МОНОДИЕТА - тема 13

• 133 198
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
И аз,и аз,и аз....

# 406
Здравейте, момичета! Приемате ли нови попълнения?  Embarassed

От днес започвам диетата на Ваня Червенкова. Сварих си картофи и сложих малко сол и малко копър. Нали копърът е позволен? newsm78

Пожелавам успех на всички ни, да носим любимите си дрехи с гордост в най-скоро време!  baby_neutral Heart Eyes

# 407
Подправки са позволени, с мярка.

В картофените дни аз си правя картофена салата - с малко зехтин, оцет, сол и мъничко изсушен стар лук.

# 408
Здравейте, приемате ли нови попълнения? Simple Smile
Имам въпрос относно диетата на Ваня Червенкова (не знам защо я наричат така, не съм убедена, че дамата я е измислила..)

Не ям месо. Ям риба. Следвайки логиката, пилешкото месо са белтъчини. Мога ли да заменя пилето с варени яйца примерно, или просто да пропусна тези два дни и да премина директно към следващите?

# 409
Наричат я така, защото тя я популяризира. Иначе си е чиста монодиета с леки подобрения.

Пилето може да се замени или с яйца или с риба/морски продукти. Условието е двата дни да се ядат или само яйца, или само морски, да не се смесват различните видове белтъчини.

# 410
с теб съм  Mr. Green и аз с чиста съвест наруших, защото имах пътуване, и минахме през Пазарджик и купих страхотни плодове за утре и други ден, но и купих за семейството и домати,и   правих салата за милото (той между друго отказа се на втори зеленчуков ден) е и не устоях.... че и половин чаша бяло вино пих с рибата ессно. иначе от старта 59.5 съм в момента 56.100 Embarassed
Kordelia ама така добре ми дойде салатката, че и сос имаше към нея, уж го исках отделно да е за милото, а той взе че ми се услади и си го хапнах  Mr. Green Ама днес продължавам с плодовете, но довечера ще изпробвам кантара. Лек ден за сега от мен момичета  bouquet

# 411
Здравейте мацки,
днес ми е 12ти ден. Много трудно ми беше спазването на моменти и си признавам, че не съм била на 100% на режима. Но гледах да съм максимално точна. За сега съм -2,5 кг, но аз нямам толкова много за отслабване. Стартирах на 69 и целта е 64-65 кг. Смятам на втората 12ка да съм по стриктна, защото отганизма ми вече свикна и се чувствам адски добре с тоя режим. Хапвам, няма глад, няма световъртеж, няма подуване и чувство на умора. Стомахът ми пак е плосък и в ханша и бедрата съм загубила малко сантиметри.
Не съм си мерила обиколките и смятам утре да го направя, за да видя ефекта след втората врътка.
Успех на всички! Не се отказвайте, има ефект и си заслужава упоритостта.

Поздрави!

# 412
Здравейте само да се отчета и отивам да smile3524. Кантара ме зарадва, въпреки вчерашното нарушение, днес на първи плодов още -0,600кг, или общо -5,500. Обаче плодовете много не ми понасят за сега и незнам утре как ще изкарам. Ще пиша пак. Лека и мека от мен.

# 413
Здравейте и от мен:)
Вчера плодов ден - пълен провал....толкова ме боля корема и такива киселини си докарах, че няма с какво да го сравня.....на сутринта +1 кг, бясна съм.....днес ще пропусна плодовете....минавам на кисело мляко- ще се опитам да издържа 3 дни, пък да видим....има ли други, на които плодовите дни не им понасят?

# 414
какви плодове си яла?
не се насилвай с 3 дни на кисело мляко, по-добре си изкарай двата и продължи с картофките, много яко ще ти писне и ще се прецакаш ей така от скука  Peace

днес съм на кюфтенца
за утре - черешки, ягодки и пъпеш съм си намислила  Flutter

# 415
Как мина зеленчуковия вчера?
Аз съм на картофи днес,утре заради изследване шоколад вместо яйца.

# 416
 Hug мацки
отчет:
2 ри рибен
8-ми ден на стерео
снощи бях на сьомга на фурна 1 чаша бяло вино и сладолед 2чаши
резултата с кантара сутринта -100гр.
Равносметка:
8 дни -400гр. от старта
мисля и днес сьомга и от утре да мина на разделно...

# 417
перфектна съм този път, направо не съм аз  Blush
3 корнишончета на обяд, вечерта 2 моркова и салата от домат, краставица, зелен лук, зелена чушка
зехтин, риган и босилек

шоколад, хм  Hug

# 418
И  аз да се отчета:
днес започвам втория ден на риба и се претеглих 67,1  от 70кг. Ужасно изкарах първия на риба, направи ми се гади от нея, но днес пак ще се насиля .....все пак утре съм на плодовееее  newsm44. Така ми липсват ...и да си призная когато бях на пилешкото и рибата, се изкуших и хапнах десетина зрънца черен касис от градината  Embarassed, може би за това свалям по-малко от вас. само 3кг, мечтая за десетина. Лошото е че няма да мога веднага за започва втората врътка с 12-те дни от диетата  #Cussing out .

# 419
какви плодове си яла?
не се насилвай с 3 дни на кисело мляко, по-добре си изкарай двата и продължи с картофките, много яко ще ти писне и ще се прецакаш ей така от скука  Peace

днес съм на кюфтенца
за утре - черешки, ягодки и пъпеш съм си намислила  Flutter

праскови, кайсии и портокал.....мн киселини, като бременна в 9-ти месец

Общи условия

Активация на акаунт