Ваканцията след ПЪРВИ клас! :)

• 46 587
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
  • В светлината на слънцето
Гита,  Hug При нас кучето е все още в проект, тъй като чакаме да финализираме строежо-ремонта на къщата. Идеята е първите критични месеци да е там, точно заради кабелите. Може би юли/август ще го вземем - само да има бебета. Но се надявам да не ударим на камък, поне е доста разпространена порода в последните години и не мисля, че ще има трудности. Ако не успеем това лято, най-късно в края на пролетта ще гледаме да вземем. Grinning Стискам силно палци на Танти. fingerscrossed Хвърлям понякога по едно око в рисувателната тема, че май Теди и тя в тази посока ще се насочва. Но още не е сигурно, засега са само бегли планове и голям мерак. Wink

# 451
  • Ланкър, планините Овнерог
....... Стискам силно палци на Танти. fingerscrossed Хвърлям понякога по едно око в рисувателната тема, че май Теди и тя в тази посока ще се насочва. Но още не е сигурно, засега са само бегли планове и голям мерак. Wink

Благодаря, стискай, стискай  Laughing Точно в 119-то всяка неделя е курса на Приложното
При нас ще е бигъл, но шшшшшшшшшштттттт, децата още не знаят, че нещата са към приключване, а не просто "евентуално"  Mr. Green

# 452
Оле, с бигъл да не си вземете белята. Mr. Green Това ни бе предпоследния вариант, но ме предупредиха, че бил неподходяща компания на по-палави деца, а познай моите и двата броя към коя категория спадат. Crazy Ние последно ще сме с питбул, женски, че са добродушковци.

# 453
Знам, девойката, от която ще го вземем, ме пита дали знам що е то бигъл. Опитвам се да се настроя оптимистично. Ми, тоооо, изборът беше между бигъл и джак ръсел - все щураци  Crazy. Пък и предишния брой не беше от кротките, докато не остаря. Опитахме да вкараме в избора френски булдог (че мързеливи), но не стана.

# 454
Аааа, и ние минахме през джак ръсел, но доста бързо се отказахме. Френският булдог ни бе сериозен вариант-алтернатива на питбула. И все още не е съвсем отхвърлен.  Simple Smile

# 455
  • София
Момичета, френските булдози са големи сладури, но много пърдят, да знаете  Crazy

# 456
  • Sofia
Гита, добре си дошла!  Hug   Времето винаги е подходящо...  Simple Smile

Момичета, френските булдози са големи сладури, но много пърдят, да знаете  Crazy
 Ох... скъса ме от смях...  Joy
Аз определено не съм почитател на питбул и булдозите. Не ме трогват визуално (щото не съм особенно наясно с природата им)... ама изобщо.  

Ние днес ходихме за за здравна книжка и записахме час за ваденето на зъб/и, че нали е на два реда Гушкан.  Wink  Като акулка...
Утре пък ще наобиколим две докторки в района, за да сменим нашата  педка (с изключително неудоволствие, ама много ни е далече, а ходим за едните бележки най-вече...  ooooh! ).
Другата седмица, някъде средата - се изнасяме на топло, че тук много студ...

# 457
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кучето на братовчедката  е бигъл - е няма такова жУвотно
Скрит текст:
влачи се като цепелин - бавно и тържествено и само да види деца, запъва на място и докато не го омачкат, нагалят и не му се нарадват, не тръгва, ако ще бомба да му сложиш под опашката.
ако някой не го погали или не му обърне внимание гледа с едни големи тъжни очи, сякаш ей сега ще започне да рони сълзи.
за тези 5-6 месеца не съм му чула гласа.

веднъж малчо го разхождаше и  се опита да го накара да потича - това легна на земята и си разпери лапите, тип "ако ме влачиш, става, иначе не мърдам!"

вчера започна лятото в археологическия музей Simple Smile работили са с глина, върна се като кално чудовище, но доволен Simple Smile и аз съм доволна Simple Smile

много е впечатлен от "Лелята на Чарли" -  иска пак да ходим  Laughing а вечер си припяваме каквото си спомним от "Царицата на чардаша" и правим уговорки с таткото Simple Smile

# 458
Узи, hahaha Тази странична екстра определено няма да се понрави на моите. Mr. Green
st.Dobri, това ще да е било бигъл-изключение от правилото. Shocked Щото на тези им е в кръвта да тичат и щуреят, все пак са ловна порода. Peace
Ох, а моите броят дните до мечтаната си лятна ваканция на село. Нямат търпение вече, но има все още работа по къщата. Някъде около средата на юли го виждам реално да се случи. Thinking Толкова дълго през лятото не са висели в София от бебета.

# 459
  • София
st. Dobri, и моят син е в Археологическия тази седмица. Каза, че не е зле, но в Политехническия му е харесало повече. Малко ме подразни, ч до 10ч държат децата отвън и чак тогава ги пускат вътре. Нищо няма да им стане, ако отворят вратите за групата преди официалния приемен час.  Confused

Аз вече го мисля за другия месец - този път съм предвидила спортна програма. В Лъвчетата на Спартак имат футбол сутрин и плуване следобед - май ще го пробваме.

За занималнята - не съжалявам, че не ни класираха. Като разгледах критериите, по които се избират децата - не бих го оставила в училищната занималня и да беше приет. Харесахме си Адива, от септември започваме там. От Медиа ми казаха някаква космическа сума - необуснована само по удобството, че били в къща с двор. Смарти нещо не ми хареса обстановката.

Мира, Сиси - разбрахте ли за новите униформи? Ние ще си доизносваме старите, но каква каша с цветове и дрехи ще настане, не е истина. Дано догодина не им хрумне пак нещо  #Crazy

# 460
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
st. Dobri, и моят син е в Археологическия тази седмица. Каза, че не е зле, но в Политехническия му е харесало повече. ...

и на нашия така  Blush

от природонаучния не е доволен, даже искаше да пропусне ходенето в петък. после размисли, но ако не беше щеше да си остане у дома.
Скрит текст:
никак не ми харесваше това, което чух и видях при прибирането  Confused

оглеждах се за нещо по-спортно-занимателно, но решихме да си идат в къщи с таткото и да ходи на тренировки с отбора  и на плуване, когато им останат сили Peace

# 461
  • Sofia
Толкова дълго през лятото не са висели в София от бебета.
И ние точно така и едва гледаме вече от нетърпение...  Mr. Green    
На 01.07. потегляме.  Crossing Arms
Отивам да четем и чоплим семки на балкона, с Гушкан. Вчера миткаме цял ден, утре пак, та днес по-лежерно...  Simple Smile
Щерката подхвана Писмата на еднин дакел. 
Иначе реши, че вече е почитател на поредицата на изд. Емас - "Големите разказвачи..."  След две книги, вчера приключи "Виплала магьосникът".  Опредлено ще ги купуваме наред..., както и "европейските разказвачи и другите на издателството.

Последна редакция: вт, 23 юни 2015, 14:27 от Morena

# 462
  • София
st. Dobri, в Природонаучния е другата седмица. Ще споделиш ли от какво не си доволна? Може и на лично, да не спамим темата.

# 463
аз питбул хич ама хич не бих везла, много са ми анти...
виж бигълът е супер супер сладур, но е ловно куче, много яко в гръдния кош и навсякъде и има нужда от много разходки за енергия.
джак ръселът ми е голям сладур,м но нищо не знам за нрава му.
японски хин ми е тоталният фаворит!
булонките са суепр сладурски.
а сега близко до мен е мини йоркшир, но такава луда и своенравна глава просто  ooooh!

изказах се и аз  Mr. Green

# 464
До преди 2г. имахме дакел-мутант. Надявам се бигълът да не е много различен.
джак ръселът ми е голям сладур,м но нищо не знам за нрава му.

Разликата е бигъла е, че бигълът има нужда много да тича, а джак ръсела да скача   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт