МОНОДИЕТА - тема 13

• 133 270
  • 740
  •   2
Отговори
# 285
Ясно не се свалят много килограми на първата 12-тица, а от към размери как е? В.Ч. пише, че по размера на дрехите ще усетим,че намаляме обема си - дали ?

# 286
Привет!
Обмислям да се включа към отбора ви.

Един въпрос - защо трябва да се пие този аспирин?  Rolling Eyes

# 287
Втори ден картофи. Вчера имах гадно главоболие, днес не. Чуствам се добре, нямам главоболие, не изпитвам глад и все още мога да ям картофи Simple Smile лек и рижимен ден момичета

# 288
Започвам отново първи ден картофи.
Почивката ми беше една седмица.

# 289
извинявам се, че не съм по темата с монодиетите,но търся мнения за ангелската диета-дали някой я е правил и отзиви за нея

# 290
Тази ангелска диета много ми прилича на Японската, която циркулираше преди много години в България. Аз като студентка я правих стриктно / Embarassed имах малка издънка на 3-я ден опитах 1 хапка торта / цели 14 дни и свалих доста - от 57/8 станах с 10-тина килца по-лека. Сега нямам волята и желанието да я спазвам, но определено е ефикасна.

# 291
Добре де... тая диета ми се вижда доста вредна.. как може да се ядат такива тежки храни като месо и картофи без никакви салати и плодове да ги съпровождат, това си крещи 'натоварване на бъбреците и черния дроб'.. + това като мине после как ще се храни човек за да не направи йо-йото (понеже няколко мои познати вече минаха от там със същата диета) на мен тая диета ми звучи като по-лоша версия на 90-дневната,което мис е струва мн по лесна и полезна на първо четене вече.. не знам хора..
Просто си мисля,че е по добре да се яде разделно но СЪС салата

# 292
Glamur благодаря за отговора

# 293
  • София
Tinaeli Naughty,

стягай редиците момиче! Докато не си върнала още килца. Стимулът идва със сваленото и обратното Mr. Green
Не мисли за сто диети след тази, защото сроковете също демотивират. Изкарай си пак 24-ка и после му мисли. С разделно, 90дн. се задържа постигнатия ефект после. Ако искаш японско, направи малка почивка от 2-3 дни сле ВЧ.

# 294
Tinaeli Naughty,

стягай редиците момиче! Докато не си върнала още килца. Стимулът идва със сваленото и обратното Mr. Green
Не мисли за сто диети след тази, защото сроковете също демотивират. Изкарай си пак 24-ка и после му мисли. С разделно, 90дн. се задържа постигнатия ефект после. Ако искаш японско, направи малка почивка от 2-3 дни сле ВЧ.
Hug Hug Hug Мноооооого благодаря за мотивацията момичета !!! Подейства !!! Ям си сега задушените картофи без нищо  Cry и си трайкам !!! Ще видим как ще минат тези 24 дни , а пък за после ще го мисля !!! Успех дами   bouquet

# 295
Здравейте   Hug

Tianeli, дръж положението  Laughing

Днес съм на  кисело мляко /11ти ден/.

# 296
Hug Hug Hug Мноооооого благодаря за мотивацията момичета !!! Подейства !!! Ям си сега задушените картофи без нищо  Cry и си трайкам !!! Ще видим как ще минат тези 24 дни , а пък за после ще го мисля !!! Успех дами   bouquet
Колкото повече вървиш нататък ще свикваш и няма и да ти се иска да нарушиш Hug
Bolle, къде се изгуби, липсваш Hug Hug
Mell Bg, аз на 90-дневната почти нищо не успях да сваля, а я правих почти два месеца и затова се отказах PeaceА за йо-йото тук постоянно обсъждаме, че трябва да се променят изцяло навиците след това, за да се задържи постигнатото, но това е правило за абсолютно всяка диета Simple SmileАз да ви кажа предпочитам да се опитам да задържа 10 свалени кила, свалени за 1 месец, от които и 2-3 да върна, пак ще съм успяла, отколкото както направих с 90-дневната, свалих 3 за два месеца и после си ги върнах за една седмица, но това си е мое мнение Big Ups
Днес съм на втори зеленчуков от втора врътка, нямам сили, сигурно от времето TiredКантара не мърда ни нагоре, ни надолу, поне той да ми оправи деня Satisfied

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 14:33 от jedira

# 297
Добре де... тая диета ми се вижда доста вредна.. как може да се ядат такива тежки храни като месо и картофи без никакви салати и плодове да ги съпровождат, това си крещи 'натоварване на бъбреците и черния дроб'.. + това като мине после как ще се храни човек за да не направи йо-йото (понеже няколко мои познати вече минаха от там със същата диета) на мен тая диета ми звучи като по-лоша версия на 90-дневната,което мис е струва мн по лесна и полезна на първо четене вече.. не знам хора..
Просто си мисля,че е по добре да се яде разделно но СЪС салата

ами спазавай си 90-дневната и не позволявай някава-си-там-диета да ти крещи  Peace

# 298
Аз имах два много неуспешни плодови дни, прегрешения и прочие, но днес с млечния е добре. Продължавам по-нахъсано и реших за себе си, че първата 12-тица ще ми е за загрявка, втората обаче ще е сериозна, третата затвърждаваща. Искам да разкарам като начало едни 10 кила, да ги задържа няколко месеца и после пак наново. Лека-полека.

# 299
Първи ден на риба, седми от началото, да се отчета, че съм жива Simple Smile

На шкембе не мърдам, но май в бутчетата съм свалила Simple Smile, макар че може и така да ми се иска да ги виждам нещата Simple Smile

Водата продължавам да пия с лимон, втори ден не ми е ставало лошо и не ми е причернявало. Почти съм убедена, че е било от пилешкото. Не ми понася и това е.

Чудя се все па дали да не се претегля, но ме е страх да не се разочаровам.

Успех на всички, нищо, че вали, нищо, че кантара нищо не показва, утре нещата сигурно ще са различни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт