МОНОДИЕТА - тема 13

• 132 079
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Зависи колко имате за сваляне, ако са повече килограмите може и ад има някакъв резултат, споделят за такива опити в нета, но ако са 5-6 килограма, падат трудно и с по два дни има по- голям шанс да се свали.

Аз съм на втори рибен от вотора 12- ка, пред цикъл съм и коремът ми е подут, затова не се тегля, но бедрото е с 4 см по- малко Party Много добре Simple Smile Личи си, че се чистя от мазнини. А предстоят плодови  и млечни, надявам се да падне още един килограм поне за втората 12- ка и да финиширам с поне минус 4кг.

# 661
... 6 кг... Ще пробвам по 2 дни, но това с рибата едва щях да издържа и един, а два вече не знам

# 662
  • Някъде на път....
... 6 кг... Ще пробвам по 2 дни, но това с рибата едва щях да издържа и един, а два вече не знам
Ама ти и досега си имаш страхотен резултат.  Peace

Аз да попитам - ако вземате риба в консерва - само такава в собствен сос ли вземате?
Предполагам, че не може да е в доматен сос....  Thinking

# 663
Да, в собствен сос.

# 664
  • Русе
Да се запиша в редиците ви, от 17.08. ще се възползвам от вашите компетентни мнения и окуражаващи думи, че никога не съм спазвала хранителни режими, но напоследък трупам килограми без да ям много много и явно организмът си иска очистване от токсини и мазнини.

# 665
  • Бургас
Здравейте момичета  Hug
Включвам се да поздравя всички за постигнатите резултати и да окуража сега започващите   bouquet
Свалянето на килограми не е непосилна задача. И преди писах, сега ще се повторя - след 24 дни на диетата на ВЧ през май постигнах мечтаните 55-56 кг. Сега съм 54,5 като продължавам да се храня разделно без да спазвам точно определен ред на дните и храните, почти всеки ден си позволявам и млечен шоколад. От моя опит мога да кажа, че дори и да не ядете два дни една и съща храна ефект има.
В съчетание с безглутенов режим смея да твърдя, че монодиетата оказва и благоприятно влияние при Хашимото.
Сега, ако успея да откажа и цигарите и ще ми порастнат крилца  Crazy
Успех!

# 666
браво на теб, vessita  newsm10 smile3525

# 667
vessita,и от мен браво! Hug  bouquetОт колко кг започна?
Herzen,как си?Аз съм сериозна на 4-ти ден по нашето моно,но ми се иска да опитам твоя фаст с яйца , филаделфия и макадамия .Колко се сваля за 5 дена? Hug Hug Hug

# 668
Здравейте! От днес пак съм във вашите редици. Няколко пъти правя диетата на ВЧ и все ми иска още и още. Wink Запазвам си свалените кг. или ако кача, качвам 1-2. Peace

# 669
Herzen,как си?Аз съм сериозна на 4-ти ден по нашето моно,но ми се иска да опитам твоя фаст с яйца , филаделфия и макадамия .Колко се сваля за 5 дена? Hug Hug Hug

ами браво и на теб  Heart Eyes
2 кг се свалят, но според мен е по-добре с яйца, кокосово и краве масло
много е скъпа макадамията, колко въглехидрати има в нея?

# 670
Малко са в допустимите 50гр.Също и в бадемите ,и в лешниците.Цялата комбинация май не надхвърля 20въглени.
Мерси за инфото.

# 671
хич не са малко в лешниците и бадемите
яж орехи, ако не намериш макадамия и нали знаеш, че се ядките се накисват 12 часа

# 672
Какво е това моно с макадамия, филаделфия?  newsm78

# 673
Здравейте, момичета. Как сте?   bouquet
Аз днес прекратих моното - дойде МЦ и щях да припадна.
Тези дни имах и доста анфажименти, и доста физ. натоварване /освен ежедневния фитнес/
От утре - продължавам  Peace
Този път ще карам по 1 ден, че 2 ми е много натоварващо.
Моното ми остава същото:
1: Кисело мляко; 2: Варени картофи; 3: Плодове; 4: Пилешко; 5: Варени яйца
Ще го карам 25 дни; 2 дни почивка и още 25 дни
Заветната цел е 60кг. Стартирам от 80+/-
Вече ще съм по-свободна и ще гледам да се отчитам всеки ден!
УСПЕХ!   bouquet

Herzen, sun sea  Heart Eyes Hug

# 674
  • Някъде на път....
Аз днес съм на 11 ден от Диетата на ВЧ - първи ден на кисело мляко.
Резултата като свалени кг не е голям (-2), но се надявам на втората врътка да е по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт