МОНОДИЕТА - тема 13

• 133 168
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте момичета. Започнах диетата на ВЧ от понеделник, но вечерта ми дойде МЦ и искам да попитам дали ще има ефект от диетата според вас? Днес съм втори пиле.  Благодаря Simple Smile

# 586
Здравейте момичета. Започнах диетата на ВЧ от понеделник, но вечерта ми дойде МЦ и искам да попитам дали ще има ефект от диетата според вас? Днес съм втори пиле.  Благодаря Simple Smile

Ще има! Възможно е кантарът да не отчита килограми надолу, но според мен със сигурност ще отслабнеш. Така че продължавай!

# 587
Привет, момичета!
Днес ми е първи зеленчуков и хапнах домати,краставици, тиквички на скара.Знам,че е желателно да са  сурови зеленчуците,но ми се изми стомаха направо.Искам да питам може ли готвени зеленчуци,например прясно зеле с домати или патладжани на фурна с домати без мазнина?Освен това може ли да се хапват моркови и цвекло,зелен боб?
На мен това еднообразно ми е много трудно и втория ден направо едвам го изкарвам:-(

# 588
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
МоРсКа СиРеНа, аз започнах 2-ри 12 дни, но през първите в зеленчуковите дни бях така: обяд пържени тиквички с чесън и копър; вечер салата - домати, краставици, печени чушки и пр. лук ... Готвени зеленчуци, печени на фурна, на скара - може.

# 589
Мерси   bouquet

# 590
  • Варна
Днес ми е втори пилешки...Обичах пиле, но май няма да ям в близките 6 месеца  Laughing С картофите беше песен пред пилето. За салатените дни нали може да се овкусяват зеленчуците - като за истинска салата: малко олио и малко сол?

# 591
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
flammmme - може да се овкусяват ..., но купи си салатен зехтин и с него по-добре ... Аз и балсамов оцет си слагах.
На първите 12 дни свалих 6 кг. Сега съм на 1-ви пиле от втората врътка Simple Smile Имам още 2-3 макс 4 до идеалното за мен си тегло ..., но и 2 да са пак ще е добре Simple Smile После съм се зарекла на всеки 3 месеца да правя по една врътка - ей, така за тонус Simple Smile

# 592
Безобидна, чудесни резултати, браво! Втори ден риба съм, тежко ми е.

# 593
 Embarassed Embarassed Embarassed днес трябваше да ми е втория ден пиле, но не можах да намеря в близкия магазин / а в тай жега не ми се мърдаше да търся на друго място/ Та обеда го замених с 3 праскови.

# 594
Дните с плодовете са рай.  Heart Eyes

Вчера не бях на диета, но днес продължих.

# 595
На мен плодовите и зеленчуковите най-добре ми понасят,рибните и картофените биват,но пилето -няма такава гадост.Киселото мляко също не ми е по вкуса.
Занапред пилето ще го заменям с риба.

# 596
От сега казвам, че на млечните ше наруша, ще ям и обезмаслена извара и вероятно краставица. Не мога да изкарам два дни на мляко, а и от него качвам зверски.. Confused

# 597
  • СОФИЯ
От сега казвам, че на млечните ше наруша, ще ям и обезмаслена извара и вероятно краставица. Не мога да изкарам два дни на мляко, а и от него качвам зверски.. Confused
Аз в момента не спазвам диетата, но когато го правех също като теб най-много изтрещявах в млечните дни. Хапвах точно обезмаслена извара със сухи подправки и зехтин. Не качвах от нея, имаше и минус, но по-малък. В един от дните обаче изнахалствах и с малко сирене и нямаше минус, а плюс. Успех!

И по мои наблюдения, при всички вторият ден на еднообразна храна се понася по-трудно. Крепях с мисълта за следващия ден, който ще ми донесе различно разнообразие. Дерзайте мацки! По-нататък и аз пак искам да се включа в редиците.

# 598
Заменете ги тези млечни дни с друг протеин.
Не е фатално.

# 599
Пфф ... Установих, че на 12-тия ден бях 68 ..., а сега след 2 картофени и 1 пиле съм ... 68,9 ... Що така  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт