Ваканцията след ПЪРВИ клас! :)

• 46 508
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
  • ГОре на черешата...
Светли, и аз съм ползвала Елгидиуим избелващата и ефектът наистина е поразителен. И в.
ие сте се нагледали на красоти тогава Hug.
Добри, стискам палци Praynig.
Всички вкъщи четем само на хартия, сега мъча Балканска сага електронно/поради липса на друг вариант - ами точно мъка си е...
Тук се изсипа порой, мисля да дремна, и без това станах много рано.

# 556
Светли, благодаря!  Аз също от време на време й давам флуорна паста.

Ох, лекарите в България са ми болна тема. Не знам кое е по-добре-далеч от тях или редовни контролни прегледи, като се има предвид липсата им на компетентност. То и затова пациентите трябва да компенсират със самообучение. Направо фермани мога да изпиша. В чужбина са ме питали дали съм колега. Ами не съм, ама от зор се научава човек.

# 557
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush аз съм патологичен случай

Скрит текст:
може да звучи параноично, но за важните неща обикновено дублирам прегледите.  Blush ако два лекаря излязат с различни диагнози, търся трето мнение.  Blush
с малчо що диагнози чухме, ако вярвах на всеки и веднага, да съм умряла още преди години.
то за едни бракети на дъщерята обиколихме 5 стоматолога...  Crazy

# 558
  • София
Здравейте! Да се присъединим и ние, дъщеря ми Яна е за втори клас и сме от София, с някой се поднаваме от бебешката тема, с други -не.

# 559
Здравейте! Някой може ли да ми покаже място за бъдещи първокласници, дъщеря ми ще е в първи клас тази есен...

# 560
Здравейте! Някой може ли да ми покаже място за бъдещи първокласници, дъщеря ми ще е в първи клас тази есен...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=854326.0

Hug

# 561
  • В светлината на слънцето
Енита, много се радвам да те видя. Добре дошла. Hug

Лу, аз също имам от няколко години завишено вътреочно налягане (поддържам го 20.5 при горна граница 21). Не нося очила, нямам главоболие, но се следя на 6 месеца, защото се водя с "риск от глаукома". Работата ми изисква да съм поне по 8 часа на компютъра (ИТ специалист съм и то с насоченост към работа с дефекти в софтуера - има много да се чете и да се внимава/взира).

И аз от взиране в компютъра си го докарах. При мен е много писане, много четене и редактиране на текстове. Доскоро бях на проследяване на 6 месеца, но след като предния месец вдигнах на крак клиниката на Даскалов със стойности 23 и 27, минах на ежемесечно следене.  Confused Засега държа фронта, но си е гадно. Confused

И нещо по-оптимистично и весело. Все забравям да ви покажа как се преобразява нашето коледно село. Grinning Нали решихме да го оставим на вратата и да му сменяме "премяната" според сезона и повода. Та след като снегът "се стопи" и се появиха голите полета, първата работа бе да цъфнат кокичетата, а след това и мартенички да се появят по оголените клони на дърветата.
Скрит текст:
На първа пролет естествено пролетта ръзцъфна в нежни розови цветчета по клонките, а свежа зелена тревица и лалета ошариха земята (затрих си тези снимки някъде Embarassed, но ще ги открия). И щъркел дойде в гнездото на върха на камбанарията. После се натъркаляха едни шарени яйца, а цветята станаха още повече.
И от миналия месец селото е вече с лятна премяна: зелена, пъстра... Даже и животни го населиха. Mr. Green
Скрит текст:
И жито възнамеряваме да жънем, когато му дойде времето. Grinning Ей с такива работи си се занимаваме у дома. Blush

# 562
  • Русе
От къде купувате тази паста за зъби Елгидиум - от аптека или от големите хранителни магазини от типа на Кауфланд или от магазини за препарати и козметика? Не съм я чувала до сега.

# 563
От къде купувате тази паста за зъби Елгидиум - от аптека или от големите хранителни магазини от типа на Кауфланд или от магазини за препарати и козметика? Не съм я чувала до сега.

фрамар  избелваща антиплака

ремедиум аптеки

тук има и антикариесна Thinking и цените са по-ниски

# 564
Елгидиум имат чудесни пасти.Ние ползваме анти-плаката за нас, а децата ползват детска мента и ягода. На Нико горските плодове му е като конфитюр и не я харесва, ама Владко я изяде. От Аптеките се купува.

# 565
  • Sofia
Привет от мен, Гушкан и Сандански.  Grinning
Пристигнахме и заваля, дето се казва по вода да ни върви... Simple Smile
Добре че, та поразхлади, че беше доста топло и да се аклиматизираме.  Simple Smile

# 566
с очите няма проблем Simple Smile доволна съм Simple Smile

на Еврика има среден резултат. радвам се, че беше спокоен в чуждата обстановка и се е справил не зле.

в аптека Медея пастите Елгидиум 50мл са на прИмоция  Laughing 3,99 за избелваща и 2,99 за антиплака  Hug

# 567
  • ГОре на черешата...
Браво, Добри  bouquet!

# 568
вчера не ми се обадиха след прегледа и аз си мислих какво ли не. а не смея да звъня, че може да са още по кабинети или някакви изследвания да правят.
забравил бащицата  Crazy

вечерта докладваха и двамата и ... се издадоха  Laughing

единствената препоръка на докторката била да яде по-малко.
заварила го да яде бейк ролс пред кабинета.
ядосах се.
баща му знае, че не бива да му купува боклуци, закусвали са в къщи и няма причина да му се дава храна. ако толкова иска да яде нещо да му даде морков или някакъв плод...
днес са наказани и двамата Simple Smile

# 569
  • София
лулумба Hug селото ви е просто... приказно! Браво!

скай, антикариесната паста е за над 12 г ето " Да се използва от възрастни и деца над 12 години."

ст Добри,  Simple Smile хубаво е, че можеш още да ги наказваш. Аз бащата никога не съм можела, а за щерката - правя го рядко, при крайни случаи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт