МОНОДИЕТА - тема 13

• 133 261
  • 740
  •   1
Отговори
# 270

smile3501    аз се надявам след първата дванайсетица за се похваля поне с -4кг.
Какъв вит.С пиете - от апмули или от блистер? Ако е от блистер по колко хапченца с аспирина?

Ще се похвалиш с минуси  Peace
Аз пия по една таблетка от този http://www.farma.bg/product/471/tsitrovit-vitamin-s-citrovit-vit … h-10-actavis.html

# 271
вместо вечеря.....от 16 март до сега съм направила 3 врътки по ВЧ, с доста прегрешения и дълги почивки- резултат до момента затвърден -11 кг..... в момента пак съм в нова 12-ка/ този път съм амбицирала за участие и мъжете в семейството:)/....днес- пиле....със сигурност диетата е резултатна, дори и в случаи като моя/ волна програма:)/

Какъв вит.С пиете - от апмули или от блистер? Ако е от блистер по колко хапченца с аспирина?

Аспирин не пия...пия комбинирани витамини / разкрасяващи Simple Smile/

# 272
keidi, чудесен резултат, поздравления!
Аз днес съм на салатки, не ми се яде особено, сигурно заради жегите WinkСлед втория ден на пиле съм още -500г, доволна съм, иска ми се за оставащите 8 дни да сваля още 2кг, за да видя 7-ица на кантара, дано да ме зарадва диетата, но нищо не мога да предвиждам, само се надявам Praynig
Glamur, аз пия на ампули, но съм много несериозна и не го пия редовно, аспирин не пия изобщо Laughing

# 273
Аспирин и аз няма да пия. Днес ми е първи ден-пробвах-боли ме стомаха от него.За витамин С и на мен ми е интересно ако е на таблетки по колко?
Седя си сега ,хапвам си пържени картофки и въобще не се чувствам на диета  Grinning Обичам картофи,дано ги обичам и след 2 дни,всъщност няма нещо от диетата което да не обичам ,то сигурно и за това съм дебела  Simple Smile Мисля да направя две по 12 и тогава да се меря пък ще видим ,то от "мисля" до "направих го" балкан разлика .
Лек и режимен ден дами!

# 274
Някаква идея с какво да заменя плодов ден на ВЧ? Направих я 12 дни свалих 3 кг и искам да повторя, но плодовите два дена много зор видях, виеше ми се свят, прималяваше ми просто бях без сили едвам ги издържах и то с няколко лъжици мед. Чудя се дали да не ги заместя със зеленчуци отново?

# 275
Включване от днес - втори ден на зеленчуци ми е направо супер. Вчера и днес ям домати и краставици, на салата, с малко зехтин и сол. Снощи си изпържих и тиквички на тигана, без брашно, с малко мазнина и хапнах, супер е да не ям месо. Утре ще видя как ще е рибата. Обичам риба, но още се чудя каква да си купя. Тази вечер ще хапвам печени тиквички с малко чесънче и домати, копър и магданоз. По принцип се слага и кашкавал в рецептата, но аз ще го пропусна Simple Smile

Днес сутринта обаче си изцедих един лимон в бутилка с вода от литър и половина и до обяд пих от нея, а следобяд си направих още една. Много обичам вода с лимон. Дали от това или заради липсата на месо втори ден, днес не ми се повръща, не ми е причернявало, изобщо чувствам се много добре. Не виждам промяна в дрехите и във фигурата, но ще се премеря чак като свърши първата дванайсетица.

Сериозно обмислям да махна месото от диетата и да го заменя с яйца, например.

# 276
Хайде и аз да си споделя резила ...
Така , започнах на 73 кг . На 23-тия ден заковах на 65 кг !!! Дойде 24-тия , умазал до безобразие !!! Двата дни почивка , първия - рождения ми ден , втория - захранена до пръсване !!!
Кантара днес 67 кг !!!
Днес трябваше да започна . На обяд добре - картофи , после ...... после няма да ви казвам какво плюскане падна !!!!
Искам някой да ми се скара да продължавам !!! Дали ще е проблем , че се събраха повече дни почивка ?!?
Мечтата ми все още не е недостижима - 55 кг !!! Само някакви си десетина килца останаха !!! Имаше момент , в който бяха 25 !!!!!!!!!
Имам следния въпрос . След като ми се скарате и вкарате в ред отново , след втората 24- ка да направя ли едно японско чудо , за да се видя най-накрая 55 кг и след това любимата 90дд , т.е да спазвам не съвсем стриктно режима за несмесването на храните ??? Моля ви вкарайте ме пак в редиците , че докато се прибера в Бг трябва да съм влязла в ред , че иначе обявявам бойкот и няма да се прибирам !!!

# 277
Ха-ха, Tianeli, карам ти се HugХайде от утре сериозно, ако искаш да постигнеш целта ще успееш!Виж колко много си постигнала, видяла си, че диетата работи, няма нищо лошо, че си направила по-дълга почивка, според мен така си успяла да разбуташ метаболизма, защото след свалени толкова килограми вече по-трудно се лъже и спира да пуска, сега като почнеш ще имаш по-добър резултат.Точно резултата ще те стимулира, трудни са само първите дни Hug

# 278
Момичета как приготвяте пилето дайте идеи,че ми се повруща от просто варено пиле и така прецаквам всеки път диетата...  smile3511

# 279
  • СОФИЯ
Момичета как приготвяте пилето дайте идеи,че ми се повруща от просто варено пиле и така прецаквам всеки път диетата...  smile3511
Пържено, на грил, крилца на фурна.

# 280
Ха-ха, Tianeli, карам ти се HugХайде от утре сериозно, ако искаш да постигнеш целта ще успееш!Виж колко много си постигнала, видяла си, че диетата работи, няма нищо лошо, че си направила по-дълга почивка, според мен така си успяла да разбуташ метаболизма, защото след свалени толкова килограми вече по-трудно се лъже и спира да пуска, сега като почнеш ще имаш по-добър резултат.Точно резултата ще те стимулира, трудни са само първите дни Hug

Tianeli, идвам и аз да ти се карам, щом трябва Grinning Стягай се и успех Peace

С малки или големи почивки, с прегрешения или без, важното е да регистрираме минуси и всяка от нас да изпълни целта си. Правим нещо само и единствено за себе си, така че ще успеем!

sweet_maminka,  печено на скара, тиган, във фурна, задушено с малко олио и вода, има варианти Peace

# 281
Днес не издържах и аз се притеглих след 4 дена -1кг.След вчерашните печени пилешки бутчета днешната салата от домати и краставици ми дойде доста освежаващо Grinning,но за утре може и аз да направя печени тиквички  chef,обожавам ги Heart Eyes.
Аспирин не пия,но за вит.С може и да опитам на таблетки,но незнам дали ще има същия ефект като комбинацията асп. + вит.С newsm78

# 282
Проработи !!!! Трябва да бия резултата от първите 24 дни !!! Нахъсвам се вече !!!!

# 283

Tianeli, идвам и аз да ти се карам, щом трябва Grinning Стягай се и успех Peace

С малки или големи почивки, с прегрешения или без, важното е да регистрираме минуси и всяка от нас да изпълни целта си. Правим нещо само и единствено за себе си, така че ще успеем!

sweet_maminka,  печено на скара, тиган, във фурна, задушено с малко олио и вода, има варианти Peace
Започвам да се амбицирам все повече и повече !!! Супер сте момичета !!!  bouquet

# 284
  • софия
След първи пилешки съм - 1.400.Днес пак пиле.

Общи условия

Активация на акаунт