Възможно ли е втората да стане първа?

• 46 380
  • 986
  •   1
Отговори
# 510
Цитат
. В началото се нацупваше и сменяше тема, после даде един отговор "не намирам формулата, в която ако го направя няма да страда никой, ако децата ми страдат, аз няма да съм щастлив и теб няма да направя щастлива."

Това за мен е отговор на твоя ултиматум  та макар и по доста завоалиран начин
Колкото и пъти да насрочва дата за да говорите винаги  това нещо трябва да изплува пред очите ти

# 511
Щом имаш това чувство, и след подобен разговор...защо си даваш шанс за виждане другата седмица?

Защото няма да взема решението вместо него. Искам да знам за собствено успокоение, че съм дала шанс.

# 512
Щом имаш това чувство, и след подобен разговор...защо си даваш шанс за виждане другата седмица?

Защото няма да взема решението вместо него. Искам да знам за собствено успокоение, че съм дала шанс.

Според мен той решението го е взел.Друг е въпроса дали ти го виждаш

# 513
Според мен решението го е взел, но ще се опитва да те убеждава и да те върти та хем вълка да е сит, хем агнето цяло. Ако решението беше развод, щеше да ти е показал документите и да прекара нощта с теб.

# 514
Според мен решението го е взел, но ще се опитва да те убеждава и да те върти та хем вълка да е сит, хем агнето цяло. Ако решението беше развод, щеше да ти е показал документите и да прекара нощта с теб.

И аз така си мисля...Но,в крайна сметка...изборът си е нейн.

# 515
И ще продължава да се крие зад децата си и да се оправдава с тях
Не че те са без значение ,напротив и именно това е трябвало да бъде водещо за тебе -че трудно би оставил децата си .Обича ги и не иска да ги направи нещастни
Съмнявам се че би избрал тебе пред децата си
Не знам какво още искаш и какво чакаш.Но явно се надяваш все пак да бъдеш избрана,въпреки отговорите му
Явно искаш да чуеш директното -няма да се разведа.Е няма да го чуеш от човека ,но и няма да се разведе

# 516
Не че те са без значение ,напротив и именно това е трябвало да бъде водещо за тебе -че трудно би оставил децата си .Обича ги и не иска да ги направи нещастни
Не знам какво още искаш и какво чакаш.Но явно се надяваш все пак да бъдеш избрана,въпреки отговорите му
Явно искаш да чуеш директното -няма да се разведа.Е няма да го чуеш от човека ,но и няма да се разведе

По принцип, за много мъже не пречка да оставят децата си, заради друга жена, така че...едва ли това е обяснението за поведението и нерешителността му.

# 517
  • София
Явно тук втората няма да стане първа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 518
Явно тук втората няма да стане първа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Само мазохизмът на авторката ми е непонятен.
То,хубаво любов и замъглено съзнание от нея, ама докога?

# 519
А пък ако вземе да го направи, то на авторката трябва още по-силно да й светне червената лампичка що за мъж е този, който би си пренебрегнал децата заради жена.

# 520
Постъпил е коректно Peace аз очаквах да й обещае ,че ще се разведе,за да не я изгуби
мисля,че е настъпил момента да си тръгнещ с вдигната глава Peace

# 521
  • София
Ами сигурно приятелка на приятелка на нейна приятелка от втора е станала първа и надеждата все още не гасне, че и при нея ще стане така  Crazy Crazy Crazy

# 522

По принцип, за много мъже не пречка да оставят децата си, заради друга жена, така че...едва ли това е обяснението за поведението и нерешителността му.

Не това е оправданието му.Човека просто не иска да се развежда ,но  иска да си има и любовница.Все още се чуди как да я задържи,тя пък поставя ултиматуми и.... човека търси оправдания

# 523
Напълно ок е първата и втората връзки да се застъпят по грозен начин, но все пак от това да излезе нещо добро. За милионен път цитирам Фрейзър и Пинтър и съм 100% за такова развитие на нещата, колкото и някой да се тръшка, че не било правилно, незнамсикакво
Красива история.
Познато чувство...Къде води тази безумна страст, се пита лейди Фрейзър. “Когато съм с него, не мисля за нищо друго, а когато съм без него, мисля само за него.”

# 524
  • София
добре де, ама тя що не си стои любовница  newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт