МОНОДИЕТА - тема 13

• 133 199
  • 740
  •   2
Отговори
# 390
днес съм на втори ден зеленчуци ......Стартирах от 70кг, след картофите и пилето бях вчера бях 67,7 а днес 68,8  #2gunfire От къде се взе този +1?
Надъхвам се от интервюто с В.Ч. и продължавам напред.

# 391
не се отчайвай, след уикенда обикновено е така  Laughing

# 392
И аз качвах от зеленчуците, на другия ден се маха +чето Simple Smile
Да ви кажа и аз приключих с диетата, останаха ми 3 дни до края, но кръвното ми много падна на втория рибен, на плодовия стана още по-зле и реших, че и без това вече почти не свалям да прекратя.Резултата си остана за 21 дни -7кг, започнах 88.5, завърших 81.5, надявах се да видя 7-ица на кантара, ама и така е добре, доволна съм Heart EyesОт днес започвам Скарсдейл, с което ще се опитам да излъжа кантарЮ да отпусне още малко надолу или поне да успея да задържа сваленото Simple SmileЩе започна да въртя и на колелото, само да спре да ми се мота главата #CrazyВече няма да съм за темата, но ще ви наглеждам, да знаете Mr. Green

# 393
Привет на всички диетични,

Днес започнах с картофите (на фурна ). Имам 2 тави за цял ден и вече ми втръснаха. Сещам се за въпрос. Аз имам хипогликемия по принцип и вече усещам, че ми се мота леко главата, а имам и бебе да гледам, та лапнах малко мед (можело). Има ли други с този проблем или началото на диетата ще завърши безславно за мен? Имам да свалям 20 кг от бременност и 7 месеца вече не съм мръднала.

# 394
Аз си мислех,че само аз съм прегрешила през уикенда,но не е така.Двата плодови дни са нарушени,утре трябва да съм на кис.мляко,та се чудя дали да не спра или да продължа.Някой който е по-навътре в нещата да ми даде съвет моля Praynig!!!

# 395
Здравейте момичета, аз само набързо да се отчета. Осми ден или втори рибен -4,800кг. На зеленчуците задържах, но сега ги свалих. Обаче да Ви призная честно довечера ще наруша с чиста съвест, мечтая за една голяма салата, че тази риба ми дойде много нагорно. Тази нощ се събудих с ужасни киселини и днес ми е гадно цял ден. Но от утре плодчета. Чакам ги с нетърпение - нещо сладичко......  Wink. Вече се заредих с две крушки, ябълки и праскови. Имам и киви и портокали, но ще ги деля за двата дни де... Grinning Хайде лека и без гладна вечер  Grinning  Heart Eyes

# 396
Аз я втасах донесоха ми една щайга 15 кг. Череши Embarassed Embarassed Embarassed
прибрах сьомгата във фризера и ..
атакувах черешите (ми няма да ги хвърлям я ) така след зеленчуковите ще направя черешов и утре продължавам по схема рибни 2

# 397
  • Атлантис, Галактика Пегас
Здравейте момичета, аз само набързо да се отчета. Осми ден или втори рибен -4,800кг. На зеленчуците задържах, но сега ги свалих. Обаче да Ви призная честно довечера ще наруша с чиста съвест, мечтая за една голяма салата, че тази риба ми дойде много нагорно. Тази нощ се събудих с ужасни киселини и днес ми е гадно цял ден. Но от утре плодчета. Чакам ги с нетърпение - нещо сладичко......  Wink. Вече се заредих с две крушки, ябълки и праскови. Имам и киви и портокали, но ще ги деля за двата дни де... Grinning Хайде лека и без гладна вечер  Grinning  Heart Eyes
с теб съм  Mr. Green и аз с чиста съвест наруших, защото имах пътуване, и минахме през Пазарджик и купих страхотни плодове за утре и други ден, но и купих за семейството и домати,и   правих салата за милото (той между друго отказа се на втори зеленчуков ден) е и не устоях.... че и половин чаша бяло вино пих с рибата ессно. иначе от старта 59.5 съм в момента 56.100 Embarassed

# 398
Herzen,на мляко съм с теб.Утре зеленчуци ли?
pinko,ето,включи сладоледа,започнаха минусите.Как е на череши?
Гледам на повечето уикенда ни се е отразил зле... Embarassed

# 399
Момичета да разбирам ли,че след прегрешенията  Blushпродължавате със следващия пореден ден????За утре не знам какво да правя дали да продължа или започна отначало newsm78????

# 400
оооооооо sunny уелкъм бек, бейби  Flutter
зеленчуци да

уикенда се присъединих към 3 групи във фейса за Ваня Ч., гледах снимки, цъках на волята на девойките.... и пилешкият ден приключи с 21 шоколадови бонбона, хич не ми върви с тая диета, ама хич  Laughing  Mr. Green

днес съм не човек, а желязо - 3 айряна и едно кисело мляко
бонбоните на бара само ги помирисах. В офиса ако не черпи някой от нас, клиент ще почерпи и така е всеки ден  Rolling Eyes

# 401
  • Атлантис, Галактика Пегас
След снощно прегрешение с малко домат и половин чаша вино с рибата съм минус. Днес утре на плодове. Кайсийки черешки ме очакват!!!  Mr. Green

# 402
След вчерашния ден на безобразни прегрешения, го пишем ден за почивка между две врътки. Така, че днес отново е ден първи- пиле на корем.

# 403
Мацки  Hug
да се отчета
+ 100гр. от резултата на вчерашния череши сигурно около 4кг съм погълнала + 3 чаши сладолед Embarassed
Днес продължавам по график
сьомгата се размразява..

# 404
  • Варна
Пинко ,фенка съм ти  Mr. Green Hug

Общи условия

Активация на акаунт