Възможно ли е втората да стане първа?

• 46 189
  • 986
  •   1
Отговори
# 825
  • в света на илюзиите
Любов+виновница=Любовница

Любов+виновник=Любовник

воала Party
Най-сетне всичко ми се изясни  hahaha ВИНОто е виновно за всичко, НО .... да не забравяме и една друга истина - In vino veritas  http://bg.wikipedia.org/wiki/In_vino_veritas   newsm78

# 826
Аз като видна муха винарка да си кажа, че виненото обяснение особено ми допадна. Laughing

# 827
Аз винаги съм си мислела, че "любовница" идва от Голямата Любов на Мъжа, Срещната за Съжаление Пост-брачно, и Спасителка от Ужасяващата СЪпруга. Embarassed

# 828
  • в света на илюзиите
Е тогава трябва да е ГЛМССПСУСЪ, а то си е просто ЛЮБОВНИЦА
Идеше реч за етомология бай дъ уей  Mr. Green
Вие наистина ли мислите, че всички мъже се жалват, че съпругите им са ужасни  newsm78 Не допускате ли, че има такива, които въобще не обсъждат съпругите си пред любовниците?

# 829
Е тогава трябва да е ГЛМССПСУСЪ, а то си е просто ЛЮБОВНИЦА
Идеше реч за етомология бай дъ уей  Mr. Green
Вие наистина ли мислите, че всички мъже се жалват, че съпругите им са ужасни  newsm78 Не допускате ли, че има такива, които въобще не обсъждат съпругите си пред любовниците?

А, шарен свят. Всичко има. И в театрото - разни роли, разни драми ...с години.
А Понция къде е? Още ли си играе на условия и срокове? newsm78 Кога ли ще е следващата серия? Thinking

# 830
Вие наистина ли мислите, че всички мъже се жалват, че съпругите им са ужасни  newsm78 Не допускате ли, че има такива, които въобще не обсъждат съпругите си пред любовниците?
1.жена ми е усойница
2.тъщата ми трови живота
3.работата ми/шефа ми е идиот
4.да видя още ли ставам/ми става
5.само ТИ ме разбираш
6. .....
Оправдание ВИНАГИ има.    Laughing

# 831
  • в света на илюзиите
А кому е нужно оправдание????? На любовницата ????? Не мисля.
Шарен свят, да. Ако пред някого трябва да се оправдава, то е пред законната радост и най-вече пред себе си, Лъв с удивителна  Wink  (Love!)

# 832
А кому е нужно оправдание????
Ами,не знам ....питай изневеряващите мъже.   Laughing
Явно масово си мислят, че ако не предизвикват съжаление, не могат да се уредят и с любовница.

# 833
А кому е нужно оправдание????? На любовницата ????? Не мисля.
Шарен свят, да. Ако пред някого трябва да се оправдава, то е пред законната радост и най-вече пред себе си, Лъв с удивителна  Wink  (Love!)

Мене не ме интересуват общи трактовки и разсъждения. Има си тема, има герои, чкаме развръзката - ще стане ли първа и на кого? Или нов роман - предпочитан от мен. Цяла година да галя самочувствието на един мъж не ми е по волята. ooooh!

# 834
  • в света на илюзиите
Да, сабина_к   права си, темата е за друго. Просто не се сдържах, ако някой изневерява, то няма абсолютно никой друг виновен освен самия изневеряващ. Негов е проблема и изместването му към третия било той мъж или жена и адски глупаво.

Ако пък ми е любовник и ми се затръшка колко е непоносима жена му, е вярвай ми, краси директно съм му показала вратата. Щом е при мен трябва да си изкарваме добре, не да съм му кошче за душевните отпадъци, има си психолози за това.

По темата моето лично мнение е, че може принципно да стане първа, НО на мъжа трябва да "му стиска" да се раздели със съпругата и да е сигурен, че си струва да го прави.

# 835
  • Другата България
А аз не спирам да се изумявам колко категорично и смело , уверено и дори самоуверено се изказват потребителки, които твърдят, че са еталон за успешен, хармоничен брак и които не са никога изневерявали и на тях не са им изневерявали.... ooooh!
Как такъв човек може да знае кой какво оправдание използва и дори и защо го прави?
А, сетих се. Познава такива хора, чул е, чел е, брат"4едката Бет му е казала.... Sunglasses ooooh! Tired

# 836
  • в света на илюзиите
Е, пък петъчно ми е Wink
"Не обичам, как'Сийке, и не съм от тия, дето се бъркат в хорските работи, ама има едни жени, като Тана Папучкина, като разчекнат едни уста - като ханджийска порта!.....................Не ми е работа, как’Сийке, и не съм от тях, ама изпъденото й слугинче разправяло на Бона Кевина, пък тя казала на наша Кица Събчовата............Остава ли ми време, сестро, от пуста работа да разуча отде е, откъде е и дали не е някой модерен братовчед! Пък и работа ли ми е да се меся в хорските маскарлъци! Човек да си гледа къщата, да му е ошетано, преметено и подредено навред, че вчера ходих у Бона Бозаджийкина за квас - пази боже!................."
Не им се чуди на тези съвършените Мери_Ан, Чудомир тях чудно ги е описал  Joy Joy Joy

# 837
Да, сабина_к   права си, темата е за друго. Просто не се сдържах, ако някой изневерява, то няма абсолютно никой друг виновен освен самия изневеряващ. Негов е проблема и изместването му към третия било той мъж или жена и адски глупаво.

Ако пък ми е любовник и ми се затръшка колко е непоносима жена му, е вярвай ми, краси директно съм му показала вратата. Щом е при мен трябва да си изкарваме добре, не да съм му кошче за душевните отпадъци, има си психолози за това.

По темата моето лично мнение е, че може принципно да стане първа, НО на мъжа трябва да "му стиска" да се раздели със съпругата и да е сигурен, че си струва да го прави.

И понеже не е сигурен дали му стиска си стои у дома. Party

Не бяга ли, значи в къщи му е добре. Бяга ли, значи му е зле. И колко трябва друг да чака богоизбрания и желан от много да разбере - ще бяга или няма да бяга. Тук и двамата мъжки герои не бягат. Проблемът е пеперудите и колко живеят? След доста години към този в къщи са умрели. Към този, с когото не ползват една тоалетна, още не са умрели. Ентересант - ще умрат ли и вторите, ама тази тема може и да не видим. Party

# 838
  • в света на илюзиите

И понеже не е сигурен дали му стиска си стои у дома. Party

Не бяга ли, значи в къщи му е добре. Бяга ли, значи му е зле. И колко трябва друг да чака богоизбрания и желан от много да разбере - ще бяга или няма да бяга. Тук и двамата мъжки герои не бягат. Проблемът е пеперудите и колко живеят? След доста години към този в къщи са умрели. Към този, с когото не ползват една тоалетна, още не са умрели. Ентересант - ще умрат ли и вторите, ама тази тема може и да не видим. Party

Именно, не е сигурен, това първо. Второ, тя също си седи с мъж до себе си, демек и тя не е сигурно точно какво иска.
А колкото до пеперудите ...... ако ползват едно и също заведение с инициалите на Чърчил (разбирай WC) и си лягат всяка вечер в едно легло...абе на пепруди не може да се разчита дълго. Ама да не изпадаме в обяснения що е то влюбеност, обич, привързаност, любов във всичките и разновидности и.....и......   Peace

# 839
А аз не спирам да се изумявам колко категорично и смело , уверено и дори самоуверено се изказват потребителки, които твърдят, че са еталон за успешен, хармоничен брак и които не са никога изневерявали и на тях не са им изневерявали.... ooooh!
Как такъв човек може да знае кой какво оправдание използва и дори и защо го прави?
А, сетих се. Познава такива хора, чул е, чел е, брат"4едката Бет му е казала.... Sunglasses ooooh! Tired

На мен лично сума ти мъже са ми ги говорили тия глупости  с цел да ме вкарат в леглото си. Повечето още си живеят с ужасните си съпруги.

Общи условия

Активация на акаунт