Лятото се задава и НОЕМВРИйчето се разшава - Тема 5

• 33 371
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Забелязала съм понякога стомаха ми става по-твърд, но не знаех че това са контракции, хаха леле колко съм зле Grinning

# 226
Чувството беше неприятно , напрежение , без болка , просто все едно съм натоваеила пресата и сега ми е дискомфортно .
Точно това чувствам и аз  Tired

# 227
Амая , ако не премине отивай на лекар .

# 228
Аз вчера бях на преглед и док каза, че имам контракции и ми изписа Магнерот 3х1. Каза, че не е нищо притеснително,  а и бебка е добре, но аз пак малко се притеснявам. Не съм сигурна дали съм ги усещала до сега, но на моменти ми се е втвърдявал корема, понякога е било и за 1-2-3 минути и за това си мисля, че  не са били контракциите, а  понякога пък усещам нещо като напрежение в корема. В събота трябва да пътувам, а разстоянието не кой знае колко - 300км. отиване и връщане, та още се чудя, защото ми е важно, но пък и си ме страх.  Confused

Преди малко пък усетих много остра силна болка от долната част на корема до пъпа, но не в целия корем, а сякаш по една линия и беше за 1-2 секунди, но като прорязване с нож. Беше ми се случвало и в 3-ти месец, но и тогава не разбрах от какво е, а в някакъв сайт четох, че това било от разтягането на връзките на матката. Преди няколко дни пак я усетих тази болка няколко пъти, но не беше толкова силна като сега. Някой има ли идея от какво е?

А за раждането - аз съм твърдо решена за секцио по ред причини. Не бих се решила за нормално в никакъв случай.  Simple Smile

# 229
И при мен я има тая остра болка и както ти казваш за секунди, питах доктора и той каза че е от разпъването и да не се притеснявам, а също имам и страшни болки в таза

# 230
  • Варна
Nani, pumpalina, и аз имам такива болки, които са ужасни като кихна, все едно нещо ме е прерязало по хоризонтална линия под пъпа отвътре. Снощи си изкарах акъла, дори заплаках от болка, премина бързо, но остана лека болчица като от мускулна треска. И се чудех да ходя ли на лекар, но май ми дадохте отговор. Сигурно от налягането при кихане съм разтегнала матката, ще пия но шпа и тази сутрин за всеки случай.

# 231
  • Варна
Diana, като се оплете пъпната връв знам , че е много опасно и мен и за това ме е страх от нормалното раждане. Слава Богу , че всичко е минало добре и лекарят се е усетил. Също съм чувала много гадни работи за форцепс, колко увредени дечица заради това нещо. На моя роднина в Лондон така и повредиха бебенцето. Ако се реша на нормално, предварително ще се уговоря с лекаря да забрави за съществуването на форцепса, даже декларация ще му подготвя да разпише.

# 232
И аз като кихна много силно ме заболява, много ниско корема. И от двете страни където са яйчниците. Бързо минава, но болката е много силна и при мен.

# 233
И мен ме боли като кихна корема, но не силно и не продължително.

Иначе ми е едно лошо и недоспало... Имам желание да заспя и да се събудя през ноември, родила и да чуя напрово: "Честито! Имате си бебче!" Хихи. Е, знам, че не може и ще чакам търпеливо. Само се надявам като розя да не става кит, когато изведнъж мога пак да се храня.  Simple Smile

# 234
Добро утро  Hug
То и мен ме боли когато кихна, но преминава бързо болката.

# 235
Добро утро! Аз също много кихам заради гадната алергия. Но като кихам се свивам или придържам отдолу корема и така ограничавам прорязването ( така ме посъветва доки ).
 Иначе след като изчетох коментарите относно ражданията, съвсем се обърках. Шубето е голям страх!
 Аз усещам краткотрайно прорязване отдолу. Не е силно, но определено ми е ново усещане. Питах лекарката, каза че не е притеснително. Но от какво е това не разбрах.
 Тази сутрин се събудих схваната цялата Sad

# 236
Според мен, не че съм раждала, но ако беше толкова страшно и опасно чевечеството щеше да се е затрило. Ако ми се иска нещо, то е да попадна на лекар/и/, на които имам доверие. Ако са добри специалисти и съм спокойна, че съм в добри ръце, няма да ме е страх от нищо, защото ще реагират навреме и ще направят всичко необходимо аз и бебето да сме живи и здрави. Болката си е болка, за нея има упойки, ако се наложи, неизбежно е. За мен също е важно и мъжът ми да е с мен. Освен, че е важен момент за него, когато е до мен се държа мъжки. Когато съм сама страхът и болката ми се струват по-големи.

# 237

А за раждането - аз съм твърдо решена за секцио по ред причини. Не бих се решила за нормално в никакъв случай.  Simple Smile

И аз така  Peace

А как сте с кг, момичета? Аз за последните 2 седмици, изведжъж трупнах 1,5 кг и ми видя много рязко  #Crazy верно, че започна да ми се оформя корем, но все пак....

# 238
Аз съм качила 4-ри кл. откакто забременя и съм доволна  Whistling

# 239
Аз все още не съм надебеляла, но вече имам много отчетливо коремче, надявам се да не пълнея много, че с моя исполински ръст от 1,60 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт