МОНОДИЕТА - тема 13

• 133 191
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
перфектна съм този път, направо не съм аз  Blush
3 корнишончета на обяд, вечерта 2 моркова и салата от домат, краставица, зелен лук, зелена чушка
зехтин, риган и босилек

шоколад, хм  Hug

всичко е перфектно, защо хапна тоз шЕколад  hahaha ?

# 421
Herzen,и аз не мога да се позная.Шшшттттттт....да не ни е уроки,че ще се пенсионираме в темата..
Glamur,тя на моя шоколад се чуди..Ще правя обременяване с глюкоза и ще я разменя с шоколад,та и деня тъй ще го изкарам...
След чисти шоколадови дни,имам по 1 кг минус.Дано и този път! Peace Praynig
pinko,тези сладоледи чудесно те метаболизират. LaughingПредния път на стерио не свали ли повече? Hug

# 422
според мен, сезонните плодове са най-добрият избор, а на прасковите им е рано още

pinko, отдавана се опитвам да отслабна с бира и бяло винце, ама мннееее, не става  Peace
мин седмица пиех антибиотик, защото ме беше хванало нещо с гърло и температура и седем дни всяка вечер страдах, че няма биричка за мен. То и трудно преглъщах и не ми се ядеше много, но ей така без да съм гладна свалих 2 кг, а даже не бях и на диета, с по едно ядене на ден вечер и без абслоютно никакъв алкохол
само казавам, да си знаеш, не давам акъл, като оздравея и аз се връщам към социалния живот  Embarassed

оооо sun sea ще ми мине, на мен бързо ми минава  Laughing
не ти се чудя, радвам ти се, сетих се как си го наместила

# 423
 Днес ми е първи ден на пиле, но сутринта като станах и гласа ми беше изчезнал. Направих си лимон, мед и джинджифил в едно бурканче да хапвам от време на време. Какво мислите дали може да изям няколко лъжици за деня?
От няколко дни ми драще ужасно на гърлото и много ме боли. Предните два  дни смуках и няколко лукчета и хапчета за кашлица, но няма промяна. За първите два дни -1,300кг

# 424
 Hug копирам го от вицовете ...
малко  Laughing
В началото Бог сътвори небето и земята. Земята бе покрита с броколи, карфиол и спанак, и плодове най-различни: червени, жълти, оранжеви и всякакви, и животът на Адам и Ева бе здрав и дълъг.
И сътвори Сатаната сладоледа „Делта” и кашкавала.
И попита Сатаната Адам: „Искаш ли да си хапнеш?”
И Адам му отговори: „Да!”
И добави Ева: „И аз искам! Два сладоледа!”
И наддадоха Адам и Ева всеки по 3 килограма.

И сътвори Бог киселото мляко, за да съхрани Ева фигурата си такава, каквато я харесва Адам.
И сътвори Сатаната бялото брашно, маята и захарта, и ги смеси.
И Ева мина от размер 42 на 50.

И каза Бог: „ Яж с апетит тази зелена салата от моята райска градина!”
И каза Сатаната: „ И добави дресинг с майонеза и синьо сирене, хапвай чеснови питки и пий Coca-Cola.”
И след вечерята Адам и Ева отпуснаха коланите.

И каза Бог: „Давам ви свежи зеленчуци за здраво сърце и зехтин студено пресован.”
И сложи Сатаната на масата капама, печено прасе и панирано пиле.
И подскочи холестерина на Адам и Ева до небесата.

И сътвори Бог картофи, запечени без масло, с повишено съдържание на калий и други полезни ингредиенти.
И обели Сатаната картофи, наряза ги на тънки резенчета, изпържи ги в маслена баня, посоли ги щедро и ги нарече „чипс”.
И качи още килограми Адам, а Ева получи целулит.

И сътвори Бог маратонките и ги даде на децата си, за да стопят излишните килограми.
И даде Сатаната на Адам и Ева кабелна телевизия с дистанционно, за да не се напрягат като превключват програмите.
И Адам и Ева се смееха и плачеха срещу светещият екран, и си обуха анцузи с ластик на корема.

И даде Бог на Адам и Ева постното месо, диетичните продукти, и кълновете, за да не приемат много калории.
И сътвори Сатаната McDonald's, и бургери Big Mac.
И попита Сатаната Адам: „ Искаш ли и пържени картофи, и бира?”
„Да ! – отговори Адам – Голяма порция! И няколко бири!”
И получиха Адам и Ева инфаркт!

И въздъхна Бог, и създаде байпаса.
И усмихна се Сатаната, и създаде здравната каса.

# 425
  • Атлантис, Галактика Пегас
Втори ден плодове.... на плюс съм....  newsm78 и то голям  кило и половина.....и сам адски гладна. Каквото ще да става ще изям печена чушка със сос. соса е без брашно  Rolling Eyes

# 426
Утре - втори ден на пиле, гадост. Намразих картофите, сега пилето. Има ли по-голямо разнообразие като са сготвени различно, че аз пълня тавата с "манджа" за цял ден и после почти не ям, че се отвращавам от едно и също...

# 427
pinko  Laughing Laughing Laughing супер яко!!!
От утре започвам втора врътка,първата мина с няколко прегрешения и то към края и за това свалените кг си остават 1,500.Искрено се надявам Praynig този път да съм стриктна с диетата!

# 428
Здравейте! Най-накрая реших и аз да се включа, хах, иначе съм ви фен от отдавна. Почнах диетата миналия понеделник, ама през уикенда я прекъснах за двата дни и от този понеделник си я продължих от там, докъдето бях стигнала.. Мислите ли, че въобще има смисъл или трябваше да я почна май отначало..? :/ пуста лакомия, ех.. Иначе сега си го спазвам режима, утре ми е втори рибен. Само кафето си го пия с малко мляко :д има ли някой със същото прегрешение?

Иначе не съм сигурна с колко кг почнах, понеже нямам кантар вкъщи, но пък онзи ден се мерих във фитнеса - 61.9кг. Дано тези дни като отида пак да видя резултати Simple Smile

# 429
След чисти шоколадови дни,имам по 1 кг минус.
Интересно ми е. Ще разкажеш ли повече, моля те?

Какво точно правиш: два дни подред само на шоколад?

Какъв точно?

В какви количества?

С какво компенсираш усещането за глад, ако има такова?

Какво е нивото ти на тонус през въпросните дни: както обикновено или играе в по-широки граници?

Изпитваш ли главоболие в шоколадовия период и в деня след него?

Ако да, как решаваш този проблем?

Доколко трайна е загубата на това 1 кило?

Само кантар ли ползваш или и сантиметър? Или може би калипер (гънкомер)?

# 430
Добрутро, аз си хапвам мед, май може. С ниско кръвно съм и хипогликемия. За сега не мога да кажа нищо за резултат. Започнах с неверен кантар. Днес чакам новия.

# 431
 Hug
За отчет влизам
-300гр. след 2 ри рибен
 Crazy Peace
какво съгреших вчера
Скрит текст:
50гр.орехи ; сладолед и чаша розе
какво изядох 300гр. печена сьомга за обед и 500гр. цял Лаврак на фурна

днес плодове до момента 1 ябълка и 1 круша стана ми тежко ... Shocked

# 432
И аз да се отчета и оплача:
след 2-я ден на риба съм -0,100кг . Разликата между първия и втория ден на риба само 100гр  smile3515 .
Днес съм първи ден на плодове- Запасила съм се със 2кг череши.

# 433
Здравейте, момичета   bouquet

След дъъълъг месец, изпълнен с доста стрес, предимно "свински" дни и малко здравословни проблеми за "разкош", резултатът е +10 качени кг. от общо 20-те, които бях свалила  Cry

Пробвах се на Японското чудо, но нещо не съм на кеф в момента да съм на нея, та се завръщам във вашите моно редици  Flutter
Стартирам си с онова моето 16-дневно моно, от него свалям между 7 и 9кг., та да видим този път как ще е Flutter Започвам от 80.500кг.  Embarassed
Днес, ден 1: Кисело мляко

Успешен моно ден на всички  Hug

# 434
еееее, как така изпусна положението
хайде пожелавам ти успех и дисциплина  Hug
хром пи ли, за да не ти се яде сладко

аз отчитам офисен припадък след черешите, сега ближа кокосово масло за възстновяване на инсулиновия баланс  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт