МОНОДИЕТА - тема 13

• 133 157
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Herzen  Hug Ами, изпуснах го и то много. Но нищо де, за 0 време съм си влязла във форма. Този път съм си поставила още по-сериозна цел от миналия път и ще я постигна!!!  Whistling
Заредила съм се с МНОГО воля, дисциплина и мотивация  Blush
Хром не съм пила, че в момента пия лекарства, писна ми вече  Crossing Arms

Ти внимавай много, не допускай да се стига до такива инциденти отново - все пак здравето на 1 място, нали така  Hug Пожелавам ти бързо възстановяване!   bouquet

# 436
Здравейте момичета. Аз отдавна не съм писала, ама...... много се чудя какво точно се случи при мен и защо? Стартирах от 64 кг до след втория рибен ден бяха 58.600 кг- СУПЕР нали? През двата плодови дни и киселото мляко всеки ден качвах и краен резултат 61.200 кг. - УЖАС #2gunfire Общо 2.800 кгза 12 дни.Спазвала съм диетата стриктно- дори не съм яла пържено. Кафе без захар.Защо така се получи????? Rolling Eyes
 Сега започнах втората врътка - 1-ви ден картофи. Обаче , като стигна до плодеовете ще помисля дали да продължа newsm78

# 437
по време на овулация и МЦ се задържа вода, помисли дали не ти е такъв период

# 438
Моят опит за диета приключи бeзславно. Откачих от преработена, мъртва храна, особено като гледам какво разнообразие от плодове и зеленчуци има. Това не е за мен, явнo аз съм си за старата класика спиранe на тестяно, сладко и да се яде често по малко предимно сурова храна с живот в нея. Успех на започналите. Не ми се ще да се измъча и после да ги кача пак. Искам бавно и славно, полека да сваля и задържа.

# 439
TheOneS , защо така направи??? Rolling Eyes

Толкова ти се радвах!
Да не би онзи младеж да е виновен? Shocked

Аз изкарах едно мое си моно, по 4 дни.
2 кг съм минус, толкова исках. Wink

# 440
DeVa®  Hug И аз не знам. Не е виновен младежът.
Да се оплача - пак се освиних. Няма да обяснявам, само се оплаквам - бясна съм.
Въпреки всичко утре продължавам по разписание, няма да повтарям пак на КМ, че така мога на 1-вия ден да си остана...  #2gunfire

# 441
Herzen май да Laughing

# 442
  • София
Здравейте, Вчера завърших третите 12 дни от диетата. Резултата е общо свалени 7 кг., като минуса на обиколките е по 5 см. от талия, корем и ханш, като най-вероятно даже минуса е по-голям, тъй като се премерих чак след края на първите 12 дни. Много съм доволна от резултатите.

Пожелавам на всички успех и не се отказвайте. Аз не съм я спазвала много стриктно, хапвала съм от време на време шоколад и сладолед и пържено и други непозволени неща. Сега 2 дни почивка и започвам четвърти 12 дни, като имам питане към по запознатите - 48 дни ли беше максимума за спазване на тази диета?

# 443
TheOneS я кажи какво е твоето моно,че с това на В.Ч. нещо не се справям,тези два дни на една и съща храна ми идва в повече,днес на КМ,а утре на какво ще си.Аз май ще карам след теб Laughing

# 444
elica79 Заповядай:
Скрит текст:
1.КМ
2.Варени картофи
3.Ябълки
4.Риба
5.Домати/ Краставици
6.Варени яйца
7.Сухари
8.Обезсолено сирене
9.Зелева салата
10.Извара
11.Тиква/ Ябълки/ Круши
12.Пилешко
13.Кисело мляко
14.Кашкавал
15.Чай/ Фреш Грейпфрут
16. Телешкo месо

Аз все пак реших, че утре ще повторя деня на КМ - искам да си го карам както е  Crossing Arms

# 445
Защо ще повтаряш,не са ли по ден?

# 446
По ден са, но днешния на КМ, хич не беше на КМ.
Вечерта пак се "освинках" стабилно  ooooh!

# 447
Моят опит за диета приключи бeзславно. Откачих от преработена, мъртва храна, особено като гледам какво разнообразие от плодове и зеленчуци има. Това не е за мен, явнo аз съм си за старата класика спиранe на тестяно, сладко и да се яде често по малко предимно сурова храна с живот в нея. Успех на започналите. Не ми се ще да се измъча и после да ги кача пак. Искам бавно и славно, полека да сваля и задържа.
Поздравления за мъдростта ти да се влушаш в тялото си!

Ако не спортуваш, включи и някакви тренировки. Хем ще ускориш процеса на горене на мазнини, хем ще увеличиш мускулната маса. Тук има теми за тренировки в домашни условия, в зала, за вегани/вегета, за йога, за тичане... Харесай си някоя и се включи към нея. Подкрепата, която ще получиш, ще ти даде допълнителна мотивация.

# 448
Добро утро, момичета   bouquet
Как сте?
След снощното прегрешение, реших, че ще правя моно 20 дни. Ще си изкарам 16-дневното, към което накрая ще добавя още 4 дни. Не съм решила още на какво, но има време.
Целта ми е за 20 дни да сваля 9кг.!!!
Ще се тегля на след 10-тия и 20 ден!

Та: Днес, ден 1: Кисело мляко.
След малко отивам и на тренировка!

Успешен и много режимен и минусов ден!   bouquet Heart Eyes

# 449
  • Варна
TheOneS  ,не е моя работа но така само си изтезаваш организма.
Много го стресираш ,20 дни са много малко време за 9 килограма ,после се качва всичко с лихвите и става един кръговрат голям.Пиша ти го като човек свалил 40 килограма от себе си..

Общи условия

Активация на акаунт