Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 72

• 34 762
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
Нещо сутринта се бъгна форумс и не можах да си отчета Лейди-то. Хич не беше принцесска тая тренировка    #Crazy много яка. Ама тия диамантени лицеви ми взеха акъла, хем ги правих от колене. Мислех на вторив кръг да ги съкратя на половина ама ми хареса къде натоварват, където имам огромна нужда от стягане и си дадох зор, пък и ме изпотяват яко Shocked
Аз обаче нещо не мога много да схвана замисъла на коригиращия кръг  newsm78 уж щеше да е с тежести, през основното време да можеш да тренираш, "както трябва", пък като си в движение да минеш само с първата част... Обаче то с тежестите се прави само ренегатското гребане и то четвърти ден подред  Thinking а, другите упражнения пак са си "мобилни"...  И друго се замислям, това всекидневно ренегатско гребане и всеки ден има и повдигане на крак в страни, та нали не беше хубаво всеки ден да се натоварва една и съща мускулна група, с едно и също упражнение... Има ли ефект така  newsm78

Любче, и аз нямам търпение да видя резултатите след месец кросФИТване  Rolling Eyes аз не знам, от към три седмици тренирах със седмичните на Руми и вече има видим ефект, особено на дупето и ММ постоянно ме налазва с комплименти  Blush А, кросфита на мен ми се струва по-хард от седмичните 3-то ниво, или аз просто натискам повече, пък и гоня време, та се надявам да има още по-добър ефект  Blush

Това авокадо с яйца, вътре при тях при приготвянето ли го слагате, или после го добавяте? Аз, като захранвах бебата четох, че не трябва да се подлага на термична обработка и дори да не се слага при топла храна, защото губело плезните си св-ва а и ставало горчиво  Thinking

# 181
Да се включа в новата темата Simple Smile
Не съм особено редовна нещо.От 8 дни насам съм тренирала само 1.
Ще започвам най накрая нова работа и толкова изисквания има новия работодател ,че не мога да смогна.Тичам по задачи по няколко пъти на ден и наистина не ми остава никакво време.
Моменти в които съм свободна се занимавам с децата  Confused .
Днес обаче съм решила като се прибера да карам по график и май се е видяло ,че за да тренирам трябва да ставам в 5 и 30 .
Мъка мъка.Как ще ставам толкова рано  Confused .
За хапването не мога да спра да ям ягоди на корем .
Вие хапвате ли плодове често или ги ограничавате?
Не мога да си представя вечеря без салатка /домат краставица и т.н / и без да си хапна плод Simple Smile.
Особено сега ягоди , череши , после диня , пъпеши, праскови кайсии.Лятото е много богато на любими плодове Simple Smile .

# 182
bob4enka, страхотна идея за закуска, пък и ловко се избягва хляба  Wink. Тъкмо като за мен.

Определено спестява време. А и зеленчуковият микс може да се нареже още от вечерта.
Ще се пробва в най-скоро време Peace.  

П.П. Колегите ми тъкмо спряха да питат какво ям, защото свикнаха с овесените ми ядки и киселото мляко, а сега пак ще имат "храна" за любопитството си Laughing.

# 183
Мери Лин защо се ограничаваш от плодовете и (домашните)плодови млека?
Маги, аз не се ограничавам по принцип от плодовете, хапвам си на залуска и следобед задължително, понякога и втора закуска, но снощи си бях опукала вече калориите и ги изядох малко след вечеря, което добави една добра цифра към дневната ми дажба, ама здраве да е  Peace Аз също не бих се лишила от плодове, обожавам ги, но гледам да не злоупотребявам (както би ми се искало по всяко време)  Blush

# 184
Бобче, добавям извара поне при едно хранене дневно, но писва. Ето сега ще обядвам чушки с извара, сирене и яйце. А риба не обичам. Ям я насила. Миналата седмица ядох три пъти и тая не искам и да си помислям.
Този сезон всички плодове са ми любими. Никак не ми се отразяват добре на кантара, но мога да карам само череши, ягоди. Същото е и с пъпешите, кайсиите, дините  Cry Опитвам се да ги огранича на едно хранене дневно - примерно втората закуска или следобяд. Не винаги ми се получава обаче.

# 185
Ще изпусна темата докато се запиша  Grinning

При мен нищо ново, редувам си спининг с някаква друга тренировка, в зависимост от настроението ми. Натрупала ми се е умора, а скоро няма да мога да си почина както трябва...
С храната прекалих уикенда, но то си е за моето дупе. Днес за закуска 1 филийка Бонус с кашкавал, за обяд скумрия със зелена салата, а за вечеря или миди или суши.

# 186
Добро Утро!

За днес гръб и бицепс, в суперсетове, 4 серии всеки, 40 мин. Похвално за мен е, че напоследък отделям достаъчно време, за да загрявам и разтягам. Знам колко е важно, но преди винаги се скътавах.  Mr. Green

Йоя, и аз имам периоди, в които не мога да погледна месо и не се насилвам, не ям, докато не ми се прияде. Но аз обичам риба, яйца, морски дарове и ми е по-лесно.Не мисля, че има смисъл да се насилваш.

Любче, обещавам да се покажа преди да тръгнем за БГ( след 2 месеца). Дано не те разочаровам.Ще видя какво ще постигна  с това, което съм готова да вложа от себе си, което не винаги е 100 %.  Mr. Green

Бобче, тренира ли... Mr. Green

Спорни тренировки!

# 187
И аз това щях да питам  Laughing

Отчитам 5К + кросфит Лейди Ди. Тия диамантени как ги правите  #Crazy Правих ги 10:10 от колене и от планк, но от планк не мога да се отпусна да отида най - до долу както при обикновените лицеви. Това ми напомни и на вчерашната или от по- предния ден тренировка, имаше едно упражнение, което e чатуранга +краката навън - навътре, тя и Руми така го беше обяснила. Е как стоя на чатуранга през цялото време не знам  Shocked аз го правих от планк. На мен са ми и много слаби китките, но ми е интересно Мери, Дилянка, Вив и другите, които тренирате с Руми от по - дълго време как ги правите тези по - специфични упражнения?
Иначе време не засичам. По - бавно ги правя, почивам си между сериите, не ми е гузно. Мускулна треска имам доволно на корема и дупето от вчера, а от днес сигурно ще е двойно  Laughing

# 188
Аз диамантените ги правих всичките от колене, но слизах до долу.
А, чатурунгата я правя в някакво средно положение, не мога толкова ниско, като Руми, но и гледам да не е пманк с изцяло изпънати ръце,защото по-малко натоварва.

# 189
  • 1st floor
Отчитам Upper Focus. Признавам, че правя лицевите от колене. С Джил успявах да ги правя както си трябва, но Шон прави много повторения и ми спира тока. Crazy

Калории днес се отказах да броя...пффффф...хапнах сто неща всяко от по три хапки и петнайсет продукта и си трябва висша математика за това!!!  Stop Правих и мъфини за завършването на синчето утре и нямаше как да не пробвам (два пъти!!!  Mr. Green). Няма да се изложи дете, я!!! Laughing

# 190
Маги, диамантените са ми много любими, именно защото ми бяха най-трудни, не съм ги правила днес от колене, а както си е . А за чатурангата йогата много ми помогна да я усъвършенствам и да стоя дълго време така  Party Доколкото знам Мери я прави на юмруци  Peace
Да се похваля какво хапнах за вечеря: предястие морски дарове, предястие гъши дроб, основно- лаврак с картофки (не съм ги яла) + едно парче сладоледена торта. И, хич не съжалявам за никое - храната е огромно удоволствие  Peace Whistling

# 191
  • UK
Здравейте Simple Smile Не успявам да стигна до форума от работа. Някакви батаци страшни са при нас, но поне тук не искам да си пренасям офис проблемите.  Rolling Eyes :

Иначе съм доста редовна в тренировките. Вчера хата йога, днес кардио, рамо, гръб и корем. Аз обратно мисля да намаля железата и да увелича йогата, не защото са ми в повече мускулите, напротив, а защото имам нужда да си отпусна съзнанието. Напоследък не мога да се позная колко съм напрегната.

Бобче, поздравления за резултатите от фаста. Сигурно сега не искаш да погледнеш нищо мазно.  Grinning

Погледнах кросфит тренировките на Руми и само при мисълта да ги направя ми прилоша. Но си крада някои от упражненията. Между другото, Руми е направила страхотно функционално тяло. Знаете, че не съм сред почитателките й, но има моите дълбоки уважения за постоянството и дисциплината, с които работи.

Някой да каже нещо забавно, че аз съм ей така  Tired Mr. Green

# 192
Да добявя 11 км разходка с количката. То май само аз си пиша в темата.  Mr. Green Някъде ми се губите, а съм сигурна, че тренирате.  Mr. Green Вземете и да се отчитате, моля.  Mr. Green

Днес направихме първия басеин. Не знам да се смея ли  Mr. Green , да плача ли  Cry . Май и това лято няма да си личи, че тренирам като се съблека по бански. Имам още 2 месеца до морето, така че има надежда. Като застана в профил и забия копито в земята, изкача някой-друг мускул, но ще ми е малко трудно да се сурна в тая поза по плажа, за да си личи поне малко, че тренирам.

Льоли, надявам се да съм те разсмяла.... Mr. Green

Агент, не пишеш,как си, как се възстановяваш....

Забравих да спомена, че правих сърми с кайма , гъби и карфиол вместо ориз, и станаха страхотни. ММ хапна една от моите в суматохата( неговите бяха с ориз) и дори не забеляза. Mr. Green

Лека нощ!

# 193
Аз станах рано да тренирам леката тренировка на Руми, то ми дошло, то ми лошо, то всичко ме боли...отказах се. Мислех, като изпратя какичка на градина, да поспя още, но уви бебуна кипи от енергия  Tired
Довечера сме на р.д. от 22ч, че аз ще заспя на масата в 23 Grinning
Вчера видях някаво клипче на някаква палачинка с пълнеж Нутела и не ми излиза от главата и само се чудя как да я модифицирам в здравословен вариант, ама май няма как  Sick добре, че нямам Нутела вкъщи, до сега да бях изяла няколко  Grinning

# 194
И аз с чатурангата съм добре, йогата прави чудеса Grinning първо ги правех на юмруци, защото не можех да се задържам дълго на длани, ама вече и на длани мога, доста ниско до земята съм Simple Smile  кросфита с диамантените днес ще го правя. По принцип мога около 5 броя, каквито са си, а и следващите - слизам до долу, но ми е трудно да се изправя. От Дима имам МТ на корема и не ги правих коремните-колело като нея...ако ги бях правила с крака във въздуха, главата и тя...нямаше да завърша тренировката жива Grinning иначе бях с нея като време. Май щях да казвам още нещо, ама не помня.. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт