МОНОДИЕТА - тема 13

• 133 324
  • 740
  •   2
Отговори
# 360
Здравейте и от мен . Днес след 8-мия ден -5,600. Започна да ми харесва Simple Smile.Обаче днес бях на едно събитие и се оказах на една маса с някаква лекарка , която да ви кажа доста ме бъзна. Секна ми ентусиазма и не знам дали ще направя втората врътка. Моля ви мотивирайте ме и ми кажете, че никоя от вас няма проблеми със здравето по време на диетатата и не търсила лекарска помощ. Моят мъж , като чу какви ги говори лекарката и много ми се кара.  Sad
Супер резултат veselu6ka666, да продължаваш все така. А можеш ли да споделиш с нас какво ти е казала тази лекарка? Аз да ти кажа не съм имала никакви проблеми през тези шест дни, като изключим следобеда на втори пилешки когато ми стана ужасно горещо изведнъж и  се замаях. Но аз го отдавам най-вече на това че бях с ужасно главоболие, причинено от зъбобол, че и пред зъболекарския кабинет бях в този момент Simple Smile. Иначе всичко е наред до сега.

# 361
Еми каза , че тази диета била много вредна. Че било пълно в болницата с такива дето са я спазвали. Увреждал се черния дроб, бъбреците. Получавал се диабет и всякакви такива неща. Аз освен че съм леко замаяна след пилето и рибата други проблеми нямам , ама............ тя звучеше доста плашещо. Ама вие сега да не вземете да се откажете. Те лекарите са си такива- отричат диетите.

# 362
Simple Smile veselu6ka666, мила
аз за сега не смятам да се отказвам, защото се чувствам добре, а и тези 30-40кг отгоре кой ще ги свали ако се откажа ....

# 363
Точно така , няма да се отказваме. не могат да ни уплашат. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 364
Е като се откажа да не е по-добре-да си ходя дебела до края на живота си, защото няма диета, срещу която да не се вдига вой Twisted EvilНа мен ми се отрази чудесно тази диета, в началото като започнах пиех лекарства за кръвно, сега съм ги спряла, какво повече да кажа Crazy
Те лекарите са си такива- отричат диетите.
Те са такива и само пробутват разни препарати за отслабване, защото минават дистрибуторите с листовките и им оставят комисионни Twisted Evil

# 365
Ами то от организъм до организъм има Балкан разлика,да не говорим пък колко анорексички има,а колко млади девойки,които се халосват за два кг отгоре и всичко това води до болница.Е,не че не е изключено и при нас да се случи,но...... Praynigда не дава Господ.

До сега пържих шпроти,с клечки - без клечки все каша,но с лимонче отгоре бяха  Heart Eyes,последните ги панирах за мъжо и станаха супер - на вид,вкусът е същият.А сега отивам да се окъпя,че цялата фонтя на риба.В града ни има карнавал и моят син участва и трябва да присъствам на шоуто Laughing

# 366
  • Атлантис, Галактика Пегас
момичета, в деня на рибата четох че може яйца? нещо да ми кажете?

# 367
Утре ще изпитвам кантара. Да има късмет само да сгреши отговора ...  #2gunfire

# 368
Може да замениш рибата с яйца ако искаш Simple Smile Има ефект и от яйцата Wink

# 369
Може да замениш рибата с яйца ако искаш Simple Smile Има ефект и от яйцата Wink
мерси за отговора, просто сутрин не ми се яде баш риба.  Mr. Green

# 370
Да, но ако започнеш с яйца трябва и двата дни да се храниш само с тях Simple Smile и не повече от 6 яйца на ден

# 371
А не може ли да почна с яйца и да мина после на риба?

# 372
Kordelia, не може, караш само на един продукт, затова е монодиета Naughty
Утре ще изпитвам кантара. Да има късмет само да сгреши отговора ...  #2gunfire
И аз ще изпитам моя, да видим дали си е научил урока Laughing, след два дни на риба се надявам поне малко да е благосклонен Praynig

# 373
Не може да почнеш с яйца и после риба..нали това е идеята на тази диета, да се яде един вид храна 2 дни!

# 374
 newsm61 newsm61 newsm61 Уффффффффффффф. За пръв път кантара ме показа +. След вчерашния 9-ти ден плодове +0,200кг. Чудех се дали да не го счупя. После започнах да се чудя дали и днес да ям плодове. Ами ако утре съм още +. Какво ще правя? Кажете ми поне след млякото сваля ли се???

Общи условия

Активация на акаунт