Възможно ли е втората да стане първа?

• 46 067
  • 986
  •   1
Отговори
# 930
Браво , авторке на темата ! Не поглеждай назад ! Само напред !   bouquet

# 931
И за чий точно трябва да му го споделя?
То не че Трябва, ама ....аз направо се ужасявам от хора с подобна бетонна съвест, която нищо не може да поразтърси.
Честно, не желая дори да познавам хора, способни с години да лъжат и мамят така, че изобщо да не им проличи по нищо.Отъждествявам ги със серийните убийци, които никога не залавят.
Знам как звучи, но за мен си е плашещо.

И по темата: този развой на отношенията с любовника беше очакван и прогнозиран от първа страница още.Та, нищо ново....

# 932
Считай, че ако темата беше писана от мъж в такава ситуация, жив щяха да го изядат и заклеймят!
Абсолютно. Да им имам женската "солидарност". Изневеряващите мъже са боклуци, а изневеряващите жени са просто объркани авантюристки, които заслужават втори, трети, осемдесети шанс и въобще, само те имат право на избор.  Tired
Не, разбира се. Всеки има право на втори шанс. Но аз лично бих предпочела, ако мъжът ми ми изневери, а след това реши, че иска да е с мен, да не ми казва. Не искам да ме товари с минали грехове, още повече, че ако науча такова нещо, няма да му простя и няма да му дам нов шанс. Така че, в случаи като моя е добре да не се казва, за да не се пропилее шанса за поправяне на нещата.

# 933
Така че, в случаи като моя е добре да не се казва, за да не се пропилее шанса за поправяне на нещата.
Ама не знаем какъв е неговият случай.  Wink
Редно е когато и двамата да имат избор дали да останат с другия.

# 934
Ох, това е редно...онова е редно.Всеки е по-голям католик и от Папата.
Говорим за конкретния случай. Че е лъгала, лъгала е...и какво сега?с камъни да бъде убита?
Само да прекратява сагата и да гледа напред.
Лъжата си е гнусна работа.
Тук не става въпрос за това кой какво одобрява или не, за себе си.
Аз, ако разбера подобно нещо, не бих простила.
Затова, ако наистина е осъзнала грешката си и е скъса с миналото си, по-добре да не му предизвиква болка и разочарование.

Ако обаче продължи, тогава вече.....наистина ще е прекалено. Ама, падането от два стола сигурно боли...

# 935
Да, не знаем неговия случай, но какъвто и да е този случай, ще го заболи от признанието, а няма да може да промени нищо със задна дата. Няма смисъл. Самото държание на авторката, ако е решила да остане с него, ще му даде възможност за избор дали и той да остане с нея.

# 936
Да, не знаем неговия случай, но какъвто и да е този случай, ще го заболи от признанието, а няма да може да промени нищо със задна дата. Няма смисъл. Самото държание на авторката, ако е решила да остане с него, ще му даде възможност за избор дали и той да остане с нея.
Ясно е, че не може да промени нищо със задна дата, ама може да иска да промени нещата със следваща дата. Това са години лъжи, лъжи, лъжи. Силно ме съмнява да са много мазохистите, които биха продължили напред с партньора при такива обстоятелства.

Не се обръщам конкретно към теб, но наистина прави впечатление общото мнение за изневеряващите мъже и съветите, които дават на изневеряващи жени. Абсолютен двоен стандарт. На мен лично не ми понася.   

# 937
Няма двоен стандарт - тези, които подкрепят, че авторката не трябва да споделя на приятеля си за изневярата, ще ти кажат, че ако се случи на тях да им изневерят, предпочитат да не знаят. Peace

# 938
  • София
Краси, теб може и да те ужасяват, ама това няма много връзка с казуса на авторката Simple Smile
Ако реши да остане с него, не бива да си отваря устата, точка. Ако му каже, само ще прехвърли цялата гадост върху него и за какво?

А пък че съвестта в този случай не е налична изобщо, е друг въпрос - с това съм съгласна.

# 939

Да го осведоми в свой ущърб е възможно най-тъпата реакция, т.е. ще му даде избор, лишавайки себе си от такъв. Айде, моля ви се, интересно, освен на думи, кой би го направил?!
Всеки да се грижи за интересите си, него ако го е интересувало, да е разбрал. Винаги има признаци, това че някой си затваря очите или не се интересува, също е избор.
И не, не проявявам двоен стандарт, така мисля и за двата пола.

# 940
  • Бургас
Считай, че ако темата беше писана от мъж в такава ситуация, жив щяха да го изядат и заклеймят!
Абсолютно. Да им имам женската "солидарност". Изневеряващите мъже са боклуци, а изневеряващите жени са просто объркани авантюристки, които заслужават втори, трети, осемдесети шанс и въобще, само те имат право на избор.  Tired
Авторката отнесе доста критика (включително и от мен)  затова, че лъже приятеля си. Никаква солидарност няма в случая.

# 941
Краси, теб може и да те ужасяват, ама това няма много връзка с казуса на авторката Simple Smile
Ако реши да остане с него, не бива да си отваря устата, точка. Ако му каже, само ще прехвърли цялата гадост върху него и за какво?

А пък че съвестта в този случай не е налична изобщо, е друг въпрос - с това съм съгласна.

Съгласна. Определено не се занимаваме със съвестта на авторката.

# 942
Авторката отнесе доста критика (включително и от мен)  затова, че лъже приятеля си. Никаква солидарност няма в случая.
Абсолютно никаква. Само адмирации. Че и то за какви достойни постъпки.

# 943
  • София
Явно и аз съм ги пропуснала адмирациите  newsm78

# 944
Абсолютно никаква. Само адмирации. Че и то за какви достойни постъпки.

Не адмирирам действията на авторката, но си давам, че никой не е безгрешен и всеки от нас, ако сгреши, би искал да получи втори шанс.

Общи условия

Активация на акаунт