МОНОДИЕТА - тема 13

• 133 170
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Аз защо съм разбрала че е 2 по 12 дена ?
  Ако е пълен цикъл - не трябва ли да са 60 дена - 5 по 12 е 60 . Защо 50?
 Не съм добре запозната наистина .

# 571
Днес съм на риба.  Sick  Ужасно е! 
Закусвах с пушена сьомга - 100 гр. , обядвах с консерва херинга, следобедна закуска - 80 гр. пържена цаца, вечерята ще е 100 гр. пържен хек.
Цял ден ми се повдига.   Най-отвратителна беше консервата.
Всичко полято с 4 лимона до сега.

Утре мисля да сменя деня с рибата с нещо друго. Този ад не мога да го изтърпя и утре.

# 572
  • Варна
Какви салати ядете в деня за салати на диетата на В.Ч.?
Може ли да си направя печен патладжан на скара с чесън? Как овкусявате салатите?

# 573
  • София
Здравейте фиданки Simple Smile
втори ден - картофи.... уж обичам, ама чак пък толкоз  ooooh!  Вече нямам търпение за пилето  Mr. Green хапнах към 18 ч., мисля да ми е последно за днес. Аз не закусвам - не съм гладна сутрин, хапвам на обяд и вечер. Днес хапнах около 200гр. картофи по селски - такива ми донесе колежката, на обяд и около 300гр. печени сега за вечеря. Много съм се надъхала да ги смъкна тия пусти килограми - много време вече си ги търкалям.

# 574
Здравейте момичета смятам да започна диетата на Червенкова, но не ми е ясно защо сутрин се пие аналгин и витамин ц? ще ви бъда много благодарна ако ми отговорите

# 575
Аспирин, не аналгин.
За по-добро кръвообращение.

# 576
Патладжан на скара може. Чушки, тиквички и други неутрални зеленчуци също. В зеленчуков не може картофи, гъби, царевица, боб, грах, леща. Добре е да преобладават свежите зеленчуци, дните всъщност някъде се наричат салатни дни. Моите два такива минаха. Закусвах авокадо, което е плод, но се чувствах много отпаднала и имах нужда от по- стабилна закуска. Вчера изкарах почти изцяло на салата, но днес ядох и зеленчуци на скара, че стомахъм ми се бунтуваше.
Следват два рибни, планувам пъстърва във фолио с чесън и копър в коремчето, по мъничко за вкус. За вечеря сьомга на скара. Ако съм много гладна имам риба тон в консерва. За следващия ден ще го мисля.
Обичам риба, големия ми зор ще е с млякото.
Жермен, 2*12 след тях два дни почивка и още 2*12 стават 50 дни. Аз едва ли кога да издържа толкова, надявам се с първите 24 дни да преборя 5-6 кг. Не ми е лека диетата, еднообразна ми е, вторите дни ми тежат, дано си струва.

# 577
 Не е по темата или почти не е -
Скрит текст:
http://delo.bg/show/kostadin-filipov-svalih-30-kg-bez-yo-yo-efekt/
смятате ли за възможно това

# 578
Момичета, аз не съм пила аспирин, нито вит. С, по време на диетата на Червенкова. За кръвообращението карам сутрин колело или правя упражнения, ненатоварващи, че нямам сили. Мисля, че от пържените храни като картофки и риба, може да се разстрои стомаха, аз ползвах мазнина, но не обработена /зехтин или друго нерафинирано олио/ върху печени или варени храни.
Най-трудните дни ми бяха плодовите, както по-горе писа една девойка се увеличава инсулина и така и чувството за глад. Доволна съм все пак, че за 12 дни наистина свалих 8 кг, независимо, че все забравях за водата. Успех на всички  Wink

# 579
Уау, Цвети, от колко стартира? Чудесен резулат! Аз се мерих с метър, май още не съм свалила. Удържам се далеч от кантара, все пак имам още шест дни.

# 580
  • София
Браво, Цвети , наистина страхотен резултат.   bouquet

# 581
Уау, Цвети, от колко стартира? Чудесен резулат! Аз се мерих с метър, май още не съм свалила. Удържам се далеч от кантара, все пак имам още шест дни.

Здравей,
Аз съм висока 152 см и 63,5 км са доста. Стигнах 55,8 кг
Смятам да повторя, защото целта ми е 50кг.
Успех

# 582
 Sad  Първите 4 дни свалих 2 кг и от тогава и грам не свалям, а минаха 2 дни зеленчуци и 1 ден риба.

# 583
Котон, не се отчайвай и стига се тегли, предстоя плодове и мляко, ще свали може накаря да паднат или малко след това Hug
Цвети, браво! Така мечтая и аз да се похваля с точно -8 кг накрая:)

# 584
Браво Цвети  - 8кг е отлично постижение.
 Cotton_Soft - не се отчайвай. И аз бях така при първата врътка с -2 кг пръвите дни,  но след първия зеленчуков ден наддадох с +1кг  smile3511  .... но след рибните дни бях свалила 2,5кг.
Аз ям от разрешените за деня храни по колкото искам когато огладнея. Днес ми е първия ден пиле,  от топлата витрина на Б. за обяд си взех 1 пил.бутче = 2.39лв, но за всеки случай взех и едно пушено бутче ако прегладнея по някой време. За вечеря пак съм нагласила печени бутчета. Колежката обаче е сварила 350гр. бяло месо, пасирано и заедно с малко бульон в шише от 1,5л и си пийва от време на време  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт