МОНОДИЕТА - тема 13

• 132 423
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Аз снощи прегреших сериозно. Заради МЦ явно хормоните полудяха и ми падна пердето. Въпреки това имам малък минус след рибата. Продължавам с диетата въпреки нарушението, дано то да ми е за последно.
И аз така направих на втория рибен ден вечерта EmbarassedИ аз имах минус, но след това като че ли нещата се забавиха Sad
След вчерашния пилешки ден съм 500г надолу, разкарах плюса от картофения ден,(качих малко след едни по-мазнички задушени картофки за втория картофен Sad) дано най-после да почнат да падат некви кила, че започнах да се отчайвам noДнес втори ден на пиле, не ми се яде изобщо, май направо ще вечерям, знам, че трябва да се яде, обаче ми е много горещо и пилето не ме привлича хич..Имам едно парче от вчерашното печено пиле, ако случайно успея да се насиля малко по-късно това ще се яде.Чакам утре салатките с нетърпение eat
При мен започнаха да се забелязват разликите по дрехите още на 3-4 ден, сега от няколко дни кантара не мърда надолу, но влязох в още един панталон от специалния рафт на гардероба и видимо всички ми казват, че съм свалила GrinningДа ви кажа аз как започнах тази диета, моя роднина все е на диета и все една и съща си стои от години, каза ми, че прави тази диета и аз си го пуснах покрай ушите по обясними причини Mr. GreenРазликата забелязах изведнъж когато тя вече беше на втората врътка, все едно за три дни изведнъж отслабна видимо, а тя всъщност свали 7кг на първата и 3 на втората врътка, общо 10кг.Така се амбицирах и аз започнах Simple SmileТя сега е на разделно хранене и задържа сваленото, така че и аз трябва да успея Naughty

# 256
Ей jedira да знаеш само как се зарадвах на писаното от теб. И аз  се боря с едни 7кг от година и половина ииии   нЕма сваляне.  Пиши след втория цикъл общо колко свали.

# 257
Сваля се, определено. И трябва да се мисли как ще подредим храненето след това, за да се задържат килограмите. Разделно хранене е добър вариант. Хранене тип 90 ДД също. Нисковъглехидратно хранене в по-олекотен вариант също.

Аз се чувствам прекрасно с тази диета. Да, еднообразна е, втория ден ти писва, определено. Но (повтарям се) аз лично се чувствам прекрасно физически - имам енергия, спокойна съм, няма главоболие, треперене, прималяване. Лесна е за спазване - правилата са простички. Успявам да я съчетая с ежедневието на семейството, без да се налага много да се тормозя.

Притесняваше ме много аспирина с вит. Ц на гладно. Взех разтворим аспирин комбиниран в витамина, понасям го екстра.

Аз имам много за сваляне, така че видим ефект още няма. Кантара ме радва с минуси, шкембето леко се прибира, засега обаче си го забелязвам само аз. Надявам се при втората врътка да почне видимо да ми личи, имам нужда.

Кафето го пия с мляко, не мога чисто. Следобедното кафе ме спасява от по-сериозни нарушения на диетата, така че така ще го карам засега.

# 258
Благодаря за отговорите.
На мен обаче диетата нещо не ми действа добре. Чувствам се много зле, причернява ми, вие ми се свят, нямам сила. И преди съм била на диета, но толкова зле не ми е било. Да не говорим, че почти непрекъснато ми се повръща, а бременна не съм със сигурност Simple Smile
Кръвното ми днес е ОК, но на няколко пъти следобяда ми причерня и сериозно се изплаших, вчера също ми причерняваше на няколок пъти. Ще видя как ще съм до края на седмицата и ако продължава да ми е толкова зле, ще я спра. Определено не се чувствам добре. Имам притеснения, че кръвната ми захар пада много. Утре ще взема да я измеря.
Днес ми е втори ден на зеленчуци и като цяло ми действат добре, не изпитвам нежелание да ги ям както с пилето, напротив, много ми липсваха. Аз по принцип рядко ям месо, а вече може и съвсем да го откажа.

# 259
Дрън, това не е твоята диета. Ясно е. Не се мъчи.

90 дневната диета пробвала ли си? Аз лично не свалям с нея, но масово са много доволни от резултатите с нея и е разнообразна откъм храни.

