МОНОДИЕТА - тема 13

• 133 151
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте момичета,искам да кажа едно голямо БРАВО на тези,които са успели да се преборят с излишните кг Grinning.Аз имам да свалям около 10 кг и се надявам да постигна желаните от мен кг.Днес ден втори на картофки - успешен Peace

# 481
Здравейте! Нова съм тук.Видях много монодиети - но коя да избера? newsm78

# 482
От утре започвам Диетата на Ваня...картофите са сварени и приготвени...имам много за сваляне...

# 483
И аз вече стартирах с диетата на Ваня Червенкова от тази сутрин Simple Smile Simple Smile
Имам за сваляне едни 7-8-9кг.
Успех на всички!

# 484
Здравейте момичета,и аз днес започнах диетата на Ваня Червенкова.Имам едни 10-12 излишни кила,с които се примирявах доста време.Не знам точно колко съм кг.,защото нямам кантар,но си измерих талията,ханша и обиколката на бедрата.След 12 ден ще докладвам.

# 485
  • Все на втория етаж
Привет!

Крайно време е да се запиша тук и да се присъединя към вас! Последните месеци се отпуснах жестоко и имам около 5-6 килограма за сваляне. В момента съм 55 кг. но съм ниска и дребна и са ми доста за ръста и фигурата. 
Стартитам от вторник, тъй като се спрях на Ваня Червенкова и така нагласих дните.
Дано успея, защото напоследък се оказах много безволево и лакомо същество.  Tired
Вие ще сте моят стимул. Hug

# 486
Добро утро!
Първи ден го пиша успешен GrinningРеших обаче да съм по един ден на даден продукт,че два дни на едно и също ми се отщява.Мъжа ми и той се присъедини така че си имам другарче Wink
Хубав ден,момичета Wink

# 487
Здравейте!
Днес и аз стартирам диетата на Червенкова.
Минах през 90 ДД и съм много доволна от резултата. Със сигурност ще я повторя след почивката, но сега започвам тази, защото другия месец (точно след 2 врътки на 6*2) заминаваме на почивка и ми се иска още малко килограмчета и сантеметърчета да смъкна до тогава.  Rolling Eyes
Успех на всички!  Peace

# 488
Здравейте! Hug
Вчера -пържоли.
Днес-яйца.
Успешен ден! Peace

# 489
браво, sun smile3525
има ли ефект?

# 490
Има,има..
И предния път имаше и след шоколад.ден изтървах края и пак се налях..От 2 дена спихнах..
Днес -плодове и зеленчуци.
Хайде,мятай се заедно! Hug
Реших 5 дена нашето любимо моно,през уикенда-салати и стерео,уж без прекаляване.
 Hug Hug Hug

# 491
пфууу, и аз така съм го решила, ама все към 3тия ден се провалям  Rolling Eyes
яйца в понеделник, вчера имаше череши и бира с яйцата, за днес пак ще пробвам да са яйца  Mr. Green

# 492
Герой!Щом издържаш толкова време на яйца..

# 493
  • София
Има,има..
И предния път имаше и след шоколад.ден изтървах края и пак се налях..От 2 дена спихнах..
Днес -плодове и зеленчуци.
Хайде,мятай се заедно! Hug
Реших 5 дена нашето любимо моно,през уикенда-салати и стерео,уж без прекаляване.
 Hug Hug Hug
Ти какво моно правиш?И какво е салати и стерео? Laughing
Herzen тази част с бирата ми хареса EmbarassedМен това ме проваля-всяка вечер пиенето на бира и сайдери Embarassed

# 494
  • София
И аз се провалям или с бира или с новата страст - Аперол шприц Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт