МОНОДИЕТА - тема 13

• 133 140
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Вчера приключих първите 12 / но снощи хапнах малко печена на скара риба/ ,  за протокола :
начало 70кг - край 66,1кг.
Днес ми е почивен ден, но от утре пак съм на картофи.
По-горя някой пита дали може пържени - аз ядох и пак имаше /-/ в кг.

# 466
  • Берковица
Lorenka, как отслабна толкова килограма?

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 15:10 от ganjana5

# 467
Искам и аз, обаче нещо волята ми бяга, и аз питам как Embarassed Blush Grinning

# 468
TheOneSаз започнах от днес твоето моно Peace,първи ден на КМ успешен,а за утре си варя картофки.
Плодовете сезонни ли ти бяха или кара на ябълки?

# 469
Здравейте, мацки.
Пиша днешния пилешки ден за успешен  Peace
elica79 Изкарах на ябълки, но защото правих моното през Февруари и Март и просто само те имаха вкус... Не е проблем да си хапваш и други плодчета  Peace

При мен моното ще търпи промени в движение, защото ми изскачат разни задачки-закачки и ще се настройвам според ситуацията.  Например утре е един от тези дни и още не съм решила на какво ще съм...  newsm78

Та, така..
Лека и спокойна вечер на всички  Hug

# 470
  • Варна
Привет  Hug

Видях ,че сте питали за моята борба вече 3-та година ги свалям имала съм периоди и на застой и на качване ,но все пак ги направих 40 килограма тръгнах от 120 кг.
В началото започнах 90 дд правих я 4-5 пъти с почивки,после японско чудо малко,и след това последните 15 кг свалих само с салати,месо,ядки и тук таме плодове,активиа .
Последно правих и тази на Ваня 2Х12 ,и вече 2 месеца си хапвам нормално ,без да смесвам храните и почти не ям сладко и тестено това е .. Вече разделното хранене ми стана начин на живот и ми лесно  Peace

# 471
  • СОФИЯ
Привет  Hug

Видях ,че сте питали за моята борба вече 3-та година ги свалям имала съм периоди и на застой и на качване ,но все пак ги направих 40 килограма тръгнах от 120 кг.
В началото започнах 90 дд правих я 4-5 пъти с почивки,после японско чудо малко,и след това последните 15 кг свалих само с салати,месо,ядки и тук таме плодове,активиа .
Последно правих и тази на Ваня 2Х12 ,и вече 2 месеца си хапвам нормално ,без да смесвам храните и почти не ям сладко и тестено това е .. Вече разделното хранене ми стана начин на живот и ми лесно  Peace
Невероятно! Свалям шапка!

# 472
Здравейте, момичета   bouquet
Минавам само да ви кажа, че приключвам с диетките за известно време /поне за 2 седмици/
Бях на лекар, току що и понеже в момента съм на лечение, защото имам лек проблем, ми казаха, че трябва да преустановя всякакъв вид диети за поне 14 дни  Cry Cry Cry
Засега ще мина на редовно но чисто хранене - салатки, плодове, месо, млечни, ядки и т.н.

Ще си ви чета редовно, и след 2 седмици се надявам, че вече ще мога да се завърна във вашите редици,  Praynig

Успех на всички и много свалени килограмчета ви желая!  Hug Hug Hug

# 473
Започвам следваща 12-тица без пауза. - 3 кг за предната.

# 474
аз също започвам втората 12-ца, но с един ден пауза вчера. Не мисля да я правя толкова стриктно колкото първата. Днес съм на варени картофи.

# 475
  • Берковица
Браво на Lorenka. Hug
Аз след  една 12 +6 на ВЧ имам свалени 5кг. Вчера започнах една монодиета за 7 дни от първите страници, ще пиша резултати в понеделник, тогава ще се претегля.
Имам още 15кг.  да свалям

# 476
TheOneS сега оздравявай и не мисли за диети  Hug

# 477
Здравейте дами ! Чета ви редовно и диетувам през последната година ожесточено. Мога да се похваля с резултати- за 11месеца 40 свалени кг. Тръгнах от 103 , в момента 62- 63 кг. След многото спазвани диети всякакви през годините, моята е - без брашно и захар , при зацикляне на килограмите включвах на два  пъти тази на Червенкова и всичко гарнирано с много фитнес ! На този етап се чувствам чудесно, но искам финално още 4-5 кг. И за това, след пълнолунието на 02.06/само на вода/ започвам за 3 път В.Ч. Стискайте ми палци до постигане на максималната цел ! Дерзайте ! Щом аз мога на 42г. значи всички можете !

# 478
Здравейте дами ! Чета ви редовно и диетувам през последната година ожесточено. Мога да се похваля с резултати- за 11месеца 40 свалени кг. Тръгнах от 103 , в момента 62- 63 кг. След многото спазвани диети всякакви през годините, моята е - без брашно и захар , при зацикляне на килограмите включвах на два  пъти тази на Червенкова и всичко гарнирано с много фитнес ! На този етап се чувствам чудесно, но искам финално още 4-5 кг. И за това, след пълнолунието на 02.06/само на вода/ започвам за 3 път В.Ч. Стискайте ми палци до постигане на максималната цел ! Дерзайте ! Щом аз мога на 42г. значи всички можете !
smile3501

# 479
Herzen   Благодаря ти много за подкрепата! Оценявам го, наистина! Hug
dr.zabboli Едно огромно БРАВО!!! Продължавай в същия дух!!!  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт