МОНОДИЕТА - тема 13

• 133 146
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Скрит текст:
TheOneS  ,не е моя работа но така само си изтезаваш организма.
Много го стресираш ,20 дни са много малко време за 9 килограма ,после се качва всичко с лихвите и става един кръговрат голям.
Пиша ти го като човек свалил 40 килограма от себе си..

bouquet възхищавам се на волята и се прекланям пред упоритостта да свалиш 40кг. Това са много килограми. Явно не притежавам нито едно от тези качества. Като се омъжих бях 49кг, сега 22г. по късно 70 /като последните 7кг. ги трупнах за има няма 1г, без да променям нищо в начина си на живот /    но ЕГН-то и природата си казаха решаващата дума.

Втори ден ми е на плодове и сутринта бях  66,8. Утре съм на КМ и яйрян, но за неделя се опасявам че ще се изкуша с нещо  и ще си отхапя  Embarassed.   

# 451
lorennka Поставям си такива цели, защото аз мина ли на режим свалям ужасно бързо, не го целя, просто явно ми е такъв организма. /ще ти дам пример, че веднъж като бях на моното за ден изядох близо 3кг. картофи, на следващия ден бях -1кг./  Аз също свалих близо 30кг., след което дооста дълго време си задържах сваленото с нормално "чисто" хранене, без боклуци и т.н.
Обаче после започна "свинския" ми период - започнах да се тъпча с всевъзможни боклуци в огромни количества и хооооп айййде пак наново  ooooh! Та, така затова си поставям такива цели...  Rolling Eyes

# 452
TheOneS, и аз мисля, че лощо правиш като сваляш и качваш бързо.
Не го приемай като критика, знаеш, че те харесвам. Hug
Бъди по-умерена, но постоянна.

# 453
Здравейте момичета. Давам отчет. Вчера последен ден от моното, общо свалени кг 5.500, мисля че са повече, но МЦ дойде и задържах вода. Доволна съм от резултата, като се има предвит че е постигнат без никакъв спорт (все още) и доста заседнал живот. Прегрешения за 12-те дни: едно парченце шоколад, едно бонбонче, салатата която ядох на втори рибен вечерта и таратор за вечеря на първи млечен. Мисля че все пак е добре  Grinning Днес и утре имам почивка и трябва да реша как да продължа, че по два дни ми идват в повече, а сега има толкова плодове и зеленчуци  ,пращат ми от село с чантите а аз не мога да ям и ме е яд #2gunfire Дайте ми някакви предложения за продължение. Или пък дали да не си изготвя мое моно  newsm78. Май ще трябва да прочета малко повече по темата. Малеее улях се, приключвам.

# 454
Здравейте, мацки   bouquet
Вчерашния ден на Км при мен беше успешен. Изядох 3коф. Peace
Днес, ден 2: Варени картофи
След малко - тренировка
Реших, че 24 дни ще монодиетувам, така че ще се тегля след 12 и 24 ден  Laughing

DeVa®   Hug Hug Hug Не го правя умишлено това с килцата. При мен положението е следното:
Ако мина на режим - започвам да свалям със страшна скорост.
Ако мина на нормално чисто хранене - месо, яйца, салати, плодове, малко млечни и т.н. - задържам кг.
Започна ли обаче да ям сладко и по-точно шоколад /там ми е големия проблем/, започвам да качвам страшно бързо.
Типът тяло ми е "Ендоморф", така че присъдата ми ако искам да изглеждам добре е яко спорт и режими цял живот  Wink

Успешен и много минусов ден на всички  Hug

# 455
Отчитам се:
след втория плодов ден 66,1.
Общо свалени до тук 3,9кг.  но се чувствам комфортно в дрехи когато бях 62кг.
Явно о обиколките са надолу, въпреки малкото кг.

# 456
Здравейте момичета,днес ми е втора врътка първи ден на картофи.На кг не знам колко съм отслабнала,защото нямам кантар,но по дрехите си личи,че отслабването е факт!И по коментарите на близките естествено.Та...да питам има ли някой,който да е ял пържени картофите?

# 457
Здравейте момичета,днес ми е втора врътка първи ден на картофи.На кг не знам колко съм отслабнала,защото нямам кантар,но по дрехите си личи,че отслабването е факт!И по коментарите на близките естествено.Та...да питам има ли някой,който да е ял пържени картофите?

Имаше такива, да.
Аз пържено не ям изобщо, никаква храна.
Само варени ги обичам, с шарена сол. Heart Eyes

# 458
Аз на обяд си позволих да изям два пържени,но вече няма,защото знам,че пърженото не е препоръчително.И много ги обичам с шарена сол  Heart Eyes

# 459
днес почивам, имам планово пиене на бира
10 дни - 3 кг
OneS, ти си младо гадже и ти се получава сега, но организма има памет, не се качвай прекалено често на въртележката

# 460
Herzen Знам, знам. Ще се постарая този път да ми е запоследно  Hug Peace
Вчерашния ден на Варени картофи - успешен.
Днес, ден 3: Плодове  Flutter
Много Hug на всички!

# 461
Добро утроо   bouquet Къде се губите момичета?
Плодовия ден при мен беше успешен.
Днес, ден 4: Пилешко месо  Crazy

Вие как сте? Какво ви е менюто днес?
Успешен и много минусов ден на всички  Hug

# 462
Аз направих няколко дни почивка, семейната програма беше наситена с разни активности и диетуването беше невъзможно.
Смятам от днес да продължа с някакво си мое моно. Ще редувам дни с белтъчини (месо, риба или млечни) и дни с витамини (или само плодови или само зеленчукови), чат-пат ще имам въглехидратни (картофи или ориз) дни. Факт е, че с моно свалям. Но вариантът на ВЧ през лятото, при толкова сезонна свежест за ядене - хм...
Та днес меню - кисело мляко. Утре диня и пъпеш. След това пилешко или риба. След това салати. Да видим на прав път ли съм.

# 463
Здравейте!
Записвам се в темата, след 1,5 г, когато постигнах желаните резултати и след безразборно хранене за този период имам да свалям около 6-7 кг. Rolling Eyes

# 464
Здравейте. Аз след почивката от два дни реших да мина на Скарсдейл. Преди години имах супер резултати с нея. Монодиетата ми идва мноооого .... моно  Laughing, при толкова плодове и зеленчуци сега, а аз да не мога да ям, но ще ви следя.  Леко диетуване  Hug

Общи условия

Активация на акаунт