# 260
дрън, и аз имам проблеми с кръвното и писах по-рано, че имах кризи в началото на диетата, или вдигах много високо кръвно или пада, но събирам границите.След 7-8 ден обаче като че ли се нормализира и дори спрях лекарствата за кръвно, ако ти пада кръвното защо продължаваш да пиеш хапчета за високо кръвно?Четох на много места, че диетата действа по този начин, особено след плодовите дни и киселото мляко всички казват, че свалят и спират лекарствата.Което е добре, една от целите ми беше това, аз писах преди Simple SmileАко не се чувстваш добре обаче спирай диетата, ти най-добре можеш да си прецениш Hug
Аз се чувствам прекрасно с тази диета. Да, еднообразна е, втория ден ти писва, определено. Но (повтарям се) аз лично се чувствам прекрасно физически - имам енергия, спокойна съм, няма главоболие, треперене, прималяване. Лесна е за спазване - правилата са простички. Успявам да я съчетая с ежедневието на семейството, без да се налага много да се тормозя.
........
Сбъдваща мечти, и аз така  bouquet

# 261
Не се сваля кръвното за постоянно. Тази сутрин беше високо и се наложи да ги пия. Един ден е високо, един е ниско, май зависи от храната и дали от нея се задържа вода или не. 90-дневната съм правила, но не я завърших, а и темпото ми на работа тогава беше по-различно и ми беше трудно да я спазвам. Ще изкарам една дванайсетица и ако продължи да ми е зле, ще я спра. Може и жегите да са проблемът, защото и вчера и днес ми се наложи да тичам по задачи точно в най-горещото време.

# 262
Айде и аз във вашите редици. Отдавна не съм била на диета ,не защото съм слаба а защото ...незнам защо ...в живота ми имаше по важни проблеми и така . Правила съм 90 дневната с много добър успех и затова вярвам че монодиетата е за мене.
Стартирам от 85 кг при ръст 164см ,цел ....нямам цел,просто да се почуствам по-добре в тялото си Simple Smile
Ами това е,успех на всички !

# 263
  • софия
След двата картофени дни съм - 600гр.Днес пиле.Взела съм бутчета и крилца.

# 264
хайде и аз да докладвам: Днес приключвам третата 12-тица. 
Всъщност, последната врътка ми беше по-скоро за захранване - пак спазвах два дни картофи, два дни пиле и т.н., но си позволявах картофени кюфтета, сирене към салатките, миди с чаша бяло вино и т.н. Не качих нищо, даже свалих около 1 кг.

Общият резултат от 38 дни на диета (два дни почивка между първата и втората 12-тица) е - 9 кг.!!!
Сантиметрите са много повече, а усещането да вляза в късата си пола и да не се чувствам ужасно е повече от фантастично!!!!

Сега спирам за малко, защото утре заминаваме за морето, когато се върна ще продължа отново!

Успех, момичета, не се отказвайте, след две седмици ще докладвам как ми се е отразило морето на постигнатите резултати. Laughing

# 265
Чудесен резултат и колко на време, точно за морето! Браво!

# 266
Ако е монодиетата на В.Ч.   В интервюто си казва, вино може, но бяло и по една чаша на вечер.
http://www.osata.eu/lifestyle/svetski-klyuki/top-dietata-na-vany … uznavaemost-2684/

Информацията в тази статия е непълна и не съвсем точна. Единствените "разрешени" напитки са кафе и чай без захар  Peace

Ехоооо, отдавна не съм се включвала:)
Да кажа нещо по повод бялото вино - когато ми се прииска пийвам по чаша или две сухо бяло вместо вечеря.....от 16 март до сега съм направила 3 врътки по ВЧ, с доста прегрешения и дълги почивки- резултат до момента затвърден -11 кг..... в момента пак съм в нова 12-ка/ този път съм амбицирала за участие и мъжете в семейството:)/....днес- пиле....със сигурност диетата е резултатна, дори и в случаи като моя/ волна програма:)/

# 267
  • Атлантис, Галактика Пегас
След два дни картофи... -1.5 кг. Учудена съм. Диетата караме двама с половинката. Той е минус 600грамма. Днес сме на пиле- бутчета.  Wink

# 268
keidi, браво за резултата и приятна почивка  bouquet

резултат до момента затвърден -11 кг.....
Ето тази думичка много ми хареса  Simple Smile Поздравления и за твоят резултат  bouquet

Днес втори ден плодове, нямам никакъв апетит и се наливам с фрешове.

# 269
вместо вечеря.....от 16 март до сега съм направила 3 врътки по ВЧ, с доста прегрешения и дълги почивки- резултат до момента затвърден -11 кг..... в момента пак съм в нова 12-ка/ този път съм амбицирала за участие и мъжете в семейството:)/....днес- пиле....със сигурност диетата е резултатна, дори и в случаи като моя/ волна програма:)/

smile3501    аз се надявам след първата дванайсетица за се похваля поне с -4кг.
Какъв вит.С пиете - от апмули или от блистер? Ако е от блистер по колко хапченца с аспирина?

Общи условия

Активация на акаунт