МОНОДИЕТА - тема 13

• 132 429
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • У дома
Добро утро дами, аз съм в потрес, тежа повече отколкото започнах диетата #Crazy Днес 4-ти ден, минали са ми два К.М. и два зеленчукови Shocked Днес се чудя да продължа ли въобще, обезмисли ми се резултата от водният на луната #Cussing out #Cussing out #Cussing out Дами, случвало ли ви се е? Днес би трябвало да е яйца, но реших да го направя месен, направо незнам какво да правя, мноого ме е яд #2gunfire
Лек и усмихнат ден на всички Hug

# 166
Genni, на коя диета си? И какво е КМ?

# 167
  • София
 Genni,

aми точно лунуването ти е проблема. Ден на вода, свалила си само водата, която се наваксва за норматив още на следващия ден. И киселото мляко често подува, а при зеленчците винаги се задържа.
Изкарай 2 дни на протеин (ти ли обичаше риба?) и пак ще си говорим. Stop
След гладуване така се получава. Един ден на вода можа само малко да изхвърли токсини, но и това не го вярвам. Аз съм правила тридневен детокс, след което за един ден си върнах всичкото свалено.
Вече не си причинявам такива неща, защото след всяко подобно гладуване, метаболизмът ми става все по-зле.

# 168
Genni,

aми точно лунуването ти е проблема. Ден на вода, свалила си само водата, която се наваксва за норматив още на следващия ден. И киселото мляко често подува, а при зеленчците винаги се задържа.
Изкарай 2 дни на протеин (ти ли обичаше риба?) и пак ще си говорим. Stop
След гладуване така се получава. Един ден на вода можа само малко да изхвърли токсини, но и това не го вярвам. Аз съм правила тридневен детокс, след което за един ден си върнах всичкото свалено.
Вече не си причинявам такива неща, защото след всяко подобно гладуване, метаболизмът ми става все по-зле.
Bolle, абсолютно на същото мнение съм, отказах се и от детокс и от лунуване и от плодуване, свалям само вода, и после за един ден връщам всичко без да се тъпча, най-много два #2gunfire затова се закотвих тук, защото е за по-дълъг период и пак ме притеснява после какъв режим да избера, защото съм наясно, че върна ли се към лошите навици ще се обезсмисли цялата работа Confused
Аз днес след един ден на риба си свалих плюса и съм доволна, да видим натам как ще е. tooth
Много ми скочи кръвното днес, нещо шашаво ми е, чакам плодовите и млечните дни, четох, че всички свалят кръвното на тях.Моето по принцип играе, но по-скоро проблема ми е, че събирам границите, а сега високо, то аз и главно затова почнах тази диета, защото съм убедена, че килата ми действат зле здравословно, не само естетически, така че ми е важно да отслабна и съм сериозна.Изнудих половинката да ми купи страхотен спинбайк, а не мога да го карам, с тези проблеми с кръвното, може и да ми се смеете, но възлагам големи надежди на тази диета Blush

# 169
  • Yambol, Yambol, Bulgaria
Да се похваля след първите 12 дни от диетата на В.Ч. съм -7.500кг от днес започвам втората врътка.Искам само да попитам понеже беше голям ужас на киселото мляко може ли вместо него да ям плодове или зеленчуци незнам кое е по подходящо?

# 170
danito86, аз бих го заменила с извара, все пак е млечен протеин Peace

# 171
  • У дома
Дами, днес няма да са яйца, смених ги с месо (свинско филе-това ми се ядеше, и просто не се издържа, аз си падам по мръвките, обичам и рибка, но днес месото просто надделя). Моно-то е от първата страничка, правила съм подобно, да не кажа същото преди доста време имаше поразяващ резултат, да не забравяме че бях и на 17 hahaha Joy Както и да е, ще си изкарам моното - в събота свършвам, пък после ще видим, за лунуването правя го малко да поизчистя плюсовете и малко за пречистване, ако съм прегрешавала с смесването Blush
Дани, чудесен резултат, много ли имаше да сваляш, това са много кг за 12 дни. Браво Hug
Дами, как се справяте с кожата, която се отпуска newsm78

# 172
Офф, не се яде тая риба SickВчера сигурно съм на 150г риба, днес дотук са няма и 50, не мога да я ям, а знам, че трябва да се яде, за да се отслабва, идеи?
Genni, аз мажа разни антицелулитни гелове, ама засега още не съм отслабнала толкова, че и да увисна, не виждам ефект, само корема ми се поприбра малко Blush

# 173
  • У дома
jedira, каква риба? За сьомга вчера писах, а иначе хапвам тон, с малко лимонов сок, зехтин,черен пипер и сол. Но аз по принцип обичам риба, направи си скумрия на скара, също е вкусно. Аз днес се "налапах" с свинско филе (утре имам РД и ще ядем пържоли, та затова и днес филе, нали по два дена моно карам, вместо яйца, пък и яйца повече от три на ден не е полезно, а с три ще пукна от глад)
За кремове питам, защото аз вече съм -15кг(от януари т.г.), а от раждането -26кг (края на май мин.година), е кожата ми стои една празна на тумбака, мажа се и аз с един крем, но кожата стои леееко набръчкана на корема, ръцете и краката съм ги овлдяла. От вчера започнах и едни упражнения, днес не мога да мръдна hahaha Joy

# 174
  • София
Аз салбея толкова бавно, че поне увисване се надявам да няма Crossing Arms
Избягвам да мажа цялото тяло с лосиони, защото бая химия влиза през кожата с тях. Понякога ползвам масажен мега мазен крем, понеже имам силиконова вендуза и си правя антицелулитни с нея. Обаче боли бая и е трудоемко, а и има опасност да се напукат капиляри. Бях си забъркала едно, но ми свърши.
В някакъв био..уж крем си добавям домашен зехтин, бадемово масло и арганово. Може и кокосово. Все е по-малко химикали. Хм..ще взема да си купя кокосово масло от някой био магазин и ще се мажа с него след баня и като съм си в нас разбира се, че на тея жеги надали ще е много удачно.

Аз за рибния мислих основно да карам на консерви тон. Вчера купих от лидл някакви скъпи филета тон в мазнина от италианската седмица. Хич не съм по рибата освен на суши  Mr. Green Или сафрид по морето.
Също може миди, скариди, октоподи, калмари

# 175
  • У дома
Боле, говори ми на мен за Суши, умирам за него, мога да го ям нон-стоп Embarassed

# 176
  • София
Боле, говори ми на мен за Суши, умирам за него, мога да го ям нон-стоп Embarassed
Аз съм пристрастена! Зимата не минаваше седмица без двудневен суши пир съб. и неделя ooooh!
Правя домашно суши.

# 177
Genni, и аз на риба тон с лимон и зехтин откарах вчера и днес, сега ще пека лаврак на скарата, но вече не съм сигурна дали ще мога да го ям Sickдругия път възнамерявам да си взема пушена сьомга, не очаквах да ми е гадно, една консерва риба тон обикновено оправя работата Laughing
Поздравления за свалените килограми, затова при теб вече се забавят нещата, не се учудвай, ще стане Peace

# 178
Алоха! Я кажете има ли ограничение за храната? Примерно 3 хранения или 4 на ден. Мното пъти се храних и все режимно. Салатата само един вид ли трябва да е?

# 179

Привет, момичета, слагам кафенце Hug
Щък, не е нужно, всякакви зеленчуци може, по колкото искаш на ден, можеш и задушени зеленчуци да хапваш, без картофи Peace
Аз снощи прегреших, е няма такъв глад на тая риба, за 2дни 150г риба, не устисках, изядох две бисквити, другия път си мисля някаква пържена риба да измисля, или на скара, снощи лавлака на скара беше супер, ама ми беше и зле от кръвното, та се изложих късно вечер Rolling EyesВъпреки това съм още 500г надолу Heart EyesДнес се радвам на плодовия ден, ще ми дойде добре yes
Забравих да кажа, и аз правя суши, домашните го обожават  chef
Желая ви хубав и отслабващ ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт