Възможно ли е втората да стане първа?

• 46 073
  • 986
  •   1
Отговори
# 960
Хахаха, сериозно се посмях на последните коментари....
Не била захвърлена, ами тя можела да го захвърли когато иска....
Ама естествено....а той просто ще си намери нова любовница, която да не му мрънка, че иска да му става жена. Simple Smile поне в първите няколко месеца.  Wink

# 961
Хахаха, сериозно се посмях на последните коментари....
Не била захвърлена, ами тя можела да го захвърли когато иска....
Ама естествено....а той просто ще си намери нова любовница, която да не му мрънка, че иска да му става жена. Simple Smile поне в първите няколко месеца.  Wink

Te тва не разбирам на любовницата - да иска да измести титулярката Simple Smile Кво й е лошото да е любовница???
В момента в който стане съпруга се появява риска от по-млада любовница Simple Smile

# 962
Te тва не разбирам на любовницата - да иска да измести титулярката Simple Smile Кво й е лошото да е любовница???
В момента в който стане съпруга се появява риска от по-млада любовница Simple Smile

Този риск го има винаги, не са малко мъжете с повече от една любовница.

# 963

Този риск го има винаги, не са малко мъжете с повече от една любовница.

Ужас Simple Smile И представяш ли си всяка любовница да иска да е съпругата... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 964
лелеее, то чуства, то болка, то любов .... страдания, съвсем на латино боза се обърна.
И да desinkata_85 абсолютен цинизъм е твърдението, че ти пука за нечии чувства при положение че сам си ги потъпкал. Поста ти го потвърждава, въпреки че се опитваш да кажеш нещо друго.

# 965
  • Бургас
лелеее, то чуства, то болка, то любов .... страдания, съвсем на латино боза се обърна.
И да desinkata_85 абсолютен цинизъм е твърдението, че ти пука за нечии чувства при положение че сам си ги потъпкал. Поста ти го потвърждава, въпреки че се опитваш да кажеш нещо друго.

Аз допускам, че на Пончия й пука. Има всякакви хора. Аз лично не мога да изневерявам на мъжа ми и едновременно с това да го обичам, но това съм аз. Има хора, които изневеряват и твърдят, че обичат много половинката си и не искат да се разделят с нея. Това, че нещо е неприсъщо за нас не значи, че е така и при другите.

# 966
Е да де, пука им на тези изневеряващите ама за тях не за този дето еудобната им връзка. Пука им какво ще стане когато нещата се разберат и дали няма от два стола да седнат на земята. И аз познавам изневеряващи семейни, които твърдят че ценят партньора си. Обаче ако обичаш, държиш и цениш някой няма да му причиняваш това, което не искаш той да причинява на теб.

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 22:27 от I.Hr

# 967
Естествено, че ще ценят партньора....нали е балама, който нищо не е разбрал Х-време.
Поделят си разходи, секс правят....къде за замазване на очите, къде защото 1партньор не им стига....Simple Smile Ще им е жал за човека разбира се....нали веднага като разбере, ще си вдигне чукалата и мацката ще остане без нищо.
Е, винаги може да си посвие перките и да се върне просто като любовница....без ултиматуми да става съпруга. Simple Smile

# 968
На мен друго ми е чудно - как е да  очакваш  да градиш нещо с един човек, при положение, че само преди дни си желаела да градиш същото с друг. И не говоря за морал, а за усещания, желания...те така от нищото ли се възвръщат/ако изобщо ги е имало някога де/ Някак си ми е жалко да  градиш живота си с някой, който  ти е просто под ръка и който щеше да си е пушечно месо, ако  беше станала "първа" за някой друг.  Rolling Eyes

# 969
  • Бургас
Някак си ми е жалко да  градиш живота си с някой, който  ти е просто под ръка и който щеше да си е пушечно месо, ако  беше станала "първа" за някой друг.  Rolling Eyes
За съжаление току що описа голяма част от двойките.

# 970
Скрит текст:
Една, година,Poncia! Не е ден или два, не е среща или две!
Нещо повече, през тази една година, ти си била на прага да разведеш един човек с деца. Или поне такива са били желанията.
Този ти приятел - рогоносец, направен на Магаре от теб, викаш - не требва да знае за тия ти.... забежчици, да?
Щото от два стола на земята, а ти искаш да си със сегашния приятел, дорде някой друг мъж забърка поредната ти "каша" в главата.

Не знам. Ти си знаеш.
Добре. Има два варианта. Казвам и приключва всичко. Ок, заслужавам си го.
Другия вариант, казвам и прощава. Но ще страда.
Аз и в двата случая няма да стана по-читав индивид...Предпочитам да не страда. Това му го дължа аз лично.

Предпочиташ да не страда, казваш.....     Thinking
А ако любовника утре ти каже:"Подадох молба за развод, напускам жена си, искам да съм с теб!", като как точно ще спестиш страданието на приятеля си?
Сигурна съм, че дори няма да се замислиш страда ли той или не, а на бърза ръка ще си стегнеш куфарчето и ще го оставиш сам да си "бърше сълзите".
Ако толкова ти пукаше за неговите чувства и страдания, щеше да се спреш още в началото на свалката с любовника.

Апропо, не му ли дължиш също така и вярност, честност и откровеност?
Ти не искаш ли от него да е честен с теб?Не очакваш ли да не те лъже, да не те мами?Да не ти изневерява?

# 971
Човек се нагажда според обстоятелствата.
Развръзката тук е толкова прозаична, толкова обичайна, очаквана и лесно предполагаема, че не виждам защо се учудвате на всичко, през което авторката преминава и като преживявания, и като чувства, и като нагласи.
Разбирам, че ако не сте преживели дадена ситуация или ако не сте били свидетел на такава с много близък човек ви е някак си трудно и недопустимо да осъзнаете някои емоции, но все пак не можем да бъдем така тесногръди и да мерим само според собствения аршин.
След като не може да бъде с "голяма любов" е много естествено да остане с отговорния си, добър и обичащ я партньор. Да, парадокс е, че понякога официалната половинка преминава в резерва, във втория стол. Но това е животът. И е съвсем разбираемо след като оная забранена желана връзка няма да я бъде, да се хванеш за следващото хубаво - и в случая сигурно - което имаш. Пончия цени, уважава и обича партньора си, заради изградената връзка, която имат, заради доброто му отношение, заради уредеността и удобството на отношения със свястен мъж, който я обича. Липсват й пеперудите там, липсва й онази буря, която любовникът й дава, но невинаги има пълно щастие.
Дали връзката с официалния й мъж ще просъществува или не - това никой не знае. Ако е от разумните и прагматични жени - ще остане в тази връзка. Ако е от тези с гореща кръв, които се усещат живи само когато обичат до полуда - ще постои, пък ще се влюби в друг, неженен, и ще се събере с него.
Всички скачате срещу неправдивостта срещу мъжа й - не било честно спрямо него. Ами не е. Но сам го е позволил. Има мъже, на които не може да бъде изневерявано - нито биха го позволили, нито жена им би го поискала. Този не е такъв тип, макар че е добър и свястен.
Всички искате истината, търсите я, борите се за нея, а не всички могат да я преглътнат. Има неща, които е по-добре да не бъдат разбирани, и това тука е едно от тях. Криворазбраната честност и откровеност е довела до много повече болка и разпаднати връзки, отколкото една изневяра.

# 972
Пончия цени, уважава и обича партньора си.............
Ти сериозно ли?     Shocked
И понеже много го цени, уважава и обича, цяла година го прави на маймуна?
Ако някой поиска мен по подобен начин да ме "цени, уважава и обича", ами, сори, ама предпочитам да ме мрази.По-лесно ще го понеса.

А тя дали ще бъде честна с партньора си или не, си е нейна работа.Животът си е неин, съвестта или липсата на такава също, съответно и решението.
Но да не се крие зад  лицемерие от сорта:"Няма да кажа, за да не го нараня!"
Ясно е като бял ден, че спасява само и единствено собствения си задн.к.

# 973
На така наречената от теб криворазбрана честност и откровеност, аз му викам даване на шанс на другия да построи живота си. Да правиш секс с някой със затворени очи, лъжейки го че го обичаш и представяйки си че си с друг е гнусно и недостойно, още повече ако този някой прави планове за общото ви бъдеще и влага в теб време, чувства, средства. Не пробутвай тук заученото от дебелите книги, повечето сме ги чели и, а някой дори сме имали роли в такива драми.
Да, приятелят и може да е супер и да прави всичко за нея и тя да няма мотив да не го обича и да му изневерява, но го прави въпреки това и го лъже. Лъже не да го предпази него, а да предпази себе си от това, което би последвало.
 Не съм съгласна и с това, че има мъже на които не може да се изневери. Може да се изневери на всеки, стига да го искаш, пожелаеш ли го няма сила, която да те спре, ако ще мъжът да е супермен.

# 974
  • София
Пончия цени, уважава и обича партньора си, заради изградената връзка, която имат, заради доброто му отношение, заради уредеността и удобството на отношения със свястен мъж, който я обича.
Привет, Деси!
Мога ли да попитам, ако твоят мъж постъпи така с теб - т.е. ти останеш в ролята на Главната Резерва, и после - поради несполучлива нова любов се върне при теб (къде след около година, къде), ще бъдеш ли щастлива? И ще го приемеш ли с отворения обятия? hahaha

Общи условия

Активация на акаунт