МОНОДИЕТА - тема 13

• 132 422
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Фея Кръстница,

БМ съм си го изчислявала в няколко сайта малко по-сложно на база възраст, ръст, кг., активност и др.
Това за задържането на вода в белтъчни дни го чувам за първи път. Аз в безвъглехидратни дни се обезводнявам сериозно и това е абсолютно винаги, а в дни на салати или плодове - точно обратното.
Понякога имам наистина сериозни плюсове. Друг е въпросът, че пък на картофените дни също махам доста вода.

Целулитът личи мааалко по-малко, когато сме понапомпани Mr. Green и изпънати. Ако се спортува по-серизно, мускулът върши тази работа. Ако обаче част от неравностите по кожата са мастни клетки, то има подобрение при отслабването. При мен е така, а имам БРУТАЛЕН целулит Tired

# 241
Bolle, при повишен прием на белтъчини GFR маркерът се качва. Това значи, че бъбреците работят много по-усилено, за са пречистват кръвта от токсини. Ако белтъчините са твърде много, бъбреците не могат да смогнат и се забавя изхвърлянето на водата.

GFR тестовете, за които съм чела, са били правени като част от проучвания при хора с всеяднен режим на хранене. Сиреч говорим за увеличаване приема на животински протеин.

Не съм попадала на такива изследвания при вегетарианци, но обикновено те имат по-ниско ниво на белтъчинен прием от това на всеядните.

# 242
 Simple Smile благодарение на вас момичета и аз ще я почна монодиетата. Но пьрво ще мина курс от 7 дена на диня и сирене

# 243
 Flutter
Привет на всички
От утре и аз идвам картофиииииии Crazy

# 244
Имам питане - кога имахте видими резултати и усетихте по дрехите, че сте свалили килограми? Аз съм хипертоничка и освен хапчетата за високо кръвно, пия и диуретик, защото иначе задържам много вода, подувам се и вдигам високо кръвно. Та не изхвърлям вода повече от обикновено, а оставам с впечатлението, че първите дни всички изхвърлят много вода. Днес ми е четвърти ден и не усещам никаква разлика в дрехите, а нямам голям апетит, пия си около литър и половина вода на ден и последното ми ядене е около 18 ч., за деня имам три хранения, просто не ми се яде повече.
Днес кръвното ми падна много и ми беше много зле, но предполагам, че и горещините имат вина за това. Утре ще намаля дозата на лекарствата за кръвно, за да не колабирам някъде. Бях решила да не се тегля, но май утре ще го направя, само ме е страх да не би да няма ефект от диетата и да се откажа.

# 245
  • хасково
Здравейте,  момичета!  Чета ви ,всеки ден, действате ми много стимулиращо.Благадаря Ви! Днес ми е 6 ден, зеленчуци. Въпроса ми е дали мога да ям печени чушки и трябва ли да спазвам три храненета на ден, защота аз ям катох огладнея да речем краставици, после морков и така т.е. похапвам си през целия ден.  Останах с впечатление че няма ограничения за количеството.
Благодаря предварително за отговорите!
Пожелавам ви усмихнат ден и много минуси!

# 246
Дрън, при всеки е индивидуално. При някои свалянето почва веднага, при други е по-бавно.

Станкова, може печени чушки, може и повече броя хранения на ден, не се ограничават количествата.

По-горе имаше въпроси за подправки - разрешени са. Вино - не.

Аз снощи прегреших сериозно. Заради МЦ явно хормоните полудяха и ми падна пердето. Въпреки това имам малък минус след рибата. Продължавам с диетата въпреки нарушението, дано то да ми е за последно.

# 247
Добро утро  Hug

Първи ден плодове Simple Smile

Дрън, това е строго индивидуално.
Аз забелязах промяна в дрехите вчера - 8ми ден.

# 248
Включвам се да се отчета втори ден картофи, вчера се справих чудестно, нямам прегрешения.
 При мен са трудни първите 3 дни на всяка диета така че издържа ли ги тях значи ще се справя нататък.
 Успех момичета не се отказвайте, слабейте   bouquet

# 249

По-горе имаше въпроси за подправки - разрешени са. Вино - не.

Ако е монодиетата на В.Ч.   В интервюто си казва, вино може, но бяло и по една чаша на вечер.
http://www.osata.eu/lifestyle/svetski-klyuki/top-dietata-na-vany … uznavaemost-2684/

# 250
Ако е монодиетата на В.Ч.   В интервюто си казва, вино може, но бяло и по една чаша на вечер.
http://www.osata.eu/lifestyle/svetski-klyuki/top-dietata-na-vany … uznavaemost-2684/

Информацията в тази статия е непълна и не съвсем точна. Единствените "разрешени" напитки са кафе и чай без захар  Peace

# 251
Здравейте,днес карам 4ти ден,на печено пиле съм.Не съм се теглила,не съм се мерила откакто съм започнала и плюс това съм в цикъл и.......надявам се след като ми свърши да се притегля и да се зарадвам с "-" Praynig

# 252
Виното за мен не е кой знае какъв проблем, така че ще карам без него.
Днес забравих да пия сутринта аспирин и вит.С ампула, може ли сега преди ядене?

# 253
  • СОФИЯ

Информацията в тази статия е непълна и не съвсем точна. Единствените "разрешени" напитки са кафе и чай без захар  Peace
В това описание липсват и дните на зеленчуци. Не е посочено и че един вид храна се повтаря по два дни.

# 254
Днес забравих да пия сутринта аспирин и вит.С ампула, може ли сега преди ядене?

Може  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт