Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 72

• 34 739
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
тъкмо днес се оциклих хаха  Joy Joy Joy

# 91
  • Stavanger,Norway/ Varna
Льоли, кво ни има, ма? Въх, как ни нареди!  Naughty Crossing Arms

Ми така де, къде 6те си намерят други такива жени като нас, дори и в ПМС сме симпати4ни  Crazy  Mr. Green

Аз от4итам с 30 мин велоаргуметър  (брех, дали 6тото поста си казва думата откъм орязани калории, или е не6то ново, но голяма пот се ля  Shocked) и малко силова за гръб после.

Днес е ден 4ти от поста и се 4увствам добре. Малко взе да ми писва еднообразието и силата ми е понамаляла, но имам о6те утре и от сряда мисля да захраня с пока4ване на протеина първо. Като въглехидратите 6те ги ка4вам мноого внимателно и плавно и до другия понеделник, мисля да съм се върнала към стария си режим.
За сега съм 3 кг надолу, не мисля, 4е е мазнини, по- скоро вода  Thinking. Свалям всеки ден, 6те видим какъв 6те е тоталът в сряда сутрин.

Старият ми проблем с кръста пак се обажда, нервът се опитва да се събуди, ама за сега не ме е сковало. 100% е от тренировката навън ония ден. Вятърът бе6е леден, а аз изпотена добре си полежах за разгрявка на земята  Rolling Eyes

Хоум, браво  Peace

Между другото, дали заради поста, не знам, но за първи път не ме разтресе ПМС-то и 4ак се изненадох като ми дойде в4ера  Crazy

# 92
Ми така де, къде 6те си намерят други такива жени като нас, дори и в ПМС сме симпати4ни  Crazy  Mr. Green
Говорете за себе си  Mr. Green

Отчитам размазваща тренировка с петици и 10 кг. суингове и гребане - Bob Harper - Inside Out Method и препоръчвам на Бобчето  Hug
Би, ти пък точно да получиш травма от качването на кантара...  Naughty
Не ме подценявай, моля  Joy Hug

# 93
Абе Би, да не дойда ей сега с частния хеликоптер  Laughing говорим за нас, симаптични сме, ами! Аааамаха!  Naughty Innocent 4470 newsm19 Mr. Green

# 94
 newsm59 , бъди жива и здрава Фъстък

вчера днес, тренировки по план, хранене по план.
Удържам фронта засега.

Хоум, браво!

# 95
  • Stavanger,Norway/ Varna
~Би~ 6том препоръ4ва6, о6те утре ако я има в тЮбата, я мятам  Grinning

# 96
  • Пловдив
Здравейте!
Фъстък, ЧРД! Жива, здрава, късметна и все по-устремена към целите си да бъдеш ти пожелавам! Весело !
Льоли, кви са тези странни мисли, що така, миличка? Мноо лошо, дано бързо си дойде половинката ти, че да ти мине и замине  Hug
Хоум, браво, поздравления за постоянството   bouquet
Непокор, аз от две години баш Т25 /алфа, че е без гири/ си нося на морето  Joy. Ама пред виличките си има полянки, алейки, там тренирам, или на площадката за тренировки на плажа, нямам зор. Виж дали може навън да го правиш, щото вътре не си е работа. А да ти кажа, първата година точно на морето го почнах това Т25 и се върнах две кила по-малко, хем ходим на ултра ол, хем ядях баклави /а преди това 6 месеца не бях и помирисвала/, та ... за мен това е тренировката за почивка. Тази година не съм решила, ако намеря начин да сваля на руми тренировките, ще са нейния крос фит, или ако ми се мъкнат гири, ще правя на Боб, ще видя, в краен случай ще е пак Т25, макс 30 също е подходяща, ама ми взима душицата, а там съм на почивка все пак.
Би, и аз като ти знам прекрасната фигура, да се стресираш от кантар  ooooh!, ама на ...
За днес отчитам Асайлъм спийд и аджилити, 45 мин. Таз итренировка, като я правих преди 6 месеца и всеки път ми ставаше лошо 10 мин преди края  hahaha. сега не успя. Но подозирам, че не се напъвах съвсем. И тези тренировки с интервали от 30 сек, на които свикнах , а тук интервалите са на 60сек, да ви кажа на 35 сек издъхвам и почивам. Абе ужас...
Допълвам и Йога ден 1 на Лесли, уффф, много тъпо, гадно и загубено, най-вече щото трябва да гледам на компютъра, докато правя неща, тя ги сменя, без да казва, абе ... или от таблета ще трябва да я правя, или ще ми се получава 1/2 от нещата. А разни гъвкавости са направо адски... Ще видим, почнала съм, ще дерзая, пък докъдето изтрая. Кат ми омръзне ,ще въртя йога на боб и йога на чичо Тони и тва е. Те хората си знаят как се води тренировка, всичко обясняват, а не мрънкат като каката.
Лека вечер

# 97
  • София
Не съм се отчитала седмица вече, но ви изчитам редовно. За тези дни скромно - 2 пъти по 5 км. подтичване  Wink, малко туризъм на Витоша, ежедневни разходки от по 4-6 км. Храната - бива. План за тази седмица - няколко от Шоновите тренировки и Джаки, хаотично отново и както ми дойде музата.  Simple Smile Казах си! Поздрави и успехи на всички ви!

