МАЙките с очакване и копнеж се наслаждават на голям бебевалеж!-Тема 16

• 26 341
  • 331
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, водихте ли малчовците на ортопед? Знаете ли някой читав в София, който работи със ЗК?

# 106
  • Варна
Здравейте, момичета! Да се похваля и тук. На 29/05 се роди нашата принцеса - Михаела! Нормално раждане, 3200 кг, 50 см, от вчера сме си вкъщи.

Хапва добре на поискване - разбирайте постоянно, спинка през деня доволно, нощем доста става, постоянно търси ядене. Кърмя я, слагам я в леглото и след 10-20 минути надава вой и пак иска. И това от 21 ч до към 03 ч, после мирясва за 3-4 часа Simple Smile Ама предполагам ще е временно, нека хапва колкото иска Simple Smile

# 107
Здравейте, момичета! Да се похваля и тук. На 29/05 се роди нашата принцеса - Михаела! Нормално раждане, 3200 кг, 50 см, от вчера сме си вкъщи.

Хапва добре на поискване - разбирайте постоянно, спинка през деня доволно, нощем доста става, постоянно търси ядене. Кърмя я, слагам я в леглото и след 10-20 минути надава вой и пак иска. И това от 21 ч до към 03 ч, после мирясва за 3-4 часа Simple Smile Ама предполагам ще е временно, нека хапва колкото иска Simple Smile
и ние сме така незнам как ще се отучеаме незнам

# 108
  • Монтана
blondelinna За сега съм доволна от нея,защото малко или много му намаляват болките в стомахчето и със нея давам и Лефакс.Добре е,че се изхожда толкова често.Нашия минек винаги като по часовник в 8 сутринта и само 1 път на ден.Нас ни запече от Лактана био и му дадох Дуфулак за да се освободи малко,защото почне ли да се напъва целия става червен и боен рев чак комшиите през 20 къщи могат да ни чуят.Сега милия пак стеня,но се оправи и вече няма запек.Педиатърката ни посъветва да взема НАН 1 Конфорт и съм доволна.Не би трябавало от нея да го хване разстройство защото помага за колите.Може ако смениш хуманата да получи докато му свикне организма.Една приятелка е давала Биогая до 1 годинка на детето и каза,че е доволна от нея  Peace

# 109
Момичета, водихте ли малчовците на ортопед? Знаете ли някой читав в София, който работи със ЗК?
Аз водих малката в понеделник на ортопед по ЗК. Ходихме при д-р Хайвазов, клиниката е до моста за летището на Цариградско шосе. Ехографията обаче не се покрива по ЗК и я заплатих 20 лв. Читав е докторът.

# 110
На нас ни се полагаше ортопедичен преглед в болницата, където раждах. Вчера минахме и всичко е наред, за щастие.

# 111
Мами на колко дни изведохте бебенцата на разходка?

# 112
  • В градината...
Моята Ида се успокоява, когато я изведем навън, на въздух, иначе винаги плаче, когато е будна. Живеем в къща, иначе, на разходка не сме ходили.

# 113
Изведох малкия на 10 дни, вече сме на 14 и всеки ден излизаме.

# 114
Привет! Днес Ира става на 1 месец. Връщаме се от консултация- качили сме 1 кг. и вече сме 4800- само кърма сме, и 55 см. Ваксина нямаше - шели да слагат 2 като стане на 2 месеца. Добре че, така стана, че нали се чудех дали да я отлагам - мен вече си ме боли гърлото сериозно Sad Та до тук добре. Сега да Ви шокирам от една страна,а от друга да Ви моля за помощ!

Още от началото като дойде след изписването педито нещо не ми се хареса много - водичка със захар, бла бла - еле пък и без водичка на Ира й мина жълтеницата. Айде това го превъзмогнах- но днес- ПЮРЕНЦА ОТ 2-РИ МЕСЕЦ .................... ееееееееееее  #Crazy #2gunfire ooooh! И още куп глупости - за червеното на клепача било родилно петно и никога няма да изчезне; пъпките били от претопляне - а те са си чисто бебешко акне и т.н и т.н. Ще я сменям - изобщо няма да се занимавам.
Та сега - ако някой знае нормален педиатър някъде в Красна поляна, около бул. Ал. Стамболйиски, Люлин(около метрото) или някъде в тез околия моля да каже!

# 115
Сега тепърва ще се шокирате от повечето педиатри. Такива глупости говорят, че не ми се коментира. Water life, бягай от тази педиатърка, сега тъкмо е юни и можеш да сменяш, че после чак декември. Аз що годе съм доволна от моята, поне глупости не говори. За по-сериозни неща обаче на частно си ходя. Иначе моята е в 12 ДКЦ, Люлин 9, на около 10 мин. пеша от метрото е. Казва се д-р Николаева. Иначе съм чувала добри отзиви за д-р Субев, той е в Люлин 10, както и за д-р Свещникова също в 12 ДКЦ.

# 116
Сега тепърва ще се шокирате от повечето педиатри. Такива глупости говорят, че не ми се коментира. Water life, бягай от тази педиатърка, сега тъкмо е юни и можеш да сменяш, че после чак декември. Аз що годе съм доволна от моята, поне глупости не говори. За по-сериозни неща обаче на частно си ходя. Иначе моята е в 12 ДКЦ, Люлин 9, на около 10 мин. пеша от метрото е. Казва се д-р Николаева. Иначе съм чувала добри отзиви за д-р Субев, той е в Люлин 10, както и за д-р Свещникова също в 12 ДКЦ.

Благодаря много Боряна - а в поликлиниката има ли отделен кабинет за детска консултация или се чака пред един кабинет - това ми е важно, за да не се редим наред с болните. Също при нея как седи въпроса с ваксините - има ли ги налични, защото се оказва, че май не всички разполагат с тях.

# 117
  • София
И аз давам по 5 капки Biogaia от около седмица не знам ще има ли ефект някакъв... За възглавничка не слагам. Лелята на момичето, с което лежахме в МД беше педиатърка и каза възглавнички да не слагаме няколко месеца и вместо това матрака да е повдигнат под наклон 30 градуса, за да не се задави бебчо ако повръща, та съм подпъхнала едно навито одеялце под него и засега ще караме така.

shanny, честита рожба!  Hug

# 118
Има отделен кабинет за консултации. А за ваксините до сега не сме имали проблем с липса. Дано и за напред е така Simple Smile

# 119
Да се похваля и тук...На 18.05 се роди нашата дъщеричка София.С мерки 4.100 и 53см. Нормално раждане.Всички сме много щастливи!  Heart Eyes
Честито на всички мами!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт