Фотография - 79 тема

• 44 550
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Момичета от другата седмица понеделник ще започнем пак със седмичните предизвикателства Simple Smile За новичките - всяка седмица ще има нова тема за упражнение и снимките ще се пускат в групата във фликр:
https://www.flickr.com/groups/week-challenge/

Oia by Villy Goutova, on Flickr

Как се участва в седмичните предизвикателства?

# 556
Пуска се снимка тук и в групата във фликр по съответната тема Simple Smile

Как се участва в седмичните предизвикателства?

# 557
и аз ще се включа в предизвикателствата. Тъкмо се присъединих към фликр групата Simple Smile

# 558
Пуска се снимка тук и в групата във фликр по съответната тема Simple Smile

И аз може да се пробвам, въпреки че тъъъкмо опознавам апарата Simple Smile

# 559
Супер ще следя с интерес Simple Smile

# 560

Момичета от другата седмица понеделник ще започнем пак със седмичните предизвикателства Simple Smile За новичките - всяка седмица ще има нова тема за упражнение и снимките ще се пускат в групата във фликр:

Ура! Много се радвам!

Не съм писала тук, откакто събраха двете теми, но сега не мога да пропусна. Присъединих се и аз в групата и чакам с нетърпение първото предизвикателство.

Благодаря ти, Вили!

# 561
  • Mostly in my mind
Супер, Вили. Браво, че го възроди отново. И аз ще следя.  Simple Smile

# 562
  • София

Супер, ще участвам с удоволствие

Една порта от мен

The Gate by .:nellyli:., on Flickr

# 563
Супер Вили, и аз ще участвам!

За да не ми е празен поста, нещо по-старо:

IMG_9128 by Jill, on Flickr

# 564
  • София
И аз ще се опитам да се включа.

Ето една снимка от екскурзията ни до Амстердам (с китовия):

DSC_0389-1 by Nevena Gencheva, on Flickr

# 565
Благодаря на всички за отговорите, поне засега нямам време за фотография, а и никога не съм имала по хубав апарат на който да мога да се науча, впечатляват ме снимки пейзажни, които са много красиви направени и ми се иска малко от малко да почна да се уча пък никога не знам дали толкова много ще се запаля и ще почна още повече да снимам и разбирам, но в момента по скоро ме интересува фотоапарат до към 1000 лв, който да може да прави добри пейзажни снимки на открито и да мога да се уча на него и лека по лека да навлизам в тази материя.
Четох форуми статии, но не можах да намеря нещо по конкретно, което да определи моя избор фотоапарат.
И за това ще съм ви благодарна ако ми дадете точни модели на DSLR фотоапарати, които да мога първоначално да се науча на тях.
Благодаря ви отново!

# 566
  • пак на Рив Гош
Момичета от другата седмица понеделник ще започнем пак със седмичните предизвикателства Simple Smile
Йееее, супер! Тъкмо успях да се отърва от големия проект на работа, който от година и половина ми изпиваше времето и силите! Ще успявам да се включвам отново от време на време!

И да не е празен пост - обработвах едни стари снимки:
Autumn walk by Mira Donkova, on Flickr

Мъхчето, небето е страхотно!

# 567
Благодаря на всички за отговорите, поне засега нямам време за фотография, а и никога не съм имала по хубав апарат на който да мога да се науча, впечатляват ме снимки пейзажни, които са много красиви направени и ми се иска малко от малко да почна да се уча пък никога не знам дали толкова много ще се запаля и ще почна още повече да снимам и разбирам, но в момента по скоро ме интересува фотоапарат до към 1000 лв, който да може да прави добри пейзажни снимки на открито и да мога да се уча на него и лека по лека да навлизам в тази материя.
Четох форуми статии, но не можах да намеря нещо по конкретно, което да определи моя избор фотоапарат.
И за това ще съм ви благодарна ако ми дадете точни модели на DSLR фотоапарати, които да мога първоначално да се науча на тях.
Благодаря ви отново!

Влез в базара на photo forum, търси Nikon D7000 на старо, вървят около 800-900 лв. Щом тепърва ще се учиш, нов фотоапарат не ти трябва. Този ще ти стигне и да се научиш, и много след това. Вече за обектив, не знам, не снимам пейзажи, но според мен китовият не е лош за тази цел, пък като се научиш, ще си знаеш кои са пейзажните и ще си купиш  Laughing

# 568
Шушулче, честито  Grinning

Моят го очаквам утре, намалиха го с 200 лв и го купих. Може и да пуснат по-добри оферти през декември, но не ми се чака. Пък и колко по-добри могат да са?
Следващото, което ще си взема, е 24/70, само се чудя Nikkor или Tamron. Имам време до февруари-март да си помисля.

Сегашния ми Nikon D7000 дружно решихме да не го продавам. Ще уча синковеца (12 г.), може пък да му хареса.

# 569
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
здравейте момичета пак съм аз  Blush
някоя има ли впечатления от  Sigma 18-50 f2 8-4.5 dc os? Дали ще е по-добър от Канонския ми китов 18-55, който не съм ползвала от както е купен. Харесва ми, че е 2,8 и  е стабилизиран. Мисля да го ползвам за ежедневна употреба  Thinking
Благодаря ви предварително!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт