МОНОДИЕТА - тема 13

• 133 124
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • СОФИЯ
Пфф ... Установих, че на 12-тия ден бях 68 ..., а сега след 2 картофени и 1 пиле съм ... 68,9 ... Що така  newsm78
Месечен цикъл? Казват, че и по време на овулация се случва  newsm78. Ако стриктно спазваш не се шашкай и обезверявай.
Не съм разбирач, но при тези жеги организмът задържа ли вода? Мисля си, че и това оказва някакво влияние при режим.

# 601
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Пфф ... Установих, че на 12-тия ден бях 68 ..., а сега след 2 картофени и 1 пиле съм ... 68,9 ... Що така  newsm78
Месечен цикъл? Казват, че и по време на овулация се случва  newsm78. Ако стриктно спазваш не се шашкай и обезверявай.
Не съм разбирач, но при тези жеги организмът задържа ли вода? Мисля си, че и това оказва някакво влияние при режим.

Може ... 3-4 дни преди цикъл съм ...
Абе, ще изкарам и втората 12-тица, ама, ако се почне пак да се качва по много след диетата ... Лошо ...

# 602
От картофите е- задържаш вода.Изтегли се след втория ден с пиле и ще имаш минус.Като се консумират бавни въглехидрати като  картофи,ориз,се задържа вода и най-добре да се теглим 2-3 дни след като сме ги яли.

# 603
От картофите е- задържаш вода.Изтегли се след втория ден с пиле и ще имаш минус.Като се консумират бавни въглехидрати като  картофи,ориз,се задържа вода и най-добре да се теглим 2-3 дни след като сме ги яли.
Не съм много съгласна с това. Не мога научно да го обясня,  само практически. Тук съм чела, че картофите точно изкарват водата - и при мен при първите 12 дни, в картофените дни свалих най-много. Освен това съм правила и диетата - 3 дни ориз - 3 дни пиле и 3 дни плодове /при мен бяха зеленчуци/ - мерех се всеки ден, и от ориза също свалях - като цяло за 9-те дни свалих 5 кг.

# 604
Картофите действат диуретично, заради високото съдържание на калий. Едва ли е от тях, освен, ако не си яла два дни само чипс:)) Ще падне този плюс, не го мисли.
Днес си обух едни панталонки, миналата седмица не можех да ги закопчея, сега са ми тапа:)) ще стане работата, усещам:) Мотивирах се много след комплиментите, които получих Sunglasses

Да си отчета втория рибен- кутийка риба тон в собствен сос, една пъстърва във фолио, котлет сьомга на плоча, и малко консерва филе скумрия.
Утре плодчета, заредила съм се стабилно с най- различни Simple Smile
Свиква се сякаш с режима.

# 605
Здравейте!
След 2*12 - без никакви прегрешения - отчитам цели 9 свалени килограма.  Peace
Чувствам се чудесно и няма да се притеснявам да се съблека по бански (утре заминавам на почивка).  Peace
Мисля периодично да си правя по една врътка - ей така за прочистване на организма.   Rolling Eyes

# 606
Здравейте!
След 2*12 - без никакви прегрешения - отчитам цели 9 свалени килограма.  Peace
Чувствам се чудесно и няма да се притеснявам да се съблека по бански (утре заминавам на почивка).  Peace
Мисля периодично да си правя по една врътка - ей така за прочистване на организма.   Rolling Eyes

bouquet и весело да си изкараш почивката.
Първия път я спазвах лесно, след това я почвах и все на втория ден пиле я нарушавах  с някой плод или зеленчук/ нали сега им е сезона дини, пъпеш, смокини, сливи .... след това грозде. Мисля, че за мен е по-подходящо да я подновя с нови сили и без изкушения  Embarassed  октомври и ноември.

Аз също свалям след картофите, задържам на пилето и качвам на зеленчуците, но накрая съм пак с "-" на кг. и на обиколките.

# 607
  • София
Здравейте,
аз съм на първи ден зеленчуци Simple Smile чаках ги с нетърпение след пилето -  Sick
Вчера без малко да съгреша!!! Имах много работа и вече към 15.30 ми стана лошо и викам - ОТИВАМ ДА ЯМ  #Crazy обиколих 4 места и нямаше нищо пилешко и направо се бях запътила към сандвичите обаче викам - НЕ! Поразходих се и намерих - една пържола и едно шишче останали и ги взех и ги изядох. Бях толкова доволна от себе си  Blush
Ох как искам и аз да се похваля с едни 8-10 кг на края.

# 608
След диетата продължавам с този режим:
Скрит текст:

Килограмите изобщо не помръдват +- 200 гр.

# 609
Здравейте.
При мен днес е 4 ден /2-ри пилешки/
Картофките ги ядох само варени с лимон, а пилешкото беше на скара.
Доволна съм, не чувствам глад. Явно ми е дошло времето за диетуване  baby_neutral
Нямам търпение да мине първата 12-ка и да се метна на кантарев  Praynig
Успех на всички   bouquet

# 610
Здравейте на всички и поздравления за започването на диетата. Аз също като милиони хора имам за изчистване едни нищо и никакви 10 килца. Висока съм 165 и тежа 64 килограма. Започнах диетата на В.Ч. на 29 юли и минах успешно двата дни на картофи. За тях ядох общо : около 200 гр варени и 2 порции пържени картофи. Днес ми беше първият пилешки ден Grinning и изядох едно пиле на грил постепенно през деня. Преди малко се осмелих да се кача на кантара и какво да видя - вече съм минус 4 килограма !? :О Видимо няма разлика, но съм ги свалила от някъде. Grinning Утре продължавам с 2 пилешки пържоли. Крайно мотивирана съм да сваля всичко ненужно. Успех и на всички вас. Ще споделя резултата си след 12-тия ден и се надявам да бъда приятно изненадана от себе си. Искам да попитам в зеленчуковите дни какво ядете? Препоръчайте ми нещо, че не си падам много по доматите и краставиците.. Благодаря предварително. Simple Smile

# 611
  • СОФИЯ
... Искам да попитам в зеленчуковите дни какво ядете? Препоръчайте ми нещо, че не си падам много по доматите и краставиците.. Благодаря предварително. Simple Smile
Може да ги сготвиш. На мен любимо ми беше задушени тиквички и моркови, с малко чушки и домат, магданоз, лук/чесън и сухи подправки, малко зехтин. По спомен точно в темата видях това предложение, голямо спасение ми беше, дори студено в бач. Става и постно зеле, но аз не съм му фен. Казват, че все пак е по-добре зеленчуците да са сурови, но аз преценявах за себе си, че така няма да ми се получи. Може и да си направиш кьопоолу.

# 612
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
... Искам да попитам в зеленчуковите дни какво ядете? Препоръчайте ми нещо, че не си падам много по доматите и краставиците.. Благодаря предварително. Simple Smile
Може да ги сготвиш. На мен любимо ми беше задушени тиквички и моркови, с малко чушки и домат, магданоз, лук/чесън и сухи подправки, малко зехтин. По спомен точно в темата видях това предложение, голямо спасение ми беше, дори студено в бач. Става и постно зеле, но аз не съм му фен. Казват, че все пак е по-добре зеленчуците да са сурови, но аз преценявах за себе си, че така няма да ми се получи. Може и да си направиш кьопоолу.

Simple Smile И аз днес на зеленчуци Simple Smile И точно кьополу и печени тълвички хапвах на обяд Simple Smile Сега ще доям тиквичките и ще си направя салатка Simple Smile

# 613
тиквичките с картофобелачка нарязани на лентички стават на чудна салата, подправките са като за таратор

# 614
тиквичките с картофобелачка нарязани на лентички стават на чудна салата, подправките са като за таратор

Тъкмо бях решила да си правя салата от тиквички, даде ми идея! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт