МОНОДИЕТА - тема 13

• 133 301
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Много благодаря за бързият отговор!

# 316
  • Атлантис, Галактика Пегас
Момичета, исках да питам млякото може ли да е плодов??? Че аз изобщо не ям кисело мляко.

# 317
Добро утро  Hug

Стигнах до 12ти ден Simple Smile

Момичета, исках да питам млякото може ли да е плодов??? Че аз изобщо не ям кисело мляко.

Не може, прави го на айрян.

# 318
  • софия
След втория пилешки-200гр.Днес краставици.

# 319
Здр

Някой попита вчера как сте с обиколките. Когато се свалят мазнини килограмите падат бавно за сметка на обиколките. Как ви се отразява в това отношение тази диета? Усещате ли по дрехите разликата?

Струва ми се, че някои доста малко хапват. Може и от това да свалят бавно. 900 грама кисело мляко е малко.

За сладолед четох рецепта скоро - замразен банан се пасира и ставало чудесен сладолед. не съм го пробвала.

Аз се стягам от утре да почна. Ще се радвам и на 5кг. свалени.  Peace

# 320
  • Атлантис, Галактика Пегас
Добро утро  Hug

Стигнах до 12ти ден Simple Smile

Не може, прави го на айрян.
значи за мен ще са два най гадни дни, не пия и айран ще бъде насила

# 321
Pinko аз за това не се меря. Няма да се отказваш, нали не очакваш чудо на втория ден!
Днешния ден минава под надслов "пилето било вкусно"
 Правила съм и друг път монодиети и на мен ми е ставало лошо в протеиновия ден. Сега-не! Разликата е в това че сега не ям цяла порция наведнъж, мина замина и хапно едно две парченца . Пробвайте!
Лек и режимен ден!

# 322
Привет, момичета, след вчерашния зеленчуков съм -400г, доволна съм, днес-риба.Мисля за обяд скумрия на скара и пържена рибка за вечеря, ще гледам да ми е вкусно, за да мога да ям и да не рпавя глупости като предния път Rolling Eyes
Здр

Някой попита вчера как сте с обиколките. Когато се свалят мазнини килограмите падат бавно за сметка на обиколките. Как ви се отразява в това отношение тази диета? Усещате ли по дрехите разликата?

Струва ми се, че някои доста малко хапват. Може и от това да свалят бавно. 900 грама кисело мляко е малко.

За сладолед четох рецепта скоро - замразен банан се пасира и ставало чудесен сладолед. не съм го пробвала.
 Simple Smile
Аз се стягам от утре да почна. Ще се радвам и на 5кг. свалени.  Peace

Банан не може, пробвайте с ягоди PeaceЗа обиколките, облякох днес един панталон отпреди диетата, много ми е широк, а преди ми беше като клин, иначе обиколки не съм мерила преди започването, така че не мога да кажа нищо в цифри, но видимо имам разлика, корема ми значително се прибра(има още какво да се желае, но пак се радвам) Simple Smile
Kordelia, може пък и да ти хареса, след такова еднообразие е свежест киселото мляко Hug

# 323

И аз се учудих на себе си, но една кофичка от 150 грама ме засища чудесно. Не съм гладувала изобщо. Пълномаслено био кисело мляко ям, без разни нишестета и подобни вътре. Дори не се наложи да пия следобедното капучино, което в другите дни ми озаптява следобедния глад за сладко. Имам и хубав минус днес.
А иначе си хапвам доста в другите дни, поне 4 хапвания на ден правя. Картофите ще са малко под 2 килограма на ден, ям ги на картофена салата. Пилето ми е килограм и нещо на ден - пържено. Нямам търпение да дойдат пилешките дни Simple Smile

Да, ефекта върху обиколките е хубав Simple Smile Днес се усетих, как си подръпвам нагоре дънките - падат Simple Smile Шкембето ми намалява - вече видимо. Имам скули. Закопчах си сутиена на най-вътрешните закопчалки. За момента съм свалила само 4 килограма, което на фона на общото ми тегло е нищо работа, ама пък се вижда. Доволна съм.

# 324
Включвам се и аз , ако може. След бременността имам да свалям 20 килца  Blush и ми е време вече, вчера и днес правя загрявка с ориз и кисело мляко и утре се мятам в диетката на Ваня. Само да попитам, рибката може ли да я заменя с нещо (мразя риба всякаква, само като се сетя и ми се повдига)?
Та така, започвам от 70 кг,160 см. Ще се надъхвам от вашите резултати   bouquet

# 325
Рибата може да се замени с други морски дарове.

# 326
  • София
Рибата може да се замени с морски дарове, яйца,  пиле, телешко или друг протеин.
По принцип с риба резултатите са добри, а и набавя омега 3, но не е абсолютно задължителна Peace

# 327
Мерси,ще я заменя със сурими,малко по-поносимо ми се струва  Simple Smile

# 328
ако рулцата от раци наричаш сурими, да знаеш, че нямат нищо рачешко и рибешко в тях
каламри, октоподи и тн са морските дарове  Peace

# 329
... Закопчах си сутиена на най-вътрешните закопчалки. ..
И аз така днес, учудих се чак Heart Eyes
Мерси,ще я заменя със сурими,малко по-поносимо ми се струва  Simple Smile
Сурими ако имаш предвид ролца от раци си е живо нишесте и захар Peace

Общи условия

Активация на акаунт