Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 72

• 34 760
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
Симпа - закуската ти, ако ядеш 30 гр овесени ядки и кофичка кисело мляко (400 гр) е 350 калории Simple Smile))

Дилянка, дори и с тази цифра няма да ме откажеш.
Това е любимата ми закуска, пък и солидна (цели 350 калории Shocked). Мога да я ям по всяко време. Е, понякога кофичката я разделям за две хапвания. Така ще практикувам вече Peace

# 166
  • Пловдив
И аз да не остана по-назад  Mr. Green. 3-ти ден от кросфит предизвикателството на Румяна. Супер натренирана се чувствам.

Отворихте темата за закуските. Аз съм от обилно закусващите - 3-4 яйца в различните им варианти на приготвяне, хубаво пилешко филе или свинско бонфиле, яко подлютени (и аз съм любител на лютото). ММ се чуди как още в кафето не съм почнала да слагам  Grinning. Кисело мляко хапвам, но по-рядко, защото не ме засища така. Филия или две  Wink  с яйце и сирене или извара. Много мога да изброявам още...
За мен напълно важи "Гладен ли си, не си ти". За сметка на особено обилната закуска, вечерята ми е основно голяма салата

# 167
Ох, много се кефя, че се запалихте по новото предизвикателство на Руми - жестоко е наистина. А и всички могат да модифицират и с по-леки, ако им е много трудно  Peace
Симпа, аз не исках да те отказвам, а да ти спестя смятането  Hug
Аз най-често закусвам омлет с авокадо, сьомга или извара/сирене + салата или пък смути с много зелении и някакъв плод, а днес си направих кисело мляко с чиа и ленено семе + цяла купа с череши  Peace

# 168
По темата за закусването повече към отбора на iggy ме бройте мен. Кисело мляко с овес, мюсли, семена доста хапвах преди, но от зимата насам наблягам на яйца или тост с пълнозърнест хляб и кашкавал, печена филийка с яйце, сирене, извара. Така си откарвам сита и доволна до обяд  Grinning
Обядвам нормално, никога големи порции. После имам плод и вечеря обикновено салата, може да добавя риба тон, или нахут или боб или яйца или извара към зеленчука.
После пия билков чай и най-много да гризна ябълка ако стоя до късно. Всичкото това да уточня е когато съм примерна  Mr. Green

Тази вечер хапнах домати на фурна пълнени с извара, сирене и яйце, щедро поръсени с пресни подправки - босилек, риган и мащерка.

Не тренирам с Румяна, защото не ме грабна още в началото, но това което опитах от 90ДП и кросфит предизвикателството днес беше добро. Упражненията които използва са много ефективни.
Та нали не се цепя от колектива отчитам DIMA WOD 3 до 26та минута с нейно темпо, в края финиширах преди нея и бях по-добре с въздуха.
Не ми се ползваха тежести днес (след два дни здрави тренировки), затова не продължих с нея, а довърших с йога.

# 169
Би, радвам се, че Руми ти е допаднала с някои тренировки Wink

Я ми кажете сега какво мислите по един мой казус  Joy
3 бр варени яйца + авокадо + домати, краставици
3 бр бъркани яйца + авокадо + домати и краставици

Това чудо с варени и бъркани яйца ме засища за различно време! (Говорим за 2-3 (в първия случай) - 4-5 часа (втория случай) време) Продуктите са същите, много ми е странно и смешно в същото време  Laughing

# 170
  • UK
Днес Скини Рулс - Стренгт. 15 мин, 3 упражнения по 12 повторения. Ух. Те направиха 12 рунда, а аз 8 или 9. Това са 288 клека с 4 кг. Подпалиха ми се бедрата и дупето!!! Simple Smile

# 171
На мен комбинацията авокадо с яйца ми е странна, идва ми прекалено мазна. Хапнах веднъж малко, призля ми и се отказах.
Мери и на мен така ми действат яйцата  Laughing Хапни си ги както ти е вкусно  Peace Аз мисля да закусвам омлет днес  Grinning

Приятен ден   bouquet

# 172
  • 1st floor
Добро утро, момичета!
Вчера не писах, защото много ми се спеше. Но си правих тренировката по план. По едно време се усетих, че аха, почвам да се замислям дали да не почивам и да избутам за събота упражненията...и веднагически скокнах от стола, докато не съм го решила съвсем! Mr. Green

За вчера 1370 кал., но нещо вдигнах въглехидратите... Crossing Arms Позволих си филийка хляб, ама тоооолкооова беше мек и тоооолкооова хубаво миришеше, че хич не ме е яд! Mr. Green А преди обяд черпиха с торта и замазах едно 100-грамово парче.
Пържоли за закуска не съм яла, но не бих отказала! Laughing Кисело мляко с плод и нещо-си хич не ме засища. Сутрин закусвам почти всеки ден протеиново хлебче  Heart Eyes с масло, сирене, извара, домати , краставици, маслини, листа айсберг, киви и пр. Обожавам комбинацията киви със сирене. Mr. Green

# 173
  • Пловдив
Добро утро!
Непокор, интересна комбинация, не съм никога пробвала, ама и не обичам много киви. Имам в хладилника 20 броя, и то абсолютно био, щото са от двора на един съсед, стоят месец там... Децата ги обичат, а аз дори на тях не се сещам да дам, ужас  ooooh!, та ме подсети да взема да им ги пробутам тези дни. Grinning
Мери, много, много странно ... не би трябвало да има разлика, нооо ... щом едните те наяждат повече от другите, хапвай тях и да не ти пука. Аз пък бъркани яйца гледам да не правя, че те 2 яйца разбъркани са толкова малко, увличам се и сигурно мога да изям 10. Онзи ден бях направила 8 броя, за цялото семейство. Аз изядох една малка чинийка /може би са били 2 или 3/, забравих да кажа на мъжа ми колко яйца съм направила и той изяде останалите. 6 яйца са си цифра наведнъж, ако са варени, никога не може и да си помисли човек да ги хапне, ама иначе охоооо, една чиния. А виж, ти си обратно Thinking
Ох, ще чакам след месец да ви видя дупетата след един месец с Руми крос фит  Grinning.
Аз днес отчитам Вертикал Плайо от Асайлъм, една тренировка, която /не/ бях забравила. Това, за сетен път се убеждавам, е най-сериозно плиометричното кардио със съпротивление, което може да се измисли, независимо дали се давам на 99% , 77 или 50, все съм размазана на пода накрая. Утре ми се пада стречинг, но ще го направя довечера, за да може утре и вдругиден да свърша седмицата, че да почивам неделя. Много е гадно като свикнеш 5 дни да тренираш, а после те тормозят цели 6 Crossing Arms
Бобче, браво за резултата, сигурно наистина е било основно вода, руми беше писала в една статия, че ако само на талия си качила за 2-3 дни и имаш плюс в килата, значи е вода, а не тлъстини. В случая явно важи обратното. Въпреки всичко, ти тлъстинки си нямаш, та и 3 кг. вода да е, много е, със сигурност си съвсем орелефена.
ТиЛи изчезна
Свети, ти все казваш, че яваш-яваш тренираш, ама като те видя колко си очертана и релефна и не ми се чини. А и тези гуми, дето въртиш  #Crazy и въжета  #Crazy направо сте луда работа.
Изчезвам, че вода капе от мен, после по задачи.
Лек и усмихнат ден   bouquet

# 174
Мен яйцата най-много ме засищат на омлет.  Почти винаги закусвам овесени ядки, като или ги слагам в 2/3 кофичка кис.мляко или по Румината рецепта със сирене. Засищат си ме доволно. Вчера не съм тренирала, нищо че планирах. Прибрах се супер късно и нямаше кога. За сметка на това бях умряла от глад и се нахвърлих на парче домашна баница. Днес съм +700 гр  Shocked Много мразя да става така. Пържоли на закуска пистолет да ми опреш, не мога да ям. От известно време имам голям проблем с месото въобще. Само като го видя и  Sick Не знам какво ми става. Мъча се насила и става още по-зле. Но ми е много малко протеина. Наваксвам с млечни, а кг растат вместо да падат  Whistling Вече се чудя дали да не си взема протеин на прах и да не се мъча с месо, да си почина малко, пък дано ми се прояде пак.

# 175
Много ми харесва да има такива редовни отчети с храната  Peace
Мери, и на мен авокадо и яйца ми идват някак твърде мазничко в комбинация, но какво пък - и едното и другото са полезни храни. Аз лично бих прибавила авокадото като дресинг на някоя салатка или като заливка върху тиквички (изпечени на фурна)  Grinning

Yoya, млечните са и доста калорична храна.
Аз също седмици наред мога да не се сетя за месо, но за сиренце си мисля всеки ден и час Grinning
Разреждам го с извара, но гледам да не прекалявам с количеството. Да чукна на дърво, напоследък съвсем съм забравила за кашкавала... Направо не мога да се позная. Вече е хванал мухъл в хладилника. Не се оплаквам, а напротив - радвам се, че поне с тази мазнотийка не прекалявам. Иначе го обичам така, както вие обичате шоколада Heart Eyes.

От вчера има с какво да се похваля - бях много режимна Flutter.
Скрит текст:
Легнах към 24.00 часа буквално с корем "залепнал" за гърба. За малко да вкарам още една ябълка, но се удържах. До към 02.00 се наложи да работим (приемахме спешен пациент) и бях малко заета да мисля за храна. Но пък в 07.00 рано-рано бях с издути бузи и сандвич в ръка  Joy
Днес ще си лягам рано, т.е. няма да успея да вкарам много калории за деня, дори и да ми се иска (пък на мен не ми се иска особено)  Wink.
Днес отчитам само храна:
Скрит текст:
Закусих рано - към 07.00 часа - филийка "Бонус" и парче филе с краставица.
Към 10.00 чаша пр. мляко (бях на гости и успях да се откажа едни изкусителни бисквитки  Grinning)
Сега се възнаградих с млечно-ягодов шейк с какао и мака.
Тази сутрин разговорите се въртят все върху яйца, така че за обяд най-вероятно ще си направя няколко бъркани с шопска салата и сиренце.
Днес предвиждам почивка от тренировки - имам да наваксвам със съня, но утре в 05.00 ще съм с маратонките  Wink.

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 12:10 от simpatikonia

# 176
Здравейте момичета,

За днес поработих върху крака и дупе с One_on_one на Джаки и допълних с едно любимо упражнение от Кристи с 5кг гиричка захваната с крак, с повдигания  с ходило сочещо на горе и след това сочещо навътре, дано ме разбрахте, че както написах  Grinning

Бобче, браво за резултатите, при все че и аз се чудя откъде ги точиш тия води и обиколки  Heart Eyes

По отношение на яйцата, ами не ме засищат, ако са само яйца, трябва да са силно варени, че горе-долу да не огладнея близо час. В голяма салата със зеленолистни и особено и с авокадо става много вкусно.

За яденето, нямам нищо за отчитане, не го мисля изобщо, почти не ми се яде, тръгна ли да го мисля и става мазало  Grinning

Приятен ден от мен!

# 177
  • София
Мен яйцата най-много ме засищат, когато са твърдо сварени. Като изям 2 -3 и с часове не огладнявам. Бъркани съм като Любчето, мога да изям и 10. Сякаш се стопява количеството, много е странно.

Отчитам ден 59 / 90 ДП.
Побърква ме този кросфит, нямам търпение да го почна.  Имам усещането, че ще е адски добра програма.

# 178
  • Stavanger,Norway/ Varna
Yoya, а от извара и риба да си набавяш протеина  Thinking

И мен не ме засищат варените яйца. Най ме засищат на омлет и често си правя на фурна- 3 яйца, 1 лъжица кварк и зеленчук какъвто намеря, често спанак, пипер, вчера огромно количество магданоз, маслини. Бъркам всичко, сол на вкус и мятат в тиган в загрята фурна. Буквално за 5 мин е готово. Ръся обилно с мерудия и червен пипер, голям домат за гарнитура и ела да видиш  Mr. Green. Държи ме поне 4 часа. На работа колегите се оплакват как нямали време сутрин и за това си приготвяли сандвич. Че то повече време отнема да си направиш сандвича, ама ми писна да се обяснявам.

Ох, още се назландисвам за тренировка днес. Нещо не ми се тренира, но пък за вчера имам само каране на колело, някакви мзерни 10К, нищо, че имаше доста баири и не го броя за тренировка. Ако и днес не тренирам, много ще стане. Ама навън валииии, едно мрачно, влажно, сиво и меланхолично е.... Tired
Някой да ме нарита  Rolling Eyes

# 179
Ето ме и мен. За днес отчитам Лейди Ди - 16' 24" за първата част. Абсолютно моята тренировка, много ми хареса  Peace Вторият кръг коремното ме затрудни, но просто го правих една идея по-бавно, без да съм от колене  Party
За закуска пак като вчера кисело мляко с чиа, ленено семе и купа череши. Ммм, вкуснотия.
Яйца на омлет сутрин с авокадо или сьомга ме държат сита поне 4 часа. Варени ядох около Великден, нямам навика да си ги варя, а и отнема повече време. Но не съм забелязала кога огладнявам  Peace
За обяд се чудя дали да хапна ориз със зеленчуци или като вчера да си направя омлет и скумрията. Може би клоня към второто, защото вечерта съм на бал и нямам идея какво ще има там. Та поне обядът да е по-изчистен, вие какво мислите  Peace

Бобче, нали не искаш да си върнеш трите свалени килограма?!  Naughty Отивай да тренираш, после ще се чувстваш като нова  Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт