МОНОДИЕТА - тема 13

• 131 788
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
  • софия
За рибата може морски дарове, Червенкова го каза при Гала. Peace

# 31
Eдин глупав въпрос, може ли в деня с пилето да ям дробчета и воденички? newsm78
Не искам да съм груба, но като сте гледали участието й при Гала, значи сте чули какво трябва и какво - не, тя там обяснява всичко. Peace

# 32
  • софия
Аsyta, не разбирам какъв ти е проблема, не питам лично теб! Peace

# 33
  • Пловдив
Аз съм втори плодов ден и все още минус 3 кг от началото на първия цикъл на диетата.Но и при мене рибните дни бяха най - трудни.Постоянно бях хем гладна, хем ми беше гадно от тази риба.
Между другото аз досега хич не можех да гладувам и все ми ставаше лошо /от японската диета направо ми се виеше свят и ми прималяваше/, засега се чувствам супер, да чукна на дърво.

# 34
Едни и същи въпроси се задават постоянно ( колко да ям, ама може ли това, може ли онова??? ако може, ще се каже)  можехте да прочетете или да изгледате видеото отново!!

# 35
  • софия
Бих ти отговорила подобаващо , но спирам до тук.Някак не
ми се нрави да се съобразявам с твоите настроения.

# 36
Всеки може да отговаря, но не мисля, че тук е точното място! От спора нищо няма излезе, само хабене на нерви.

# 37
  • Yambol, Yambol, Bulgaria
Здравейте от днес стартирам диетатана ВЧ направих си картофки на фурна.Дано има ефект че доста килограми има за сваляне започвам с 108 кг.Исками се да сваля около 20-25  кг дано имам успех Simple Smile

# 38
danito86 добре дошла и успех  Hug

# 39
  • СОФИЯ
Добре де, когато аз се вкл. преди няколко месеца, получих категорични отговори, че не може морски дарове, като е казано риба само риба / и охлюви не може  Laughing/. Все пак тази диета 6х2х2 е стара, просто ВЧ я популяризира. Не ми е ясна и логиката да се изключват субпродуктите на пилето. Някой може ли да обясни логично на непросветен човек като мен? Щото кво казал някой в някво интервю за мен не е сериозен аргумент. Жената просто обяснява как/какво тя лично е спазвала.

# 40
Добре де, когато аз се вкл. преди няколко месеца, получих категорични отговори, че не може морски дарове, като е казано риба само риба / и охлюви не може  Laughing/. Все пак тази диета 6х2х2 е стара, просто ВЧ я популяризира. Не ми е ясна и логиката да се изключват субпродуктите на пилето. Някой може ли да обясни логично на непросветен човек като мен? Щото кво казал някой в някво интервю за мен не е сериозен аргумент. Жената просто обяснява как/какво тя лично е спазвала.
ами аз във фейсбук четох коментари относно тази диета и там пишеше че може варени или печени дробчета и воденички но може би за всеки е индивидуално

# 41
логично е да си следиш собственото тяло от какво отслабва и от какво се чувства добре
В.Ч. какво била казала се отнася за нея, а и лично според мен още има какво да отслабва   Peace
ей на TheOneS ква мацка стана с това, което й е приятно да яде  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 42
  • СОФИЯ
То че е индивидуално и всеки сам си преценява - ясно. Някои жени ядат и царевица в зеленчуковите дни, аз не си позволявах, но пък нарушавам с друго. Предполагам, че отговорът на въпросът ми е в съдържанието на "забранените" продукти. Знам, че в темата има мами, които от години се интересуват от тези въпроси и вероятно могат да дадат иф.

# 43
Добър ден  bouquet диетуващи... Аз съм днес на зеленчуци, направих си сутринта салатка от домати и краставици, за обяд - рендосах 3 домата, сложих малко лук, съвсем малко олио и сол, за вечеря може би пак краставици и домати. Днес ми е 5-ти ден, и до тук съм - 2 кг, надявам се до края да съм - 5 кг. Само да си призная, че прегреших оня ден с една курабийка Cry . Но продължавам смело напред и разбира се с 30 мин. спорт всеки ден....

# 44
Сега говорих с един познат който беше кам 130 кг започнал диетата на ВЧ и за една врътка от 12 дни свалил 10.500кг.Та мисълта ми е свалянето зависи ли от самите кг в смисъл колкото повече си повече надолу ли ще си?

Общи условия

Активация на акаунт