МОНОДИЕТА - тема 13

• 132 086
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, омазах яко втория плодов, яко! Много ме е яд, ама минало свършено. Пак ми стана лошо днес и изядох една салата със малко сирене и кашкавал:(( Забарвям го и продължавам, дано не се отрази фатално на свалянето. Не мога да се понасям!

# 616
Ти за втори път я почваш диетата и все се дъниш. Crazy
Имай малко воля.
Как ти става лошо?
Пий вода, пий чай, ще ти мине.
Не се нахвърляй на ядене веднага.

# 617
Здравейте,
От понеделник съм на една моно диета, която бяха препоръчали на майка ми, правя я сигурно за четвърти път.
Тя е както следва:
Понеделник: плодове
Вторник: ориз
Сряда: месо
Четвъртък: яйца
Петък: млечни
Събота: зеленчуци
Неделя: месо

И уж се яде до 14 часа, но аз като съм на зеленчуци и плодове, ям поне до 16.
До момента имам свалени малко над 3 кг,  но се чудя дали от жегата не задържах течности, не може току така 3 кг за 5 дни  newsm78. Започнах от 54,900 и днес бях 51.500.

И на мен обаче този път ми става по-зле и нямам хич енергия. А не работя, не се занимавам с кой знае какво и ходя като умряла риба. А предните пъти работех, ходех свежа на работа, нямах проблеми. Уф...

Тук всички ли правите на ВЧ режима?

# 618
Дева, да миналия път пак на втория плодов сгреших. Пада ми кръвното много рязко, сближавам границите и припадам, обикновени пия айрян със сол и съм ОК. Мился че, когато съм само на плод нямам прием на соли и затова така става. По време на 90- дневната, всеки четвърти ден е плодов, нямах проблеми. Ама сега нещо, жегата, много физическо натоварване и подгънах капачките. Воля имам по принцип, свалих доста килограми, боря последните 5:)

# 619
Хайде, не се предавай! Grinning

# 620
Е, как никакво отказване, продължавам си утре с айряна и други ден и после пак картофки:)

# 621
На мен днес ми е 5-ти ден /1 зеленчуци/
Това ще са ми най-гадните дни.
От зеленчуците обичам само краставици, зелени чушки и настърган морков.
Отделно не ям сол и зехтин..
Та цял ден хрупам сурови краставици и зелени чушки като някое зайче  Laughing
За щастие, не ми е зле, не съм отпаднала - ходя си всеки ден на фитнес и нямам проблеми  Peace
Дано на 12 ден кантара да ме зарадва  Praynig

# 622
  • СОФИЯ
Аз пък искам да чуя отзиви след диетата.
Странно, но аз удържам свалените кг. Имах нормален + след 15 дни на морето = лошо зверско хранене. След това, вече 2 седмици, не правя нищо полезно. Върнах се на стандартния си режим без закуска. На обяд ям голяма порция, вечер не ограничавам количеството, но едно.
Някак обаче чувствам заобляне в обиколките, а кантарът не го осъзнава.
Та как сте след някоя монодиета?

# 623
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
JACKLIN, и аз в първата врътка се чувствах много зле на плодовите дни ... Пия хапчета за високо кръвно, а в плодовите дни събирах границите и кръвното ми се движеше в рамките на долна 60/70 горна 90/100 при положение, че хапчетата са ми изписани защото долната граница ми се движеше все на 90/95, а горна 130/140 ... Много ми се виеше свят в тези дни ... Сега следващата седмица в сряда и четвъртък са плодовите ... Не знам как ще мине ... И намалих самосиндикално, поне докато мине диетата и огромните горещини, хапчетата по 1/2 ... Сега вече 5-ти ден съм все кг., които имах след първите 12 дни ... Може би, защото очаквам днес/утре и МЦ ... Почти съм се обезверила, но пък съм си наумила, че ще докарам докрай нещата с втората врътка ...

# 624
Аз пък искам да чуя отзиви след диетата.
Странно, но аз удържам свалените кг. Имах нормален + след 15 дни на морето = лошо зверско хранене. След това, вече 2 седмици, не правя нищо полезно. Върнах се на стандартния си режим без закуска. На обяд ям голяма порция, вечер не ограничавам количеството, но едно.
Някак обаче чувствам заобляне в обиколките, а кантарът не го осъзнава.
Та как сте след някоя монодиета?

Няколко пъти пиша, дано не ставам досадна.
Не само задържам, а дори свалих още 1 кг, защото се придържам към разделно хранене.
Също не закусвам, но аз и преди не закусвах.
На обяд ям нещо леко, ако хапвам сладко, също е до обяд.
Вечерята ми е салати и протеини.

# 625
  • Варна
Момичета, днес ми е първи рибен ден, т.е. седми ден. Качвам се на кантара и съм едва -1кг. Супер демотивиращо и отчайващо. Изобщо си чудя дали да продължавам. Кажете някой друг бил ли е така и как са се развили нещата после.

# 626
Да дам и аз отзиви след 2*12 с три дни почивка - много съм доволна, имам чувството, че постефектът  при мен е по-силен дори от самата диета.
Имам чувството, че стомахът ми се сви и  в момента се засищам с много малко храна, сладко и месо дори не ми се дояждат, а аз съм изключително лаком човек и не мога да повярвам, че го пиша. Ядат ми се само плодове и зеленчуци, сирене и кашкавал, това и консумирам, надявам се това да си ми остане в основни линии и начин на хранене за напред, защото се чувствам лека като перце.
Успех на всички, които са на режима в момента, стиснете зъби, защото наистина си струва.   bouquet

# 627
След първите 4 дни (картофи и пиле) съм на минус 4 килограма. От 64 кг. съм на 60кг. Днес ми е първият зеленчуков и съм се заредила с печени тиквички, моркови и чушки.

# 628
paganne, и при мен така стана.
Едно, че ми се сви стомаха, ям съвсем малки количества, второ - че не ми се поглежда сладко, а това ми беше голямо изкушение преди. Blush

# 629
Плодовия и аз не бих го издържала сякаш, с какво мога да го заместя, според вас?

Общи условия

Активация на акаунт