МОНОДИЕТА - тема 13

• 132 070
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Плодовия и аз не бих го издържала сякаш, с какво мога да го заместя, според вас?

Със зеленчуков.

# 631
Смесено плодово зеленчуков не може ли . Доста от зеленчуците са си плодове Grinning

# 632
 с яйца го смени
като Жаклин и аз щях да припадам, студена пот, вие ми се свят и тн
гликемична криза, а не кръвно е според мен

# 633
Аз правех смесен ден - плодове и зеленчуци /сурови/, но на различни хранения - едно само плодове, след 3 ч.. мога да изям 1-2 домата или парче краставица.

# 634
Херц, много тъпо това с припадането, аман вече. Докторът каза ниска кръвна захар, да ама защо, тогава във втори плодов все, когато уж приемам захари от плодовете? Що не припаднах на рибата?
Днес първи млечен, мина чудесно, ядох краве и малко овче домашно с малко ванилия, страхотно, като сладолед беше. Първите дни са ми ОК, вторите по- зорни. Мъжът ми каза, че поне три кила съм свалила, дано познае, ще видим други ден. Коремът ми подут днес от млякото е.

# 635
Днес - първи зеленчуков. Ядох печени тиквички и моркови. Обаче прегреших с една сладка .. Ако гледам от добрата страна поне не бяха повече. Grinning Утре ще съм на домати и краставици.

# 636
При мен днес /2ри/ зеленчуков мина успешно!
С голям зор обаче.. не обичам зеленчуци и това е  Sick
Утре ми предстои рибка, но понеже и нея трудно я понасям за 1 хранене,
пък какво остава за 2 дни, ще я сменя с яйца и така ще си карам.

# 637
  • София
Момичета, днес ми е първи рибен ден, т.е. седми ден. Качвам се на кантара и съм едва -1кг. Супер демотивиращо и отчайващо. Изобщо си чудя дали да продължавам. Кажете някой друг бил ли е така и как са се развили нещата после.

Не издържах и се качих и аз на кантара -  1 кг само надолу!!! Днес ми е 2-ри рибен, вчера една не умрях от едни гадни консерви (нямаше от къде да взема друга). Дано да е от цикъла, защото ще съм много разочарована  smile3516

# 638
Здравейте момичета,
интересува ме дали сред тези от вас които са на диетата на ВЧ има вегетарианци. От близо 2 г. не ям месо. От риба, мляко и яйца не съм се лишила. Та мисълта ми е дали мога да заместя пилето с яйца, защото аз така направих. Но цял ден ми е едно такова никакво, дали постъпих правилно.
Иначе резултата след 2-я картофен ден: -1,5кг.
Спешно трябва да сваля много килограми заради една лапароскопия инак ще ми режат корема. Свалих 9кг миналия месец с безсолната японска и след почивка от 3 седмици(плюскане на корем) ги задържах. От понеделник започнах тази диета, дано да ми подейства добре. Утре пак съм на омлети, очаквам с нетърпение зеленчуковите и рибните дни.
 Успех и от мен на всички дами!
 newsm51

# 639
Пилето можеш да смениш или пак с риба, или с извара или с яйца. Важното е да е белтък, заради ротациония принцип на диетата, въртят се въглехидрати с протеини. Най- просто казано.
Аз се чувствам чудесни на втори картофен. Следват два на риба, няма да си причинявам пилето пак, не го ям по принцип, затова ще го сменя с риба.

# 640
  • Някъде на път....
Хайде и аз тук.  Peace
На монодиетата на ВЧ съм вече трети ден.
Изкарах двата картофени, днес ми в първи ден пиле.
Не съм много обнадеждена относно резултата, не знам защо...  newsm78

# 641
За две врътки по 12 дни съм -6 кг...доволна съм.Имах два дни в които вечер наруших диетата и на единия картофен ден на втората врътка хапнах едно манго и малко грозде.
Сега ще почивам 2-3 дни и после започвам пак диетата.

# 642
Браво, Сирена! Аз ако сваля шест за 24 дни ще викам ура:)
Илиева, работи режимът не се обезсърчавай още от начало, успех!

# 643
  • София
И аз съм на първи ден пилешко Wink Толкова да обичам картофи и толкова по едно време да не исках да ги видя Laughing Laughing Laughing Аз си нямам кантар тука и се радвам, че няма да се изкушавам да се меря. Малко се притеснявам как ще преживея рибния и млечния период ама ще избутам някак предполагам. След първия цикъл ще се похваля кви са резултатите при мене Wink

# 644
здравейте, аз съм нова в сайта и от днес 08 август започвам диетата... дано да има ефект и да споделяме мнения, моля влизайте по-често Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт