МОНОДИЕТА - тема 13

• 133 277
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Сбъдваща мечти, и моята програма е подобна, имам по-скоро 20, които трябва да махна, но сега съм сложила точката на 10, пък после ще я преместя, от много време си ги нося и не очаквам да изчезнат с магическа пръчка с диета за 1 месец, но колкото успея толкова.В момента съм по-малко кила, отколкото бях миналата година, така че съм доволна и продължавам Heart EyesНе ми тежи диетата, само си мисля дали да правя трета врътка или да сменя със Скарсдейл от гледна точка на това, че организма свиква с една и съща диета и е добре да се сменят режими за по-добър резултат.Ще го измисля, имам още 7 дни до края на втората 12-ица и дотогава трябва да съм решила как да продължа newsm78
дрън, това се казва правилно отношение  bouquet

# 301
Здр момичета и аз съм на диетата на ВЧ и съм на 4-ти ден пиле, ужасно е и сум на косъм 3-и пъти да спра  но за сега удържам фронта много съм несериозна и ме е яд на мен #Cussing out ,  но за сега съм 1кг.и 300г. надолу и ще се опиатам да устискам, а така ми се яде сладолет и е тук в камерата!!! Praynig

# 302
Дано успеем с плановете, jedira !

По отношение на прилошаването в пилешките дни... Знаете, често в евтиното месо по супермаркетите има антибиотици, хормони, химия - индустриално отглеждани бройлери... това е положенето. В къщи държим месото, млякото и яйцата да са задължително био. Останалото също, по възможност. По време на монодиети, когато блъскаш само един вид храна, е още по-важно тази храна да е максимум чиста и качествена - достатъчно натоварваме организма с монотонно хранене, че да си позволяваме да го блъскаме и с химия и гадости, заради нискокачествени храни. Знам, че в Бг е трудно, контрола на храните е никакъв, но все пак... внимавайте.

# 303
Пиле купувам само на Дюк, най-прилича на нещо Simple Smile
За сладолед си мисля в деня с кисело мляко да си замразя малко мляко със степче ако толкова ми се яде(това от Дюканските ми експериманти), да, с подсладител са, но ако имате други предложения...Другото възможно е с ванилия и стевия, по-здравословно е  chefИли в плодовия ден замразени ягоди също стават Wink

# 304
Днес 6-ти ден зеленчуков,чакам си тиквичкитеее ще умра от глад и кантара не мръдва Cry,но няма да се отказвам.На обяд бяхме на пицария с децата,потекоха ми лигите,но добре,че си изядоха всичко,че не се наложи да доизяждам(та нали за това не мога да смъкна )

# 305
  • София
jedira Hug,

скатавам се и съм мноо добра на съвети ама аз нещо пак не успявам да спазя режима. Обади ми се гастрита и така… От утре на вила и от 29-ти до морето ще трябва да стисна зъбки.
А за Дюк, научих преди няколко дни, че си е бг. фирма и пилците тук се гледат. Нищо френско няма в тях Mr. Green
Мисля, че прилошаването на пилешките дни идва освен от гадния вкус, но основно от падането на кръвната захар.  Аз имам ниска поносимост към въглехидрати и не ми става зле за 2 дни, но сестра ми се разтереперва още на 1-ви протеинов ден и се налага да хапне нещо малко сладко.

# 306
БЛагодаря за отговорите момичета   bouquet Продължаваме напред Mr. Green

# 307
Днес 1 ви пиле
Адски съм демотивирана... след 2 картофени дни 0.
Абсолютна кръгла нула , в шок съм.
Нямам никакви прегрешения Naughty
 Cry Cry Cry
а съм с 9кг. над поносимите

# 308
Здравейте, 12 дни без прегрешения и минус 4 кг. Започнах нови 12, но малко си я измених диетата и ме е яд. След картофи преминах на зеленчуци, че не си падам много по месото, но не знам дали не прецаках нещата. Дайте съвет! С какво да продължа??? newsm78

# 309
Днес 1 ви пиле
Адски съм демотивирана... след 2 картофени дни 0.
Абсолютна кръгла нула , в шок съм.
Нямам никакви прегрешения Naughty
 Cry Cry Cry
а съм с 9кг. над поносимите

pinko, не така Naughty
Стегни се и бъди търпелива, ще се махнат тези 9кг  Hug
При всеки е различно, някои регистрират минуси веднага, други /като мен/ по-късно /на 5ти ден/.

# 310
Както писах вчера след моите първи 12 дни бях -3 кг, което е малко при положение, че имам да свалям едно 15 кг...надявам се на това завъртане да имам повече успех.

# 311
Отчитам един спокоен и безпроблемен млечен ден. Изядох 6 малки кофички кисело мляко , заедно общо 900 грама. Малко ми се вижда, но изобщо не съм била гладна или да ми се е искало нещо странично. За мен лично картофените дни и тези с пиле са ми лесни, сега видях, че и млечните са лесни. Дано има минуси.

# 312
При мен днес е 24 ден с моно варианта на Ваня, до тук -4,500кг. Очаквах повече:( исках да питам дали някой е пробвал същата последователност на дните, но по един ден от вид храна, че взе много да ми омръзва това еднообразие.  

# 313
Здравейте, аз ви чета от първия ден на диетата ми , но сега реших и да пиша. Днес ми е 7 ден - риба. Пфу!!! Исках да ви питам за втората врътка от 12 дена. Веднага ли се прави или след два дена почивка? Иначе аз за 7 дена съм -3,5 кг. Не съм много доволна впредвид факта , че почти не съм яла , но все пак си е резултат.

# 314
Както писах вчера след моите първи 12 дни бях -3 кг, което е малко при положение, че имам да свалям едно 15 кг...надявам се на това завъртане да имам повече успех.
Аз след първите 12 дни бях -5кг, оттогава си въртя едно кило надолу-нагоре, а съм вече на втори ден салати, дано утре с рибата малко се задвижи свалянето, че днес нещо съм много отчаяна, то деня като цяло ми е такъв.. Tired
Исках да ви питам за втората врътка от 12 дена. Веднага ли се прави или след два дена почивка?
Резултата ти е много добър, това са си по 500г надолу всеки ден!Почивката се прави след 24-ия ден Hug
При мен днес е 24 ден с моно варианта на Ваня, до тук -4,500кг. Очаквах повече:( исках да питам дали някой е пробвал същата последователност на дните, но по един ден от вид храна, че взе много да ми омръзва това еднообразие. 
Четох, че и така го правят и ефекта е същия, така че третата врътка можеш и по 1ден да редуваш, но общо да са 12дните Peace

Общи условия

Активация на акаунт