# 98
Честит рожден ден, Фъстък   bouquet пожелавам ти да си все така чаровна, последователна и усмихната! Бъди здрава, късмет в живота и сбъдване на всичките ти мечти  Heart Eyes
Гугълче не вярвам някой да си е помислил, че няма да се справиш. Но почивката е също толкова важна, колкото и тренровката.
Льоли, нима нашите размени на ЛС не те разведриха?  Laughing Без мрачни мисл, моля! Трябва да сме оптимисти  Heart Eyes
Бобче от къде си сваляш тия кг не знам  Thinking
Любче що не почнеш йогата на Ейдриън? Тя е много стреч, мацката обяснява много внимателно и не препуска от поза в поза. На мен много ми допада
За гирите на почивка и аз не съм съгласна, най - малкото, че има толкова много клипове със собствено тегло, стига човек да има време и мерак. Пък да помъгна едни 10 кила ей така... не, няма как да стане  Laughing
Това за ПМС-то не го схванах  Embarassed  Laughing тъй, че няма да се включвам в темата.

Отчитам: 5км. на стадиона (Гугълче ти кое приложение използваш?) + крос фит тренровката на Руми за ден 1. Хареса ми. Втория комплекс го правих с 2х3 кг. гири + 1 10л. туба, пълна с вода за суинга накрая  Laughing Сега ще видя и втория ден.

# 99
Отидоха си и заминаха моите планове за стриктност в храната днес  Confused
Тъкмо ме похвали Хоум и аз се олях на старта.

Само с тренировката рано сутрин не се изложих Peace
Станах в 05.00, тренирах и така се отплеснах, че после тичах до спирката, за да не изпусна автобуса. Изпуснах го Mr. Green, после ходих пеша 2 спирки, за да хвана превоз...
Весело започна деня.

Храненето днес - катастрофа.
Скрит текст:
Парче торта преди обед - шефката има абитуриентка.
Обедното меню - от много злини, обикновено се избира по-малката. При мен по-малка нямаше Grinning. Предлагането беше салата и ... между кебапчета и картофи (картофена салата и огретен), познайте какво избрах Mr. Green Мразя да ям храна, която не одобрявам. Следобед хапнах поддържащо малко кисело мляко и една ябълка.  За пореден път се убеждавам, че НИКОГА не трябва да разчитам на друг за избора на храна. След всички боклучави храни, които изядох днес, не е за учудване, че и на вечеря се изложих с количествата.

Нищо, утре поставям ново начало  Simple Smile

Поздравления за кросфит-фуриите! Peace

На Фъстъчка, честит рожден ден и много сбъднати мечти!  bouquet

# 100
  • 1st floor
Алфата ми е абсолютно невъзможна в шест часа в хотел, в стая на горните етажи. Ако можех да вместя T25, щях просто да си продължа програмата, тамън ще съм стигнала май до гама. Между другото видях, че има две гами...как да ги подкарам подред? newsm78
А собственото тегло хич не ми се ще да си го пльокна на хотелския под, само на леглото съм навита. Mr. Green
Абе, се ще я изкарам някак почивката. Mr. Green Или гирите съм намислила, или маратонките за тичане. Laughing
За днес съм добре с храната - и като качество, и като количество. Пу-пу! Дано отново влезна в релси!
Към сутрешната Джаки прибавям вечерният Шон с Dinamic core и стреча, който пропуснах вчера. Явно давам всичко от себе си в стреча, щото после едвам си събирам краката. Crazy Представям си някой ден как ще изпука и ще се скъса нещо вътре в крака ми, и ще си остана в някоя "неудобна"поза. Mr. Green

# 101
Отчитам се с гърди и гръб с Тони, след това Спиид от Бетата на Т25. Много свежарска тренировка, а гърбът ми е много красив, когато по него тече пот  Joy

На море и аз мъкна целия наръч, но ние отсядаме на бунгала и нямам проблем с тропането. Иначе и ластици са вариант.

# 102
  • UK
Рейни, разбира се че ме развеселиха! Особено мисълта да се видим някъде и ще похапнем и пийнем нещо вкусно  Animal Pig

Любче, сигурно съм в ПМС, макар че физически съм добре и не чувствам нищо, но ми закъснява 5-ти ден, което за мен е много необичайно, сигурно затова съм тъмен облак.  Rolling Eyes Ти откога правиш йога, пропуснала съм!  Crazy

Мери,   baduu

Отчитам ядене на голям тлъст хамбургер, но ми се ядеше и десерт и нищо не намерих, което да удовлетвоти високите ми изисквания  Whistling

# 103
Любче, как няма да говори бре, казва си всичко от коя поза в коя минава. Аз даже вече почти не я гледам, само слушам  Peace Нормално е в началото да е тегаво Simple Smile даже няма да се учудя ако направиш (опиташ да направиш) още 1-2 и се откажеш. След време пак ще опиташ и ще ти хареса повече Wink

# 104

Отчитам: 5км. на стадиона (Гугълче ти кое приложение използваш?)

Аз не ползвам телефон, а часовник за бегачи с вграден GPS. Много се чудих преди да го взема, защото телефонът определено излиза по-евтино, но пък така е по-точно. Иначе колегите бегачи ползват Strava и Runtastic най-много или поне все от тези двете ми излизат тракове из фейсбука.

Аlibabali, не се сърдя, напротив!  Hug Оценявам, че го казваш. Аз се усещам, че малко съм започнала да прекалявам.

Отчитам 1 час при Юли като този път бяхме с ММ и се редувахме в серии на едни и същи упражнения, и ми беше много приятно. Heart

Общи условия

Активация на акаунт