МОНОДИЕТА - тема 13

• 133 163
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Здравейте,
за половин първи ден, за сега добре ми се струва. Хапнах малко пържени картофки, а за довечера мисля печени на фурна да си направя, тъкмо ще има и за утре Simple Smile
Така като гледам всичко ям от посочените, само на плодовете не съм им фен - ама "ко да праиш", ще ги хрупам.
Най-много ми харесва в този режим, че мога да ям когато искам Embarassed Simple Smile и колкото си искам Simple Smile Embarassed

# 556
Чудя се да взема ли да я пробвам тази диета. Например може ли да се заместят с нещо дните - тези с риба - не обичам много риба - два дена на риба и съвсем ще я намразя.

# 557
Всеки сам си решава дали да заменя дните. Не мисля, че е кой знае какво прегрешение.
Аз си смених пилето с кисело мляко, някои заменят с яйца.

# 558
Солта изключва ли се винаги.

# 559
Здравейте!

Искам да попитам спазващите режима на В. Червенкова, в пилешките дни дали е разрешено пиле на грил?

# 560
  • София
Може Simple Smile

# 561
Не изключвам солта. Картофите ги направих по-безсолни, за да ги ям след това с шарена сол.
И на зеленчуците си слагам малко сол.
На млякото нищо не му слагах.

И да се отчитате по колко сваляте.
Мисля, че на зеленчуците задържам килограмите, но утре ще видя със сигурност.

# 562
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Хайде да "цопна" и аз при вас Simple Smile
Приключвам 12-тия ден на диетата на ВЧ ... 168 височина/почти на 39 Simple Smile с 3 чавета Simple Smile Започнах от 74 кг.; сега съм 68 кг. Мисля да направя без спиране още 12 дни ..., но ще видим до къде ще ги докарам ... Най-добре се чувствам и харесвам в диапазона 64-66 кг. Пилето и рибата ми бяха най-големия проблем ... откровено не обичам ... НЕ, мразя да ги ям ... Обожавам месо, но свинско и телешко ... Пилето, за да го ям го приготвях не много според диетичния режим - купувах си пеперуди; овкусявах ги с горчица и соев сос; добавях малко вода и зехтин и ги мятах във фурната. Рибата - готова печена скумрия, или готов пържен хек ... Хека повече ми допада ...

# 563
Хоп, цоп най-накрая се завръщам и аз в моноредиците  Laughing
От утре стартирам диетата на В. Червенкова
Имам много за сваляне  Embarassed
Успех на всички  Hug

# 564
2 ден на картофи и с прегрешия, малък бонбон сутринта, просто изключих сутринта, отивайки на работа една колежка черпеше и аз сънена и хоп едно тофифи глътнах  Blush #2gunfire, но след това съм устояла на всички торти , баници и бисквити и си хапнах картофките, сега почвам да правя пилето за утре, притеснява ме как ще изкарам само с пилешко...  baby_neutral

# 565
Аз, да ви кажа, че след тази диета тотално изгубих интерес към сладкото.

# 566
И аз да се впиша тук при вас. От днес окончателно съм решила да започна диетата на В.Ч., защото макар за два дни видях 1,5кг. по-малко. После за съжаление се наложи да я спра , но сега съм категорична, че ще си я направя 2х12. Имам 10кг. излишни така, че успех на всички, които я стартират и похвала за тези, които имат завидни резултати от нея.

# 567
  • София
Добър ден, момичета,
да се отчета, днес и аз съгреших с бонбон - колега имаше рожден ден  Confused
Чувствам се добре, не съм гладна - напротив ям по-малко от преди. Вчера на обяд пържени картофки - една порция, за вечеря печени на фурна с малко копър - една чинийка. Още не съм обядвала - чудя се от къде какво да взема. За утре мисля да се уредя с едно пиле на грил и да го хапвам два дни. Надявам се да има някакъв резултат, дано да има, че положението е страшнооо  Blush

# 568
Минавам да се похваля, вчера бях на картофи, първи ден от диетата, днес съм -1кг, много съм щастлива. Съгреших с една праскова, денем съм ок, не ми се яде, но вечер озверявам...Днес съм на пиле. Не карам точно определена диета, а аз сама си я определям като средно от всички изброени от първа страница. Ще излизаме сега на обяд някъде и дано не съгрешаааа....

# 569
Здравейте   bouquet
От днес стартирах моното на В. Червенкова
Твърдо съм решила, че ще изкарам целия цикъл от 50 дни  Peace
Ще се тегля след всеки 12 дни
Успех на всички и много минуси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт