммммм  Heart Eyes

# 164
Мери Лин защо се ограничаваш от плодовете и (домашните)плодови млека? Аз за нищо на света не бих махнала плодовете от менюто си, особено в това време на годината. Даже в момента хапвам за десерт
Скрит текст:
домашен сладолед от ягода, банан и мляко  Laughing и това е след една огромна купа с череши малко преди тренировката, Следствие - през 10 мин. в 00, направо се опиках  Laughing 

За закуска при мен - до скоро ме засищаше много 1/2 коф. кис. мляко + плод, 2-3 с.л. овесени ядки, ленено семе и чия, но взех да разнообразявам и ям каквото ми се яде. Наскоро като ме боля гърлото и аз като Бобчето закусвах с пържоли  Mr. Green Mr. Green и люта чушка (много обичам люто!)  Laughing и после до обяд ми беше голям кеф. 

Отчитам тренировката Дима + почти цялата Амбър (не направих цялата пирамидална, само 50 и 40).

Общи условия

Активация на акаунт